Hoofdstuk 1

33.4K 967 219
                                    

Zac Efron^
dit is geen fanfictie :)
-----
"Rosalie!" schreeuw ik heel hard naar mijn beste vriendin Roos die zit te fangirlen over Zac Efron. "Noem me niet zo!" schreeuwt ze en kijkt me boos aan. Ik grinnik en gooi mijn kussen tegen haar hoofd waardoor ze van mijn bed valt en ik meteen in lachen uitbarst.

"auw" hoor ik zacht waardoor ik nog harder ga lachen en naast mijn bestevriendin val van het lachen. "Hahahaha j-je viel hahahahha" ik veeg mijn traan weg en mijn beste vriendin staat op "Em ik viel op mijn rug, wat als ik op mijn gezicht was gevallen? dan had Zac Efron me nooit mooi gevonden en zag hij me nooit staan" ik grinnik "niet dat een val je gezicht meer kan verpesten!" ik proest het weer uit waardoor mijn bestevriendin rolt met haar ogen.
"Houd je kop Emma!" schreeuwt mijn beste vriend Thomas boos naar me die in mijn badkamer zijn haar staat te doen.

Ik blijf op de grond en kijk naar mijn beste vriendin die weer naar de tv kijkt waar high school musical zich afspeelt. Ik sta op en loop naar de badkamer Thomas staat er zenuwachtig zijn haar te doen en ik grinnik als ik hem zie prutsen. "Kom hier zenuwachtige koe!" ik doe wat gel aan mijn vingers en red het kapsel van mijn beste vriend. Ik kijk erna en knik "het zit goedzo Thommie ben gewoon jezelf op je date" hij knikt "dadelijk vind hij me niet leuk" ik glimlach "wie vind jou nou niet leuk?" hij glimlacht en loopt de badkamer uit maar niet voordat hij een kus op mijn wang drukt.

Ja je hoord het goed mijn bestevriend gaat op een date met een jongen. Thomas is al homo sinds ik hem ken en ik weet onze ontmoeting nog zo goed.
**
"Blijf van me Casey!" roep ik naar de grootste klootzak van de school. "Hey, jij draagt zo'n mooi jurkje niet gek dat ik naar je kijk toch?" ik rol mijn ogen "je bent echt verschrikkelijk" "ja verschrikkelijk boos op jou toekomstigen vriendje" ik zucht "je hebt een vriendin jij ei!" zeg ik en kijk hem strak aan "ja maar vanavond niet meer hoor" hij knipoogt naar me en ik rol mijn ogen. Ik kijk naar een jongen die naar mij en Casey kijkt. "Wat kijk je nou? ben ik zo knap?" snauw ik naar hem waardoor hij grinnikt. "Neh ik val niet op jou, ik ga liever voor je vriendje".
**
Ik grinnik als ik er aan denk en vrolijk loop ik mijn  slaapkamer in waar Roos en Thomas vrolijk High School Musical zingen.
-
"Blijf jezelf oke hij vind je vast geweldig" zeg ik tegen mijn beste vriend voordat hij het restaurant in stapt waar hopelijk de liefde van zijn leven zit.

Ik glimlach als hij naar binnen loopt en vrolijk stap ik op mijn fiets en fiets ik naar huis. Als ik thuis ben komt mijn broertje meteen op me af.
"Em Em" schreeuwt hij waardoor ik grinnik "ik heb van papa en mama een auto gekregen!" "leuk Jayden, zijn papa en mama thuis?" hij knikt uitbundig waardoor zijn blonde haartjes voor zijn blauwe ogen vallen. Ik voel meteen aan mijn nek en voel mijn kleine sleuteltje hangen wat betekend dat ik mijn werkkamer op slot heb gedaan.

Ik zucht opgelucht en loop naar de woonkamer waar ik mijn ouders aantref. "Hey lieverd" zegt mijn moeder en geeft een kus op mijn wang waardoor mijn vader al snel volgt. "Lieverd we moeten even met je praten" zegt mijn moeder en gaat weer rustig op de bank zitten met papa naast haar. "Je moet je goed gaan richten op je studie en daardoor zit je veel in je werkkamer wat we begrijpen! maar wij zijn ook veel weg en daarom hebben we gekozen voor een nanny in huis" Ik vergroot mijn ogen "een nanny?" mijn vader knikt "ja een jongen of meisje die hier komt oppassen voor Jayden!"
En zo begon het.
<<<<<<<<<<<<<<<<
hey hey
OMG dit is het eerste hoofdstuk!!
ik wilde eigenlijk wachten maar ik kon het niet! ik denk dat ik 1 keer in de week ga update! of vaker maar ik heb nu nog niet echt veel in mijn notities staan!
alvast allemaal een happy new year! en ik hoop dat dit boek super gaat worden in 2016 :)
en nog super bedankt de mensen die me hebben geholpen met de namen!
kusjes mij x
question of the day:
wat vind je van het 1e hoofdstuk?
ik vind het nog een beetje saai maar ik beloof dat het leuker wordt!

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now