5.8

8.4K 394 79
                                    

Pov. Casey

"We doen het" mijn hart klopt en ik kijk naar mijn meisje die met een twinkeling in haar ogen aankijk. Ik kus meteen haar lippen en ze gaat er meteen in mee. "Nog een ding" onderbreek ik onze kus ze kijkt me aan en knikt. "Het zit maar 15min van de tekanacedemie weg" ze kijkt me meteen raar aan "hoe weet je dat?" ik glimlach "ik wilde op je computer en het stond nog open en ik wist dat je dat geweldig vond."

Ik zie wat tranen twinkelen in haar ogen "jij kan naar de tekenacademie en ik werk in starbucks tot dat ik iets vind wat ik kan doen" ze knikt en perst haar lippen op elkaar als ze haar tranen weg knippert. "Ik hou van je" zegt ze met een krakende stem als ik haar met een glimlach aankijk "en ik van jou."

Pov. Emma

Twee weken gingen voorbij waarin papa, Jayden en mijn vrienden ons hielpen met ons appartement. Toen ik thuis kwam en papa vertelde dat ik uit huis ging stonden er tranen in zijn ogen. Hij was trots maar hij vertelde me ook dat hij me zo erg zou missen. Casey vertelde dat hij goed voor me zou zorgen waardoor mijn vader alleen knikte. De dag erna was mijn vader blij voor me hij zei tegen Casey dat als hij mij pijn deed hij een bokser in zou huren waardoor Casey heel hard lachte en zei dat dat niet nodig was.

Ik heb me ook aangemeld voor de tekenacademie. Mijn vader was er erg enthousiast over en ik heb me meteen aangemeld. Ik krijg nog te horen of ik ben aangenomen maar Casey vindt het onzin. Hij weet zeker dat ik ben aangenomen en dus haat hij het ook als ik zeg dat ik zenuwachtig ben.

En mijn moeder, ja daar heb ik al 2 weken niks van gehoord, papa vertelde dat ze elke dag werkte en dat hij haar af en toe nog belt. Als ik hem vraag of hij nog verder wil met haar praat hij altijd over mijn vraag heen waardoor ik al weet wat het antwoord is.

"We gaan" zegt Casey als hij mijn laatste doos in de auto zet en naar mij glimlacht. Alles staat al in ons nieuwe appartement alleen missen mijn tekeningen nog. Ik kijk nog even naar mijn huis en zie papa met een glimlach naar me toe lopen. "We komen snel langs!" ik glimlach en druk een kus op zijn wang "is goed pap kom maar wanneer je wilt" hij glimlacht en ik kijk naar Jayden die nu een grote jongen van 12 is.

"Ik kom snel en dan gaan we een potje voetballen goed?"

"en dan ga ik je in maken" voegt Jayden eraan toe waardoor ik lach "is goed" ik druk ook een kus op zijn wang en ga rechtop staan Casey geeft ze een snelle knuffel en handdruk en dan stappen we echt de auto in opweg naar ons nieuwe appartement.



"Casey!" schreeuw ik als ik in mijn nieuwe tekenkamer sta. Er staat een mega groot bureau met daar naast een kast met bijna al mijn tekenspullen en nieuwe erin, daar naast is een mega wand waar ik met magneet tekeningen op kan hangen en dan het beste er hangt een schilderij van een koe.

"Wat?" zegt hij als hij mijn kamer inloopt en ik hem aankijk "heb jij dit gedaan?" hij glimlacht zacht "nee het waren Roos, Thomas, Aniek, Janet en je vader" ik glimlach "het is geweldig" Casey glimlacht ook "het eten wat ik aan het maken ben dat is geweldig" Casey loopt terug de kamer in waar hij achter het kookeiland gaat staan. Op de tafel staan kaarsen, het licht is gedimpt en in het midden van de tafel staat een pan met eten. Het ruikt heerlijk en het is prachtig versiert.

"Casey" mompel ik "nu nog een koe en het is perfect" Casey lacht en schuift een stoel voor me naar achter zodat ik kan zitten. Ik neem plaats en hij schuift de stoel naar voren. Hij gaat zelf ook zitten en ik kijk hem met een glimlach aan. Hij pakt zijn flesje bier op en ik pak mijn glas wijn "op een geweldige tijd samen" ik grinnik "ja" we tikken elkaars glas zacht aan en nemen een slok.

"Casey i-ik heb t-teveel o-op" hik ik van het lachen. Dit is al mijn 6e glas wijn en ik voel mijn hoofd al wat lichter worden. Na dat we alles hadden opgeruimd zijn we op de bank gaan liggen "ik neem je mee" zegt ook Casey lachend als hij me oppakt en mee neemt naar de slaapkamer. Hij legt me op bed en ik schiet in de lach "hier kan ik wel aan wennen" hij kijkt me aan en gaat op me liggen "hier ook aan" ik lach weer "ja" ik kijk hem aan en druk meteen mijn lippen op die van hem.

Ik weet niet goed wat ik doe maar dit wilde ik al heel de avond.

Onze tongen draaien rondjes en ik voel Caseys handen op mijn rug. Ik trek zijn shirt uit en voel zijn handen op de rits van mijn jurkje. Hij ritst het zachtjes los en kippenvel verspreid zich.

Al snel is mijn jurkje ook uit en voel ik Caseys lippen op mijn nek. Een kreun kan ik niet meer inhouden en ik voel Caseys grijns tegen mijn huid. Mijn bh gaat al snel uit en Caseys lippen strijken mijn nek ik vind zijn lippen weer en draai ons om zodat ik boven op hem zit. Zijn handen gaan naar het nachtkastje en ik kijk raar op "heb je die dingen er al meteen ingelegt?" Casey grinnikt waardoor ik mijn ogen rol "sorry ik denk nou eenmaal niet aan die verstop dingen" ik maak mijn lippen los van zijn huid en kijk hem raar aan "je bedoeld een tampon?" Casey lacht "nou ga ze maar snel halen want volgende week is het weer tijd" ik knipoog even en Casey grijnst "voor mijn prinsesje doe ik dat wel" "slijmbal" mompel ik grinnikend als ik Caseys handen weer op mijn heupen voel zijn lippen vinden weer die van mij.

Mijn slipje gaat nu ook uit en voordat ik Casey in mij voel hoor ik hem nog "I fucking love you" mompelen.
--------
HEEEEEEEEEEEY
hoe is het met jullie?
ik heb niks om te vertellen...
ALLEEN DAT GISTER AWESOME WAS MET MIJN INTERNETVRIENDIN EN DAT IK HAAR NU AL MIS :(
voor de rest niks😂
hihi
I LOVE YOU
ALL THE LOVE DONT DIE
XOXO ME

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now