Del 13 ~ Alene tid

1K 27 0
                                    


Jeg tokk bil nøkkelene og gikk ut. Når jeg har så mye penger trenger jeg ikke å gå på shopping. Jeg har en god ide. Jeg trenger å være et sted borte fra Jason,og  jeg trenger å avslappe så hvorfor ikke dra på er hotell. Romservice, spa og boblebad. Du vet hele hotellpakka. Jeg satte på høy musikk , så meg i speilet, og kjørte ut av gata der Ryan bor.

Jeg var framme i New York Mall. Jeg tok nøkkelen og lå den i lomma. Shit jeg har ikke noe telefon, siden Jason er så snill som tok min, men har ikke tid til å shoppe må fokusere på å kjøpe meg en telefon. Jeg gikk ut og lukket  døren etter meg . Jeg trykka på knappen slik at bilen låser seg. Jeg gikk inn og det  var fult av folk. Hva skjer her her ? Jeg gikk bort til floken som skreik og alt. Så fikk jeg øye på personen. Hva faen gjør han her? Det var Drake . Han smilte når han fikk øye på meg. Ugh gutter. Jeg himlet øyene mine og gikk mot en telefonbutikk. Yass de hadde tilbud på IPhone 6 + . Har ønsket meg den i gull. Jeg gikk bort til kassen mens jeg meg rundt i butikken.

"Hei jeg skal ha en Iphone 6+ i gull takk" Gutten som sto bak kassen var så søt når smilehullene hans viste seg. Han nikket og tok en fra skuffen under kassa.

"Der  blir 428 dollar" sa han og jeg ga han pengene. Jeg gikk ut av butikken så glad over min nye telefon. Alle skreik og sånt fortsatt . Seriøst de jentene faller for alt . De vet ikke hvordan gutter egentlig er.

Jeg kjørte til et hotell ikke langt fra sentret og gikk inn. Jeg gikk mot resepsjonen. Der sto det en gameldame. Blond hår, brune øyne, tynn og masse rynker i fjeset.

"Hei jeg skal ha et rom"  hun nikket mens hun smilte. Jeg studerte gangen til hotellet det var få til å la være.

"Hvor mange netter?" En er nok herregud. Jeg kan ikke være borte fra Gabriel mer en en dag. Jeg ender opp gal vis jeg ikke ser han.

"En dag. Kate Palvin er navnet mitt" jeg tok opp penger fra lommeboken til Ryan og ga henne 50 dollar.

"Bli med meg" sa hun og jeg følget hun. Vi kom til et stort rom tro det eller ikke det var en boblebad der inne som jeg ønsket meg . Damen ga meg nøkkelen og forsvant. Jeg må ta meg en liten dusj og da kan jeg resten av dagen ligge i boblebadet mens jeg ser på TV. Jeg tok ut telefonen, Og skrev en melding til Ryan

Hei Ryan jeg håper det går bra med Gabriel? Jeg møtte på en gammel venninne jeg gikk med på ungdomsskolen , jeg tenkte om det er greit vis jeg overnatter over hos henne? Klarer du å passe på Gabriel litt mer?

Han svarte meg etter noen minutter:

Herregud Gabriel er min beste kompis haha. Vi koser oss med film og popcorn. Han storkoser seg. Det er flott å høre at du skal overnatte over en venninne. Du trenger å gå ut oftere ! Kos deg å hils!-Ryan

Jeg gikk inn i badet tok av cardiganen og singleten Jeg lå merke til noe rart. Jeg hadde helt glemt det. På låret og armene mine. Jeg hadde helt glemt det. De hadde blitt store blåmerker isteden for små kutt. Jeg må slutte å tenke på fortiden og fokusere på fremtiden min. Å glemme den dagen Jason kidnappet meg og festen til Nate. Jeg tok av resten av klærne mine og gikk in i dusjen. Følelsen  av å bare føle det varme vannet i dusjen er herlig. Når det varme vannet renner, og du gråter føler du deg ikke alene. Jeg ble ferdig med å kle på meg etter den daglige dusjen .Jeg gidder ikke å å ligge i boblebadet . Jeg er sånn små sliten. Jeg  trenger masse alkohol i blodet . Lenge siden sist. Jeg har ikke drukket alkohol siden jeg fant ut at jeg var gravid. Det var jo posetivt for jeg mister hel kontroll når jeg drikker.

Jeg satte meg ned på den store myke sengen, mens jeg satte på Tv-en . Plutselig banket det på døra. Jeg hadde glemt at jeg bestilte noe drikke. Jeg åpnet døra og forventet at det sto en kelner men nei der sto  Jason.

"Hva faen gjør du her?" sa jeg spydig og sint. Hvordan våger han og følge etter meg ? For en idiot.

"Ikke skrik! Vi er i et luksus hotell ikke hjemme" sa han og kom inn. Han lukket døra etter seg.  Jeg lå merke til at han hadde på seg en enkel genser med noen svarte jeans.

"Jason please gå ut!" Jeg prøvde alle metoder for å få han ut men det fungerte bare ikke han var for sterk.

"Er det ikke du som ble sur på meg i dag i kjøkkenet? For ingen helvetes grunn?" Snakket jeg med en sexy stemme mens jeg tok vinflasken som sto ved kommoden , og gikk inn i badet.  Jeg mister kontrollen hver gang jeg snakker til ham.
"Jeg elsker deg Kate Palvin" var det siste jeg hørte fra Jason før jeg tok en slurk av vinen.

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now