Del 17~ Ny plan

1K 27 0
                                    

Jeg våknet av høy snorkling. Jeg snude meg det var Justin lå ved siden av meg . Han sov så søtt . Jeg gikk forsiktig av sengen og plukket et antrekk . En bukse og en tynn genser , noe lett. Jeg tok de med meg og gikk in i badet. Da jeg åpnet døra , så kjente jeg kald pust på nakken. Jeg snude meg det var Justin.

"Føler du deg bedre?" spurte han og blunket. Jeg trodde han var full i går kveld ? Men det er litt søt da at han spør. Det er så vanskelig å fokusere når han snakker siden jeg smelter når jeg ser de lyse brune/grønne øynene hans. Justin prøvde å flytte på meg slik han skulle på do. Å det glemte jeg. Jeg flyttet fra veien  slikk Justin gikk inn . Jeg gikk forbi Ryans rom så hørte jeg lyder.

"Jason oh .. du er så-ahh" og andre sëx lyder. Jeg viste det Jason er en dritt. Han fortjener ikke en ny sjanse. Jeg viste det fra førsten. Jeg kjente tårer presse . Men jeg skal ikke gråte ,for han fortjener ingenting . Jeg løp til det andre badet  og låste døra. Jeg sklei ned veggen. Hallo Kate våkne  jeg kjenner ikke Jason i det helle tatt. Jeg tok av klærne og gikk in i dusjen. Når dusjen renner og du gråter er du ikke alene. Jeg ble ferdig med å kle på meg igjen . Jeg så meg i speilet det så ut som blåmerkene og stikkene ikke går bort. Jeg gikk ut og møte på Gabriel og Justin.

"Hei Gabriel" sa jeg og ga han et kyss han smilte stort og ga meg et kyss i kinnet mitt. Justin begynnte å le. Jeg klarte ikke å holde meg  så jeg lede også. Justin smilte uten grunn og bare stirret på meg egentelig .På veien ned så jeg Jason og en jente kysse . Justin så på meg, oh hvisket i øret :

"Blir du med å gjøre dem sjalu?"sa han . Jeg nikket iverig. Haha så gøy og smart av han.. Men vent litt hvorfor vill han hjelpe meg. Han vet sikkert at broren hans er en idiot.

"Jason  baby" hørte jeg hun jenta si. Jeg har sett hene før men hvor? Shit det er Marie fra skolen jeg gikk på . Hahaha han fant ikke bedere?

"Justin kan du ta Gabriel ? Jeg skal bare  hente mobilen min den er oppe" Jeg sa det med en sexy og høy stemme slik Jason skulle høre. Justin smilte og nikket med det søte blikket.

"Bra jobbet med den sexy stemmen " hvisket han sexy til meg. Haha Justin er faktisk bedere en Jason. Jeg løp opp og tok mobilen min. Jeg så at jeg hadde fått en melding. Fra Ryan:

God morgen Kate ! Håper alt er bra? Skulle bare si at jeg overnatter over i dag også. Ring meg vid det er noe"

Han han stor kosser seg sikkert. Jeg putta mobilen min i lomma, Og gikk trappene ned . Jeg så Justin leke med Gabriel  . Jason satt ved Marie mens han stirret på Justin med de mørke øynene hans. Dete komer å bli gøy. Jeg gikk bort til Justin

"Jeg tror planen funker" hvisket jeg til han.  Jeg så at Jason ble litt sur .Hvorfor var Jason sur? Det er jeg som skal være sur på han! Han har ingen grunn til å være sur på meg . Ugh han er så irriterende. Jeg snudde meg og ga Jason blichblikk. Han tok Marie nermare han  og begynte å kline.

"Justin kan du hjelpe meg med å lage frokost?  Jeg vil ikke at du å Gabriel skal sulte.

Jeg gikk inn i kjøkkenet  og satte meg på kjøkkenbordet. Justin gjore det samme og satte Gabriel  på fanget hans.

"Justin du var jo full i går hvordan  husker du det med Jason?" Jeg så rart på han og ventet på svar.

"Jeg bare tok meg en sniff bare det. Så drakk jeg bare to ølbokser? Jeg blir ikke full av det kjære deg" han lede høyt og så dumt på meg. Jeg snudde meg og begynte å lage mat.

"Gabriel er så vakker. Han ligner på Jason mer enn det han ligner på deg" sa plutselig Justin ut av det blå. Jeg begynnte å le. Jeg gikk til Justin og bærte Gabriel

"savnet mamma?" han nikket. Jeg elsker deg mumlet jeg inn i håret hans og bæret han.

"Kate planen fungerer. Han ga meg drepende blikk når jeg gikk forbi han istand" sa Justin og begynnte og ta noe ut fra kjøleskapet. Jeg nikket stolt og gikk bort til han. Jeg satte meg ned på huk og ga slipp på Gabriel sånn han kunne gå fritt.

"Takk Justin jeg bare-" Han avbryter med et smil og ga meg en klem.

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now