Del 15~ Jeg elsker han

1K 29 0
                                    


Jeg var nakken så jeg kunne ikke reise meg opp. Jeg dro han til sengen, og dro han inn i en klem mens jeg holdt dynen inntil brystet.

"Jason jeg vet virkelig ikke hva som skjedde i går ,men jeg vil virkelig gi deg en sjangse . På grunn av Gabriel og kanskje fordi jeg er interessert !" Vell jeg var svak i å krangle og jeg gidder ikke lenger. Det er ikke noe vits. Vi har faktisk et barn sammen og et ansvar for barnet. Jeg gidder ikke å krangle hver helvetes gang. Jeg bøyde hode mitt opp igjen og møtte Jasons. Han smilte som bare det. Jeg smilte .Han tok meg nærmere og nærmere . Han bøyde seg mot meg, Og plasserte leppene hans på mine. De passet perfekt. Jeg elsket Jason gjorde jeg ikke? Vi trakk oss fra hverandre.

" Jeg får møtte deg  hos Ryan?" sa Jason, mens jeg nikket. Jeg gleder meg til å fortelle Gabriel at Jason er faren hans. Han komer til å bli glad. Jeg gikk inn i dusjen og tok meg en dusj. Jeg tok på meg klærene mine og tok telefonen min og gikk ut av hotellrommet. Jeg kjekket mobilen min. Jeg hadde fått en melding fra Ryan:

Hvor er du Kate? Klokka er mye...-Ryan

Jeg svarte han:

Er på vei . Ja Ryan klokka er 2 om formiddagen! Hva er galt med det? Hahaha ses hjemme -Kate

My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora