5.0

9.7K 455 108
                                    

Naar huis.

Dat is het enige wat door mijn hoofd spookt als ik mijn koffer inpak. We gaan naar huis, wat gebeurd er met Casey en mij?

zal mijn moeder er ooit achterkomen?

Ik zucht als ik mijn koffer dicht klap en op bed ga zitten. Ik voel dat het bed inzakt en zie Caseys bruine ogen in die van mij kijken. "Ik hou van je" zeg ik als ik op mijn lipbijt en Caseys zachte handen mijn gezicht voel vast pakken, "ik meer van jou" ik glimlach en druk mijn lippen zacht op die van hem. "Ey viezerikken we gaan vertrekken!" knipoogt Thomas die in de deuropening staat. Ik glimlach en samen lopen we met onze koffer naar beneden.

Als we bij het vliegveld staan zie ik David staan met een glimlach op zijn gezicht. Hij loopt op Thomas af die hem een kus geeft. Ik glimlach als ik David een knuffel geef "je komt snel weer naar Nederland toch?" hij knikt "2 weken en dan kom je niet meer van me af" ik grinnik "mooi" ik druk een kus op zijn wang en loop dan samen met Casey het vliegtuig in.

Als het vliegtuig bijna land zie ik dat Casey in slaap is gevallen. Zijn haren zitten door elkaar en zijn hoofd ligt op mijn schouder, ik druk een kus op zijn hoofd en ik voel hem langzaam wakker worden. "Hey slaapkop" fluister ik waardoor hij naar me glimlacht "zijn we er?" ik knik en meteen word er omgeroepen dat we ons moeten klaar maken voor het landen van het vliegtuig.

-

Ik druk een laatste kus op Caseys lippen en rijd met mijn auto op weg naar huis. Als ik aankom zie ik Jayden al op mij afrennen en houd ik grinnikend mijn armen open. Hij springt erin en ik knuffel hem zachtjes "ik heb je gemist kleine man" hij glimlacht "ik jou ook Em" ik glimlach en loop het huis in.

Papa loopt naar me toe en geeft me een knuffel "leuk geweest?" zegt hij waardoor ik knik "super" hij glimlacht en als ik naar mama kijk staat ze ook op ze geeft me een snelle knuffel en kucht even "ik en Jayden hebben een taart gemaakt" zegt ze zacht als ze naar de tafel wijst waar ik een taart zie staan met 'welcome home' mijn hart klopt even en ik kijk mijn moeder met een glimlach aan. "Dankjewel mam" ik druk een kus op haar wang en zie haar even verschrikt kijken. "Pak je de vorkjes Jayden!" hij knikt en ik ga op mijn hurken zitten om de taart aan te snijden.

Het voelt toch goed om thuis te zijn.

"En ze deed aardig?!" schreeuwt Roos door de telefoon waardoor ik grinnik "ja ze had zelfs een taart gebakken met Jayden" "wow misschien zijn haar hersens meegenomen door een ufo bestuurd door koeien, waar de koeien meester haar hersens hebbe-" "misschien wel" onder breek ik Roos lachend"of ze is aardig" vult Roos aan waardoor ik kuch "ik weet het niet" ik hoor Roos zuchten waardoor ik het zelfde doe. "Ik moet haar vertellen dat ik kunstenaar wilt worden voordat het te laat is ik weet het" zucht ik weer "ik wil gewoon dat je gelukkig wordt Em" ik glimlach "word ik ook Roos echt waar!."


"Em Em je komt te laat!" schreeuwt Jayden aan de trap waardoor ik kreun en op mijn wekker kijk. "Het is pas 8-" ik kijk nog een keer en schiet meteen omhoog "8 uur verdikkeme!" schreeuw ik en pak snel wat kleren uit mijn kledingkast. Ik ga voor strakke zwarte jeans en een los wit blousje. Ik maak een vissegraatvlecht van mijn haar en trek snel 2 paar schoenen aan. Ik doe wat make-up op en ren naar beneden. Ik pak een banaan prop hem in mijn mond en kijk vlug op mijn telefoon. Ik zie berichtjes van Roos en zucht.... niet alweer.

Roos 8:20
BITCH waar ben je? ik wacht

Roos 8:21
okay okay nu ben je gewoon laat

Roos 8:22
IK VERTREK

Roos 8:23
je hebt je verslapen omg eerste dag van school!! EMMA

Roos 8:24
ik ben onderweg en ga nu te laat komen door jou dankjewel hé!

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu