4.0

10.7K 519 179
                                    

"Ik wil mario kart"

"ja ik wil fifa"

"ik wil just dance"

"ik wil eten."

Vermoeid kijk ik Jason en Roos aan die voor de tv zitten. Roos kijkt Jason aan met een opgetrokken wenkbrauw "ik wil kleren" zegt Roos waardoor ik zucht. "Ik wil Niall Horan en nu kop dicht" zeg ik als ik opsta en naar ze toeloop. We zitten met zijn alle in de 3e kamer waar een playstation en wii staat. Roos grinnikt en Jason rolt zijn ogen "en ik wil Roos" zegt Jason waardoor Roos grinnikt en Jason een kus op haar lippen drukt waardoor ik Thomas hoor kreunen "get a room!" ik grinnik en Roos steekt haar middelvinger op naar Thomas waardoor hij een kushandje terug doet.

Aniek zit onder gezakt op een stoel en glimlacht naar haar telefoon. "Aniek" schreeuw ik waardoor Aniek opschrikt en haar telefoon laat vallen. Ik ren erop af en kijk op haar scherm "ben je aan het appe met Joe!" schreeuw ik waardoor ik Casey op zie kijken "iew niet met mijn neef!" schreeuwt Casey waardoor Aniek licht bloost en ik grijns. "Je vind hem leuk?" Aniek kijkt me boos aan "niet!" zegt ze meteen als ze haar telefoon over pakt van mij.
Ik grinnik en ik hoor Casey ook grinniken.

"Mijn neef vind jouw ook leuk dus komt goed uit" ik kijk Casey aan en hij knipoogt waardoor ik grinnik en Aniek zucht "guys dit is niet grappig oke" ik zucht "Aniekie het is een grapje" "weet ik wel" zucht ze "maar Joe is 2 jaar ouder dan ik en ik vind hem denk ik wel leuk." Thomas spuugt zijn water uit en staat meteen op. "Nee nee na ah girl" zegt Thomas meteen. "Jij was de enigste die ik nog had, je had beloofd single met me te blijven! wat moet ik dan wie ben ik dan?" Thomas zwaait dramatisch met zijn handen en ik kijk hem geschokt aan.

"Ey ik ben ook single!" schreeuw ik als ik in mijn oog hoek naar Casey kijkt die naar zijn handen kijkt. "Ja maar we weten allemaal dat jij nog lang niet klaar bent met Casey" ik kijk Thomas geschokt aan en ik zie Casey ook opkijken. "Thomas" sis ik waardoor hij op zijn lip bijt "sorry" zegt hij zacht als ik Janet op haar lip zie bijten.

Het is muis stil geworden in de kamer Roos en Jason kijken ons aan Casey kijkt mij ook aan en Janet kijkt naar beneden. "I-ik" zeg ik zacht als ik naar Casey kijk die me aan blijft kijken.

Meteen loop ik de kamer uit en ren ik door de gang heen. Ik ren met de trap naar beneden en als ik in de lobby kom loop ik naar buiten. Ik ga op een bankje zitten en sluit mijn ogen. Ik haat het dat Thomas zijn mond niet kan houden, hij bedoeld het goed dat bedoeld hij echt maar hij kan beter niks zeggen.

Alleen Roos en Thomas weten dat ik met Casey naar bed ben gegaan en ik wil niet dat Janet het weet. Ik zou haar breken, ze vind Casey echt leuk en ik zou alles verpesten. Ik sta op van het bankje en loop verder de stad in. Ik ken de weg niet dus ik weet dat ik niet te ver in de stad kan gaan.

Ik voel een hand en kijk recht in Janets ogen. "Ik schrok me dood" zeg ik waardoor Janet glimlacht "sorry ik wil-" "het is goed" onderbreek ik haar. "Sorry dat ik weg liep het werd awkward vooral omdat Casey en ik ja exen zijn..."
Janet knikt "Emma" zegt ze als ik haar aankijk en knik.

"Is het waar wat Thomas zei, ben je nog niet klaar met Casey vind je hem nog leuk?" ik zucht "ik weet het niet Janet" zeg ik als ik alvast terug loop naar het hotel en Janet naast me loopt. "Als het wel zo is moet je er voor gaan Em" zegt ze als ze me aankijkt en glimlacht.

"Hij houd van je, ik zie het aan alles wat hij doet. Ik weet dat jullie uitelkaar zijn en ik weet dat je moeder je tegen houd maar als je moeder er niet was geweest was je dan nog samen geweest met Casey?" ik kijk haar aan en knik "ja" zeg ik als ik naar beneden kijk. Ik zie haar slikken "dan ga ervoor je hebt niks te verliezen, praat met hem" "Janet, jij en Case-" "Casey en ik zijn niks, ja ik vind hem leuk maar wat jullie hebben daar kom ik nooit doorheen en dat zou ik niet eens willen" ik kijk Janet aan en meteen sla ik mijn armen om haar heen. "Je bent de beste" zeg ik als ik glimlach ik laat haar los en ze geeft mij een glimlach terug. "Ik ga knappe jongens zoeken hier in London" knipoogt ze als ik grinnik "Niall niet hé!" Janet grinnikt.
"Ik zou niet durven.'"
-----
SURPRISE!!
ik zou eigenlijk morgen pas update maar ey ik had tijd!! ;)
ik hou van jullie ik heb 500k WHAT?!
god im so happy :)
zaterdag is EINDELIJK mijn beyoncé concert god ik heb er zoveeeel zin in!! ik ga met mijn beste vriend en eerst gaan we samen eten en dan naar het concert!! ik krijg dinsdag te horen of ik over ga of niet en het is zo spannend! ik denk het eigenlijk niet maar er is nog kans, hopen op het beste!
hoe is het met jullie?
lekker aan het genieten van de vakantie?
LOVE YOU ALL LOTS
dikke kus een blij meisje met geweldige lezers:)

500k GOD I CANT BELIEVE THIS!

p.s ik weet dat Niall nu een vriendin heeft.... MAAR DAN NOG hij is single in mijn boek (en in mijn hoofd) OOPS
ik heb echt niet liggen huilen in bed hoor NEEEE kuch HAHAH ik ben te erg im sorry!

LOVE U ALL

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu