5.6

8.7K 431 164
                                    

Weken gingen voorbij, weken waar in school was afgelopen en ik niet kon stoppen met kijken naar teken scholen. Casey en ik bezochten elke week wel een paar appartementen maar er was er geen een waar we blij mee waren. Ik zat steeds met de tekem academie in mijn hoofd en ik had het niemand nog verteld, mijn vader wist dat Casey en ik samen wilde wonen maar ik wist niet of ik mijn vader en Jayden alleen kon laten.

"Emma" verschrikt kijk ik op van mijn laptop en kijk ik recht in de ogen van mijn moeder. Stress schiet door mijn lichaam, ik sta op en zie mijn moeder naar me kijken "wat doe je hier?" zeg ik iets botter dan ik had verwacht. "Ik kwam met je praten" "hoeft niet" zeg ik meteen "Emma het spijt me, ik had je nooit mogen slaan dat we-" "stop maar mam!" roep ik meteen. "Casey en ik zijn al die tijd samen geweest, de hele tijd ondanks dat je zei dat het niet mocht" zeg ik meteen als ik mijn moeder boos zie kijken.

"Wat je loog?" zegt ze meteen als ik lachend mijn hoofd schud "zie je mam je bent niks veranderd je word nu al boos terwijl ik gelukkig ben." Mijn moeder schud haar hoofd "weet je, je vind me een slechte moeder maar als jij misschien een iets makkelijkere dochter was geweest had ik ook niet zo streng hoeven zijn!" ik voel weer wat tranen ontstaan maar ik laat ze voor geen mogelijkheid langs mijn wangen stromen.

"Ga weg" zeg ik meteen "ik laat je mijn goede bui niet weer verpesten, ik ben gelukkig en dat laat ik je niet van me afpakken ookal betekend dat dat ik je nooit meer zie!" mijn moeder schud haar hoofd "weet je wat je bent niet eens meer welkom!" ik zie tranen ontstaan in haar ogen en bij mij gebeurd het zelfde "oke dat meende ik niet" "nee?" ik lach "Casey en ik gaan samen wonen wil je me nu nog wel zien?"

Haar blik veranderd en ookal weet ik nog niet eens of we wel samen gaan wonen, ik wil haar gezicht zien. Ze weet niks om te zeggen en als ik mijn vader zie binnen lopen kijkt hij raar naar mijn moeder. "Ik weet niet wat er met mijn dochter is gebeurd maar mijn dochter zou dat nooit doen" ik zucht "misschien je dochter in je dromen niet maar dit, de dochter die recht voor je staat die doet het wel." Ik kijk haar strak aan en een opluchting vind plaats in mijn buik.

Mijn moeder kijkt me met walging aan pakt haar tas en loopt weg. Ze kijkt nog even snel naar papa maar loopt gewoon door.

"Lieverd wat is er gebeurd?" zegt papa als hij me naar de grond ziet kijken. "Ik ben gelukkig" zeg ik als ik glimlach "en mama kan dat niet accepteren" maak ik mijn zin af. Mijn vader kijkt me aan "Emma je moeder bedoeld het niet zo..." "pap serieus?" onderbreek ik hem "ze heeft me geslagen, ze zei dat ik niet meer welkom bij haar ben omdat ik en Casey gelukkig zijn" ik sla gefrustreerd met mijn armen en mij vader bijt op zijn lip.

"Je hebt gelijk, echt maar je moeder is verdrietig ze wil niet dat je zo snel opgeroeit" "pap ik ben bijna 19!" mijn vader knikt. "Is ook zo, en ik ben het ook echt niet met je moeder eens maar ze houd echt van je" ik rol mijn ogen "het zal wel, als dat zo is mag ze dat echt wel laten merken" en met die woorden loop ik naar boven.

Vermoeit loop ik de starbucks in. Ik zie Casey staan met een lach op zijn gezicht, er staat een klein meisje voor zijn kassa die hij haar starbucks overhandigt. Als het meisje die kleine smiley bij haar naam ziet staan op haar beker glimlacht ze naar Casey waardoor ik Casey zie lachen. Mijn hart verwarmt zich en ik kijk met glinsterende ogen naar mijn vriendje. Ik ga in de rij staan aan zijn kassa en al snel ben ik aan de beurt "kan ik ook je nummer heben?" zeg ik met een zwaardere stem waardoor Casey zich omdraait en als hij mij ziet een glimlach ontstaat op zijn gezicht.

"Fuck you Emma" ik grinnik "je weet al wat ik wil hé!" zeg ik met een glimlach waardoor Casey grinnikt "krijg je vanavond" zegt hij met een glimlach waardoor ik hem raar aankijk en het dan uitlach. Casey lacht ook "een frappuchino caramel voor jou?" ik grinnik en knik. Er staat niemand meer in de rij waardoor ik Casey blijf aanstaren en zijn kaaklijn zich zie aanspannen als hij de koffie maakt. Hij ziet er zo goed uit "ey niet staren hé ik haal de bewaking" ik grinnik "doe maar" ik knipoog naar Casey waardoor hij lachend zijn hoofdschud en mij mijn starbucks beker geeft. "Kijk eens met een verassing" hij knipoogt en ik zie zijn nummer staan waardoor ik lach "jammer genoeg heb ik die al" ik knipoog naar hem als ik een slok drink.

"En waarom komt mijn beeldschone vriendin mij opzoeken? alleen om te staren of zit er meer achter" hij haalt zijn wenkbrauwen op en ik grinnik "nou ik wilde je eigenlijk een beurt geven in het magazijn maar ja daar zou het wel koud zijn hé" Casey kijkt me met grote ogen aan waardoor ik meteen begin te lachen "kijk dat zou jij zeggen" knipoog ik lachend "maar ik 'je beeld schone vriendin' komt langs om te zeuren over haar moeder" Casey zucht.

"Is ze langs geweest?" ik knik en leg het uit.

"En je vader? heeft hij al gepraat met haar?" ik schud mijn hoofd "hij is er nog niet klaar voor" ik zucht "geef hem wat tijd Em" ik knik en drink het laatste beetje op van mijn starbucks. "Nou je bent klaar" ik knik en lach

"dus krijg ik die beurt nog in het magazijn?"
------
SHAWNS NIEUWE ALBUM IS
GE-WEL-DIG
HIHI
en hoe is het met jullie?
met mij gaat het super goed! ik heb het leuk om school (zover dat kan HAHA)
en ja ik voel me goed :)
ik heb wel echt weinig tijd/inspiratie om te schrijven en daar baal ik nog steeds van :( ik weet ook niet goed hoe ik het boek wil afsluiten dus dat moet ik even goed bedenken!

ideeën altijd welcome! 😊

I LOVE YOU GUYS
dankjewel voor het steunen en alles jullie reacties maken me zo blij :)

All the love dont die
xoxo me

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now