5.5

9K 415 216
                                    

"Weet je wat jij bent? een fucking goudvis!" schreeuwt Thomas naar me van het lachen. Voor de tweede keer vandaag laat ik mijn ijs in het zwembad vallen, ik kijk Thomas boos aan "dankjewel voor je hulp hé!" schreeuw ik als ik kijk naar mijn zielig ijsje die naar de bodem zakt.

Arm ding, nog een heel leven voor zich.

Thomas tranen staan in zijn ogen waardoor ik hem serieus aan blijf kijken "je bent echt een verschrikkelijke vriend" Thomas blijft lachen "weet ik maar ik ben een geweldige beste vriend" lacht hij verder als hij in zijn ogen wrijft. "Ik wil nu een nieuw ijsje" zeur ik waardoor Thomas weer begint te lachen "en weer in het water laten vallen echt niet! al die arme koeien die ze voor de melk in het ijs hebben moeten melken" ik steek mijn middelvinger op waardoor Thomas een kusje blaast.

Ik kijk naar Jayden die op zijn ijsje sabbelt en samen met mijn vader voetbald. Sins dat mama weg is is mijn vader alleen nog maar thuis geweest. Sins Caseys vaders begravenis is Casey gaan werken, na school en in het weekend. Hij heeft het huis van zijn vader bijna verkocht en wil een appartement voor zichzelf kopen. Hij is weer gelukkig en dat zie ik aan alles hij pest me weer, plaagt me weer en blijft me zolang kietelen todat ik me over geef en hem kus.

Mijn moeder, daar hoor ik bijna niks meer van. Mijn vader zegt steeds dat hij nog met haar gaat praten maar het duurd nu al zolang dat ik het bijna niet meer geloof. Ik krijg elke week een berichtje waarin ze laat weten dat ik altijd mag komen praten en dat ze even laat weten dat ze nog leeft. Eerst was het elke dag en nu elke week, ik mis haar wel soms. Maar als ik denk aan haar terug komst en haar Casey meteen uit huis zie zetten veranderen die gedachtends meteen.

"Ey wat ben je nu allemaal aan het denken?" schreeuwt Thomas als ik meteen opkijk "huh?" zeg ik als ik hem dom aankijk waardoor hij meteen weer in de lach schiet. "Ik zei het toch je bent een goudvis, net zo dom!" ik steek weer mijn middelvinger op waardoor Thomas weer begint te lachen.

"Ik moet gaan ik ga naar David" zegt Thomas als we met zijn tweeën op de bank liggen. Ik kom overeind en kijk hem geschokt aan "wow is David nu in een keer belangrijker dan ik?" ik leg mijn hand dramatisch op mijn hart als Thomas knikt "ja eigenlijk wel" hij schiet in de lach en drukt een kus op mijn wang "grapje je blijft de beste, maar ik heb even wat aandacht nodig van mijn geliefde" ik glimlach "ga maar dan ik wacht wel op mijn geliefde" Thomas grinnikt "kan je lang wachten op Niall" ik steek mijn middelvinger op en Thomas geeft me een lucht kusje "nou ik zie je snel weer goudvis" ik steek weer mijn middelvinger op en lach "doe het veilig met David" "zal ik zeker doen" hoor ik nog en dan hoor ik de deur dicht vallen. Ik pak mijn laptop erbij en even later zit ik door wat scholen te scrollen.

"Teken academie" mompel ik in mezelf als ik een prachtige school voor me krijg. Het plein is versiert met tekeningen en op de muren van de school staan allemaal namen. Ik kijk wat foto's en meteen ontstaat er een glimlach op mijn gezicht. "Hey schoonheid, wat doe je" hoor ik Caseys stem fluisteren in mijn oor waardoor ik schrik en hem meteen aankijk. "Ik schrok" grinnik ik als ik mijn laptop weg leg. "Ik keek naar wat scholen, hoe was je werk?" Casey lacht "leuk en ik heb een verassing" Casey kijkt me met een glimlach aan waardoor ik ook meteen begin te lachen "wat? zeg op!" zeg ik meteen als hij lacht "ik doe zo hard mijn best dat ik het dubbele betaald krijg en ik over 1 week al een eigen appartement kan kopen!"

"Wat?! dat is geweldig" zeg ik als ik opsta en mijn armen om Caseys nek sla. Ik kijk hem aan als ik terug trek en maak een pruillip "maar dan woon je niet meer bij mij" een teleurgesteld gevoel verspreid zich. Natuurlijk had ik verwacht dat hij een eigen appartement zou kopen maar niet zo snel. "Je kan met me mee gaan" Casey zet zijn voorhoofd tegen die van mij waardoor ik zijn adem op mijn lippen voel.

"Dan hebben we samen een appartement, zie je het al voor je. Jij elke morgen in de keuken met mijn shirt aan koffie makend voor mij" ik glimlach en sluit mijn ogen. "Casey pakt mijn heupen vast en trekt me dichter naar zich toe. "Elke avond samen koken, samen naar bed als ik thuis kom van werk zit jij aan de tafel te tekenen" een geluksgevoel verspreid zich in mijn lichaam waardoor ik niet kan stoppen met glimlachen.

"Misschien wel" fluister ik als ik mijn ogen open en Casey me glimlachend aankijkt "ga je mee appartement kijken morgen?" ik grinnik "tuurlijk!" "en dan voor ons samen of alleen voor mij?" hij grijnst waardoor ik grinnik "ik weet het niet" zeg ik als ik zacht op mijn lipbijt "denk erover na oke?" ik knik, ookal weet ik al wat mijn antwoord is.
---
HEY HEY HEY HEY
hoe gaat het met jullie?

okay dit duurde lang.....
ik ben gewoon echt inspiratieloos als een rat en ik weet niet hoe het komt.
ik doe echt mijn best en dat ga ik ook zeker blijven doen maar soms is het moeilijk MAAR OKE GENOEG

IK GA NAAR SHAWN MENDES met mn TOMLINSON janetirwin HET WORD GEWELDIG!!
gaan er meer mensen?

ik hoop dat jullie dit stukje al iets beter vonden oanakama

I LOVE YOU ALL

DONT DIE ALL THE LOVE
XOXO ME

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu