Del36

701 20 10
                                    


Vell dagen gikk fort som alltid. Lage drikker til andre og bla bla kjedelig iknow. Men jeg har sykt kvalme . Jeg tror meg må til legen i morgen tidelig. Jeg tok opp telefonen og tastet nummeret til justin. < Hei baby skal jeg hente deg?> sa justin rolig. < Gjerne> sa jeg og la på . Jeg tok nøkkelen og låste dørene.


Etter ca. 15min så sto bilen til justin . Jeg åpner døra og hoppet inn. <osen gikk dagen etter prinsen forlot baren?> sa justin og lo. < Haha prinsessen din kjedet seg og lagde drikker til ukjente folk> sa jeg med en baby stemme tilbake. Hahaha latekrame. Han kysset meg fort på leppa og kjørte ut fra gata. <Jeg skal til studioet i morgen > sa justin plutselig. Studio?. < Hørte jeg studio?> sa jeg . Han nikket. < jeg må tilbake til JUSTIN BIEBER rollen min > vet du hva jeg forstår aldri den justin bieber greia.. < Hva skal justin bieber lage ?> sa jeg og hold meg runt magen . Veldig kvalm. < kongen bieber skal lage en musikk video>sa han<Du tuller nå?> < nei og du skal være med> sa justin. Hahaha jeg i en video med justin tror ikke det. < Nei takk> < plizzz vi får 2 milioner dollar !> . Oj det er mye . < jeg er med> < Bra jenta mi> sa justin og han stoppet bilen og vi gikk ut og inn i huset. < jeg legger meg. må opp tidelig> sa jeg og var på vei opp. Da justin stoppet meg. < skulle vi ikke bli ferdig> sa han og begynte å suge meg i halsen. < sorry baby> sa jeg og løp opp på rommet. Justin kom løpene etter.jeg gjemte meg under senga. < Hvor er du a??> sa justin. Plutselig ble jeg bært opp. < justin nå legger du meg ned!> sa jeg og lede. Han kilte meg. < aldri!> < justin da bli jeg ikke med på den stygge videoen> sa jeg og han stoppet lol. Jeg gikk mot klesskapet og tok ut pysj og en hettegenser , jeg skiftet til det mens justin skiftet til bare boxer. Haha bare justin sover med boxer . Vi lå oss ned i sengen. Vi lå fjes mot fjes. < jeg elsker deg> sa jeg og lå meg tettere inntil han. < jeg elsker deg å> sa justin og kysset meg på panna.


Neste morgen


< Baby våkne vi er sene >. Sa justin og prøvde å veke meg. < Hvor skal vi så tidlig?><studio!> å det glemte jeg. Jeg sto opp og kysset han mornings og gikk lyn raskt på badet og skiftet. < jeg er klar> sa jeg og smilte. < baby i dag skal du møte moren min>. Moren hans??. <Moren din?> sa jeg sjokkert. <Ja hvorfor?> < å nei bare glem det gleder meg å møte henne allerede >. Vi satte oss inn i bilden. Jeg må til legen og kjekke kvalminga i dag. Men det er noe jeg må spørre justin noe. < justin?> < ja?> < Har du og jason samme mor?> han nikket. < er det du eller jason som skrev de "justin bieber" sangene altså heartbreaker og de?> . Jeg lurte så sykt . Jason sa at han skrev de men han er en drittsekk Ikke til å stole på. < meg , ikke tro at kriminelle får mye penger . Derfor er jeg den store biebern > sa han . < hvem var sangene til?>< jeg skrev ned tankene mine det jeg mener har i tankene mine. Det er ikke til noen spesielt . Men når vi er i studioet ikke snakk noe om kriminelle justin> jeg nikket .


< Vet moren din?> han ristet på hode . < Baby hvorfor spør du de rare spørsmålene?> sa han og strøk meg ned låret. < fordi jason er en fuckings løgner> sa jeg og så ut i vinduet. < jeg sa jo det!. Men glem han! nå vi er lykkelige > sa justin. < Enig du er verdensbeste> sa jeg og kysset han på kinnet. < Enig > sa han stolt og kysset meg fort og fokuserte på veien. Vi kom oss til et sted der det skreik folk og gråt og hvorfor gjør de det?. Jeg ble litt sjalu på å vite. < De er beliebers de jeg tjener penger av> sa justin akkurat som han leste tankene mine. < heldig> sa jeg. Får penger av de , han mener jo at de kjøper tinga hans og du vet. Vi parkerte uten for en stort sted . Justin dro ut nøklene og oppnet døra for meg. < Takk baby> sa jeg og vi holdt hender.og gikk inn. Vi ble møtt av en mann i 30 åra?.< Hei jeg er scooter manageren til justin du må være?> sa scooter og klemte meg. < Rabarbra palvin> sa justin for meg og blunket til meg. < hyggelig > sa scooter og tok med seg justin for å snakke noe i privat eller noe. Jeg så en sofa så jeg satte meg i den. En dame i 30åra å satt ved meg. Hun var fin så veldig ung å. < jeg er pattie moren til justin > sa hun og rakkte Honda si. Jeg tok den i mot < rabarbara palvin justis ve- > < det er kjæresten min> sa justin. Han har aldri sagt det før .så jeg rødmer. < Hyggelig å møtte deg , det er ikke noe å rødme for jeg er glad justin har funnet seg en vaker jente som deg> sa hun og smilte . Justin tok en stol og satte seg ved oss .< Mamma jeg er også glad jeg fant henne> sa jason og kysset meg på kinnet. < Se så søte dere er!> sa pattie. Scooter kom og satte en tavle foran oss . < Så vi må begynne med videoen i dag>.


My everything •JM/JB(STOR redigering pågår)Where stories live. Discover now