4.2

11.6K 460 285
                                    

MIJN HAAR IS ROOD!!!

"Dus jullie zijn weer samen?" zegt Roos met een blij gezicht waardoor ik grinnik "jep" Roos trekt me in een knuffel "ik ben zo blij voor je" ik glimlach naar haar en kijk Janet en Aniek aan. Aniek wiebelt met haar wenkbrauwen "ookal spannende dingen gedaan" meteen sla ik tegen haar arm "Aniek" zeg ik als ik licht bloos en haar zie grijnzen. Janet komt op me af en trekt me in een knuffel "ik zei het toch" zegt ze zacht als ik zucht "vind je het erg?" zeg ik als ik terug trek en in haar ogen kijk. Ze schud haar hoofd "ik ben zo blij voor jullie."

-

"Ik wil in het reuzenrad" schreeuwt Aniek als ze er naar wijst en op af rent. Ik zucht "Aniek we gingen alleen wat eten in London niet het kleine kind uithangen..." "Jij hangt altijd het kleine kind uit" zegt ze als ze haar tong uitsteekt en samen met Janet erop af rent.

We lopen ze achterna en als ik gillende meiden hoor staat mijn hart even stil. Roos kijkt me meteen aan net zoals Janet en Aniek ik kijk om me heen en als ik een groepje meiden zie staan bij een jongen begint mijn hart te kloppen en mijn handen te shaken. Casey kijkt me aan "gaat het?" ik schud meteen mijn hoofd "Niall" zeg ik als ik op het groepje meiden af ren.

Ik duw me tussen de meiden door samen met Roos, als ik de bekende jongen in de ogen kijk ben ik niet de gene die een hartaanval krijg maar is Roos het.

Ik voel dat ze naar adem snakt en ik zucht, het is niet Calum als je dat denkt. Of Ashton nee het is Zac, Zac Efron. Die jongen waar ze zo'n grote obessesie mee heeft dat ze al zijn zinnen uit high school musical kent. En om het nog erger te maken zegt hij 'hey' Roos pakt mijn arm vast en ik glimlach naar hem. "Hey" zeg ik als ik voel dat ik ook wat zenuwachtig word.

Maar voordat we nog iets kunnen zeggen word hij meteen van ons weg gesleurd. "I just wanna make a picture with these girls let me go" hoor ik Zac zeggen als ik kijk naar de bodyguard die hem weg sleurt. Ik kijk naar Roos die meteen naar hem toe rent. "Oh gosh nee Roos!" schreeuw ik als ik zie hoe ze naar die bodyguard kijkt.

Ze springt op zijn rug en als ik achter me kijk zie ik Casey kei hard lachen en zie ik Jason op zijn lip bijten.

Oke alles voor je vrienden.

Ik ren op de bodyguard af en en spring achter op zijn rug "maak snel die foto ik lijd hem af" Roos rent meteen naar Zac die hard begint te lachen. Terwijl ik op een dikke man zit, "get off of me" roept hij als ik grinnik "I can't, this is so important for my friend, she would do the same if I saw Niall" meteen krijg ik een rare blik van de bodyguard.

Hij pakt me vast en duwt me op de grond. "Oh no you didn't!" schreeuw ik als ik zie dat hij Zac weg haalt van Roos. Ik spring alweer op de man en als ik zie dat hij pepperspray vast pakt voel ik een hand. "Stay away from my girlfriend" hoor ik Casey roepen in de slechtste Engelse taal die ik ooit heb gehoord. Ik schiet meteen in de lach waardoor Casey me van de bodyguard afhaalt. Ik zie Roos Zac net een knuffel geven en dat is het moment dat ik van de man afspring en heel hard "ren" roep.

Ik hoor de bodyguard nog wat schreeuwen en Roos nog snel 'thank you Zac I love you' schreeuwen maar ik hoor het al niet meer. Als we met zijn alle achter een muurtje zijn zak ik meteen door mijn knieeën "ik verdien een prijs met beste vriendin van het jaar" kreun ik als ik kijk naar de knie waar de bodyguard me op liet vallen. Een straaltje bloed loopt eruit maar meteen stop ik mijn broek erover. "IK HEB ZAC EFRON AAN GERAAKT" schreeuwt Roos "ik heb Zac aan geraakt oh my god" schreeuwt ze weer waardoor ik grinnik.

"Ik ben blij voor je Rosie de volgende keer als ik Niall zie doe je precies het zelfde!" Roos grinnikt "altijd" ze steekt haar hand uit die ik aanpak en opsta.

-

Met zijn alle zitten we in een klein gezellig restaurantje. Casey zit naast me en zijn hand ligt op mijn been "lief wat je deed voor Roos" ik glimlach "ze had precies het zelfde gedaan" Casey grinnikt "dan nog je doet meestal niet aan zo'n fanatieken inspanning dus ik ben trots op je" ik grinnik "voor jou had ik het ook gedaan" ik geef hem een knipoog en neem een slok van mijn drinken. "Ik heb Zac freaking Efron gezien, hij is nog mooier in real life" zegt Roos als ze haar handen over haar gezicht legt "kan je je bek houden? je praat er nu al heel de avond over" zegt Thomas die zijn ogen rolt "het was gewoon het beste moment uit mijn leven" schreeuwt Roos waardoor we een paar gemene blikken krijgen van andere mensen in het restuarant.

"Ey Jason houd je vriendin is in controlen" zegt Thomas als ik hem verveeld aan staat "Thomas heb je periode ofzo?" meteen krijg ik een gemen blik van hem waardoor ik grinnik. "Emma ga mee naar de wc nu" zegt Thomas als hij opstaat "ik moet niet naar de jongens wc dus nee dank-" "meekomen" onderbreekt hij me.

Hij sleurt me naar buiten waardoor ik zucht "wat?" "heb je achter je gekeken?" sist hij waardoor ik mijn hoofd schud "David zit daar!" "wat? David je ex David?" aan Thomas gezicht zie ik het al.

"Ja die David die David die mijn freaking hart brak."
------
je krijgt meer te horen over David don't worry!!

MIJN HAAR IS ROOD GUYS!!

MIJN HAAR IS ROOD GUYS!!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

ik ben er zo blij mee HAHHA mijn vriendin op de achtergrond heeft het geverfd en gosh I love it!! ik ben het jullie trouwens helemaal vergeten te vertellen maar ik ga helaas naar kader

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

ik ben er zo blij mee HAHHA mijn vriendin op de achtergrond heeft het geverfd en gosh I love it!!
ik ben het jullie trouwens helemaal vergeten te vertellen maar ik ga helaas naar kader...... het is dus een lager als nu ik vind het verschrikkelijk want mijn vrienden hebben dus later pauze dan ik wat betekend dat ik helemaal alleen ben, ik heb een vreselijke klas want ik heb ze al gezien maar misschien ga ik van klas wisselen. Ik hoop zo dat het kan want zo word ik echt niet gelukkig..... gaan jullie over?
ik heb helaas heel weinig tijd om te schrijven maar ik ga mijn best doen!

love you all so much!!
xoxo me x

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu