2.2

12.4K 581 158
                                    

"En toen ben ik weggelopen" zucht ik door de telefoon. "Emma" zegt Roos "je houd van Casey en je kan 2 dingen doen, 1 je vergeet hem je gaat door met je leven en 2 iets wat ik zou doen, je gaat naar hem toe praat en jullie komen weer samen" ik knik "je hebt gelijk ik moet hem vergeten."

Ik hoor Roos zuchten "dat is niet wat ik bedoe-" "thanks Roos love you bye" ik hang op en kijk naar mijn plafond. Ik ga het doen, het is me 1 jaar gelukt en nu komt hij zo weer mijn leven binnen vallen maar ik kan dit. Voor hem voor zijn vader voor mijn moeder en voor Jayden.

Ik word wakker en kijk naar het kleine jongetje die aan mijn bed staat. Ik glimlach "goedemorgen" zegt hij en gaat bij mij op bed zitten "goedemorgen Jayden, lekker geslapen?" hij knikt. "Casey komt vandaag ga je nu wel mee?" zegt hij als hij naar zijn kleine handjes kijkt. Ik schud mijn hoofd "nee nog niet" zeg ik en slik als ik uit bed stap, "ik ga omkleden ik zie je zo beneden ja?" Jayden knikt en loopt mijn kamer uit.

Als ik op school aankom loop ik naar mijn kluisje waar ik mijn jas inprop, "Emmie" hoor ik Thomas schreeuwen als hij naar mij toe rent. "Hoe was de date gister?" ik kijk hem aan en zucht "het was Casey" Thomas kijkt me aan en ik zie dat hij zijn lach in houd waardoor ik tegen zijn hoofd sla. "Ey ik hield me in!" ik zucht "ik ook.... het was zo stom, ik dacht echt dat ik hem kom vergeten het is niet goed voor hem hij moet zijn vader helpen niet aan mij denken" "Emma, jullie zijn voor elkaar bestemd en dat zeg ik al vaak maar ik meen het, hij kan niet bij je zijn en dat snap ik ook maar praat erover!" ik zucht "misschien later" de bel gaat en samen met Thomas loop ik naar het lokaal waar we les hebben.
-
In de pauze loop ik de kantine waar Casey bij zijn vrienden aan tafel zit. Zijn glimlach is het enige wat zie en wat mijn oren vult ik glimlach door zijn glimlach maar als Danielle en Chailey me raar aanzitten te kijken kuch ik even en loop ik naar de tafel waar mijn vrienden zitten. "Staarde je nou je ex aan?" pest Danielle me als ik mijn tong uit steek en weer kijk naar Casey. "Hij is nog hotter dan een kippenvleugel" zucht ik waardoor iedereen me aan kijkt en ik kuch "ik ga wat eten halen" zeg ik snel en loop naar de tafel met eten.

Eten red je altijf pff.... ik zie dat Casey ook opstaat en snel pak ik een broodje met kip en reken ik af. "Oh schnitzel sorry" zeg ik als ik tegen iemand oploop "nog steeds niet schelden merk ik" grinnikt Casey als ik hem aankijk, ik knik en wil weglopen maar hij stopt me om mijn pols te pakken.

Ik negeer het tintelige gevoel en kijk hem aan als hij naar onze handen kijkt ik kijk naar beneden en voel zijn lippen bij mijn oor. "Ik mis je" fluisterd hij zacht waardoor ik mijn hart voel bonzen hij laat me los en loopt terug naar zijn tafel ik blijf hem aankijken en voel mijn hart bijna uit mijn borstkast kloppen.
Oke Emma, adem adem adem.
--
HAY
hoe is jullie vakantie?
afgelopen zondag was GEWELDIG ik heb mijn vriendinnen weer gemeet en omg het was zo leuk! :)
ik heb echt weinig tijd om te schrijven en dat is zo vervelend ik moet nu echt mijn best gaan doen op school en ik probeer zoveel mogelijk te schrijven zodat ik toch nog kan update maar het is best moeilijk.... ik weet soms niks en ugh en dan kan ik gewoon niet schrijven! dus als jullie nog wat ideeën hebben mag je ze altijd kwijt :)
love you
xoxo me
p.s ik sta nog steeds op 2 al zo lang omg dankjewel jullie zijn geweldig!

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu