6.1

7.2K 399 84
                                    

pov. Emma
Tranen blijven stromen, hij is weg. Ik ga op de bank zitten en snik even, ik weet dat Casey er niet tegen kan dat iemand hem de schuld geeft het maakt hem zo verdrietig en dat is nu mijn schuld. Ik heb geen idee waar hij heen gaat en dat maakt me zo bang.

pov. Casey
Boos loop ik over de straten, een windje komt in mijn gezicht waardoor ik mijn jas iets hoger optrek. Het is koud zo laat, mijn handen zitten diep in mijn zakken en met snelle passen loop ik door.

Als mijn vader er nu nog was of als ik nog bij hem had gewoond had hij zich voorbereid, hij wist dat ik zo boos kon worden dat ik alles stuk wilde maken daarom had hij een boksbal gekocht ik kon al mijn woede kwijt en ookal lagen mijn handen erna open ik was opgelucht. Als ik een blikje op de straat zie liggen schop ik het weg maar word mijn woede erger, er staat een prullenbak opstraat en meteen schop ik er tegen. Het maakt een krakend geluid waardoor ik door ga en mijn handen gebruik. Ik sla zo hard dat er een gat in komt "verdomme" scheld ik waardoor ik door loop. "Jij kan wel een biertje gebruiken" hoor ik een stem achter mij waardoor ik omdraai en er een jongen voor me staat. Hij heeft een sigaret vast en zijn andere hand in zijn zak. Hij heeft een pet op maar zijn zwarte haar is goed te zien onder de pet. Hij draagt zwarte kleding gewoon een broek met gaten met een zwart shirt, precies iets wat ik zou dragen. "Ja inderdaad" lach ik "problemen met je meisje?" zegt hij als hij een hijs neemt van zijn sigaret. Ik knik "vrouwen hé" zegt als hij lacht en een sigaret overhandigt aan me.

Ik weer dat Emma het haat als ik rook maar ik heb het nodig.

Ik neem het aan en hij geeft me een beetje vuur, al snel neem ik een hijs en vult rook mijn longen. "Ga je mee ik was op weg naar de kroeg" ik knik en loop hem achterna.

pov. Emma
Het is 2 uur later en hij is er nog steeds niet. Het is nu 1 uur in de nacht en mijn slaap neemt toe, ik heb me al gedoucht ik heb mijn tanden al gepoetst ik heb alles al gedaan omdat ik wilde dat mijn gedachtends ergens anders aan zouden denken. Ik voel weer woede opkomen, dit is een van de eerste nachten samen en meteen hebben we weer ruzie. Misschien was dit geen goed idee, nu al samen wonen ik was er zo zeker van dat dit goed ging komen maar nu zie je maar weer. Ik had hem niet weg mogen laten gaan we hadden dit moeten bespreken en daarna kussend in bed moeten belanden niet dit.

Als ik een deur hoor kijk ik meteen op en zie ik Casey klunzig de kamer binnen lopen. Hij pakt de kapstok vast maar valt dan over zijn eigen benen waardoor hij lacht.

Hij is dronken ja en erg ook.

Als hij mij ziet lacht hij, ik zie zijn vuisten die onder bloed zitten waardoor ik slik. "Casey heb je gedronken?" hij kijkt mij aan en lacht hij doet zijn vingers een beetje uitelkaar en houd het voor me "maar zo klein beetje" zegt hij met een dubbele tong. Hij komt op me af en ik ga staan "waarom heb je gedronken?" zeg ik als ik mijn tranen binnen laat "ja waarom niet het was leuk" ik slik hij pakt me vast en wil me op mijn lippen kussen maar ik duw hem weg. "Ga weg" zeg ik meteen "je bent dronken" hij kijkt me aan "ja toen jij dronken was hebben we seks gehad" zegt hij lachend waardoor er nu wel een traan over mijn wang rolt "dat kunnen we nu ook je wilde het toen ook nu wil ik het" hij lacht en ik slik. "Je bent een eikel" zeg ik waardoor hij lacht "en jij kan niet schelden."

Ik slik snel al mijn tranen weg en probeer hem boos aan te kijken "misschien kan ik niet schelden maar je bent vreselijk, je liet me achter helemaal alleen!" woeden komt omhoog en Casey kijkt me alleen maar met een grijns aan. "Je bent zo hot als je boos bent" mijn woede wordt erger "jij bent zo'n eikel je kan toch zo goed weg gaan, zorg maar dat je weg gaat nu!" schreeuw ik waardoor ik naar achter loop en de muur raak. Casey loopt naar me toe en staat zo dichtbij dat ik geen kant op kan.

"Ik ga nergens heen" sist hij een bang gevoel verspreid zich in mijn lichaam en een traan loopt over mijn wang. Ik weet niet wat hij gaat doen, hij is dronken. Ik knijp mijn ogen dicht en leg mijn handen voor mijn gezicht een snik komt er uit mijn mond. Als ik even niks voel haal ik mijn handen weg en kijk ik met tranen in mijn ogen naar Casey.

Hij kijkt mij aan met tranen in zijn ogen. Zijn mond hangt open en hij kijkt teleurgesteld "J-je dacht dat ik?" ik snik "ik weet het niet meer" ik duw hem aan de kant en huilend loop ik weg en gooi ik de slaapkamer deur dicht. Ik doe hem meteen op slot en ga huilend op bed zitten. Snikken vullen de kamer, ik had verwacht dat hij niks zou doen ik ken Casey hij zou me nooit pijn doen maar toch was ik bang. Drank doet nare dingen met mensen en ik had ook niet verwacht dat mijn moeder me zou slaan en toch deed ze het. Ik ga in bed liggen en val huilend in slaap.
---------------------------
HELLO PRETTY PEOPLE
IK GA MORGEN AGENT MOEE MEETTE Lisa_123467 ze begon gewoon als een lezer van mijn boeken toen werden we vriendinnen en nu gaan we al meette??
WERE DID TIME GO?
GOD IM EXCITED AND NERVOUS!!
dit was een snelle update toch? hehehe
hihi
NOG 5 DAGEN EN IK ZIE DE DOLANS!!
I love you guys so much
dont die all the love
xoxo me

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now