Del 41

553 16 0
                                    


<vi er i Hellas > omg Hellas . <Du tuller > han ristet på hode. < Justin tusen takk!> sa jeg og kysset han. <Det er en annen overraskelse til når vi komer til hotelet> å det er bare så søt. Justin er virkelig den rette. Vi tok av belte og gikk ut av flyet. Tenk at jeg tråkker på Hellas-jord . Jeg har aldri hvert uten for Amerika. Du vet livet mitt har vært veldig komplisert.


Justin tok og flettet henda vår sammen. Og gjengen bak oss. Jason tok på seg hetta og det samme gjorde resten. Vi gikk inn i flyplassen ,Og ut. Det sto

En stor Ferrari den var Leopard mønstre i lilla. Haha så kult. <Det er bilen vår>sa justin. <Du kødder?>spurte jeg han ristet på hode. < Men det er ikke plass for alle ?> < De tar andre biler. Sett deg jeg tar baggene>sa justin og til baggene mens jeg oppnet døra og satte meg inn. Tenk at jeg er i Hellas det er sykt. Og jeg er med personen jeg elsker. Alt er såå perfekt akkurat nå .justin åpna døra og og satte seg . < klar til din andre overraskelse ?> jeg nikket iverig. < men det er Charlotte som gjorde overraskende ,så jeg vet ingenting< sa justin og kjørte ut fra flyplassen. < så hva synes du om Hellas> sa justin og tok hånda mi og kysset den. < hit til så er Hellas det vakreste stede jeg har vært> sa jeg og så meg ut vinduet. < vell vil du bli med meg ut i morgen?> omg justin spurte meg ut!!!!. < ja jeg vil gjerne> sa jeg. <hvor skal vi da?> spurte jeg , det var så vakkert siden det var mørkt ute og det lyste overalt. < overraskelse > sa han. < hva skjer med musikkvideoen?> <vi har fri ikke tenk på det nå>sa han og fokuserte på veien. Jeg tenke hva den andre overaskelsen kan være.

Hva ville Charlotte gjøre for meg . Spa,shopping... Nei det er jo natt allerede .Vell jeg gleder meg til å se den. Tankene suret runt hode .


<Framme> hørte jeg en stemme som er sikkert justin. Jeg åpnet øyene mine og han satt roligt i bilsete . Der så ut som han hadde sittet her i mange timer. < Eh justin hvor lenge har vi hvert her?> < 30min> ops. < Hvorfor vekket du ikke meg?> sa jeg og satte meg onkelig opp. < neh du var så søt når du sov > å< justin da> sa jeg og kysset han svakt på leppa. < Så skal vi gå ut , husker du ikke din andre overaskelse?> sa justin og det hadde jeg jo glemt. < Ja jeg glemte det > < La oss gå> sa justin og vi tok baggene og gikk inn i hotellet. Omg det så ut som et paradis . Blomster,planter,store sofaer med diamanter. Jeg er i himmelen. Jeg drømte meg bort i det fine hotellet . < Det er så fint her> sa jeg og justin nikket enig. < Jeg tar baggene og legger dem i romet vårt så kommer jeg> sa justin og jeg gikk og satte meg i en soffa. Plutselig sto Simen foran meg. < så osen går det > sa han og satte seg ved meg. < veldig bra dd?> . Simen var som en bror for meg som jeg aldri hadde. < veldig bra , hvor er justin ?> < Han skulle bare legge beggene så komer han> < Hvor er resten ?> < De er i Romet dems og noen fikser overraskelse eller noe hørte jeg fra Tim> < haha ok>


-

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now