2.6

12.2K 546 182
                                    

Als een gekke fangirl ren ik de school in. Als ik Roos zie spring ik op haar en zonder iets te zeggen trek ik haar de wc in.

"Ik had gister geen tijd maar omg Casey en ik en ik en Casey en omg" ratel ik waardoor Roos me slaat en ik weer in de gaten heb dat ik in de wc sta. "Ik heb gister met Casey geleerd en daarna zijn we naar het ziekenhuis geweest en vertelde hij dat hij me miste en-" "wat?!" onderbreekt Roos me geratel. Ik zucht "ja ik ben mee gegaan naar het ziekenhuis" zeg ik als ik op mijn lip bijt en Roos me hoofdschuddend aankijkt. "Emma, hij is de gene waar je de laatste paar maanden over hebt gehuild. Hij is de gene die je negeerde in pauze, en nu in een keer vergeef je hem en doe je alles weer met hem, dat kan niet Em!" zegt Roos die zucht en haar hoofd schud. "Roos, je weet dat ik hem nog leuk vind en we zijn uitelkaar door mijn moeder!" zeg ik licht geirriteerd "ja precies door je moeder! dat gaat nu niet anders zijn ze haalt jullie toch weer uit elkaar!" "hoe kan ze ons uitelkaar halen als we niks hebben?" zeg ik boos als ik mijn tas van de grond haal. "Ik ga" zeg ik als ik de wc wil uitlopen maar Roos me tegen houd "pas gewoon op Em" ik zucht en loop de wc uit. 

Haar liefdes leven is teminsten geen ramp.

Ik loop naar de les en knipper mijn tranen weg. Ik word tegen gehouden door een hand en kijk verbaasd op "Emma alles oke?" zegt Casey die mij bezorgd aankijkt. Ik knik en slik "je ziet er niet oke uit" zegt Casey als hij heel onhandig zijn handen op mijn bovenarm laat rusten. Ik haal mijn schouders op maar voel toch een traan vallen die ik heel snel wegveeg maar Casey ziet het. Hij wil me knuffelen maar ook weer niet want hij staat heel onhandig met zijn armen op mij. 

Daarom loop ik in zijn armen en leg ik mijn hoofd op zijn borstkast. Ik voel zijn warme armen om mij heen en snuif zijn geur op. Hij wrijft over mijn rug en ik sluit mijn ogen.

"Het komt goed dat beloof ik"
fluisterd Casey waardoor ik me los haal uit zijn greep en hem met een kleine glimlach aankijk "dankjewel" zeg ik. Ik loop naar hem toe en druk een kus op zijn wang voordat ik naar mijn les loop.

Ik ga in de les zitten en denk na. Holy cow, ik heb hem gekust op zijn wang. Chips met snitzel snel kijk ik naar het raam waar ik Casey nog zie staan hij heeft zijn hand op zijn wang en slikt. Hij kijkt om zich heen en loopt dan weg.

Bestaan er bananen die dom zijn?
want dan ben ik zeker zo'n banaan.

Als de bel gaat loop ik naar mijn kluisje. Eindelijk vrij, ik zie Roos maar negeer haar ze staat naast Jason dus loop ik snel langs hun, in de hoop ze me niet opmerken. Ik loop naar mijn kluisje pak mijn jas en loop naar buiten. "Em" hoor ik Roos roepen waardoor ik omkijk "wat?" zeg ik als ik verder loop maar Roos me stopt om mijn schouder te pakken "Em, ik bedoelde het niet zo" ze zucht en haalt haar hand van mijn schouder "je bedoelde het niet zo? Roos jij weet niks, jij weet niet hoe ik me voel weet je hoe verschrikkelijk het is om je ex te zien elke dag en dan dat je hem misschien nog leuk vind. En het ergste hij jou misschien ook nog maar je mag niet samen zijn door je moeder! weet je hoe verschrikkelijk dat is? het killt me om hem te zien en hem niet te kussen, het killt me om hem bijles te geven en het ergste is nog dat het me killt om vrienden te zijn ik haat het Roos!" schreeuw ik met tranen in mijn ogen.

Ik zie wat mensen mij aankijken en meteen loop ik weg. Gosh ik schaam me dood. Ik pak mijn fiets en kijk nog even naar Roos die me bezorgd aankijkt ik maak nog snel 'sorry' met mijn mond en fiets naar huis.

Man, wat heb ik deze dag verknalt.
---
OMG jullie berichtjes op mijn vorige hoofdstuk waren zo lief!!
ik heb met tranen in mijn ogen gelezen! het was best moeilijk voor me het te schrijven maar ik wilde het graag kwijt en ik vind dat iedereen het mag doen :)
je mag iets vertellen of je verleden je hoeft je er niet voor te schamen!
ik hou echt zo veel van jullie!!

morgen is het 5sos concert en ik ga dood! ik ben zenuwachtig zo erg! maar ik heb er zoveel zin in!
heel veel plezier voor de gene die ook gaan!

love you all xoxo me

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now