Hoofdstuk 43

12.7K 637 207
                                    

Boos loop ik door de school. Ik zit nu al 1 week zonder Casey thuis. We zien elkaar op school maar dat is te weinig soms gaan we stiekem allebei naar de keuken en geven we elkaar dan een kus maar dit is niet hoe een relatie hoord te zijn.

"Alle koeien in de wei je ziet toch dat ik hier loop!" schreeuw ik naar een kind die tegen mij aanbotst. Ik loop boos door en word tegen gehouden door Thomas "jezus Emma" zegt hij als hij me aankijkt "wat is er met je?" ik zucht "ik ben gestressed" zucht ik "je moeder?" ik knik en sluit mijn ogen. "Ik word gek thuis Thomas, ik wil weg zo graag!" Thomas kijkt me aan "is ze zo erg?" ik knik "ze doet er alles aan dat ik Casey niet zie, en het lukt haar zo goed" Thomas kijkt me met medelijden aan, "jullie komen er wel uit" ik zucht "ik hoop het".

Vermoeid loop ik mijn huis in. Mijn moeder staat in de gang, "Emma nu al terug?" ik knik "2 lesuren vielen uit" mijn moeder slikt "bij Casey ook dus hij wacht op de bank op Jayden want ik moet nu gaan" ik glimlach en mijn moeder kijkt me streng aan. "Je blijft uit zijn buurd Emma dat is het beste voor jezelf!" ik knik mijn moeder knikt even naar me pakt haar tas en loopt het huis uit.

Ik ren naar de woonkamer waar ik Casey op zijn telefoon zie, ik grijns "hallo daar handsome" ik spring op de bank en hoor Casey grinniken. Hij drukt zijn lippen zacht tegen die van mij en kijkt dan in mijn ogen "ik heb je gemist" zegt hij en bekijkt mijn gezicht waardoor ik glimlach "ik jou meer" zeg ik als ik in zijn armen ga liggen hij drukt een kus op mijn voorhoofd en ik glimlach. "Hoelaat komt Jayden terug?" zeg ik zacht en kijk op naar Casey "over 1 uurtje" ik glimlach "en je moeder?" zegt Casey "iets langer" Casey grijnst en duwt me meteen achterover op de bank een grinnik verlaat mijn mond en meteen drukt Casey zijn lippen op die van mij.

Zijn lippen dwalen af naar mijn nek en een grinnik verlaat mijn lippen. Hij kijkt me aan en ik glimlach "sorry dat kietelde" Casey kijkt me hoofdschuddend aan en ik kijk hem onschuldig aan waardoor hij glimlachend weer een kus drukt op mijn lippen. Zijn handen dwalen af onder mijn shirt en mijn ademhaling word zwaarder "misschien moet dit niet op de bank" grinnikt Casey tegen mijn lippen waardoor ik slik.

Casey gaat van me af en trekt me tegen zich aan, ik glimlach en een zenuwachtig gevoel vormt zich in mijn buik. "Zullen we naar boven?" ik slik "uh ja" ik kijk hem aan en glimlach. "Em, het hoeft niet" hij strijkt een pluk haar achter mijn oor en ik glimlach "weet ik maar ik wil het".

Casey kijkt me diep aan in mijn ogen "zeker?" ik knik "ja" zeg ik vol vertrouwen waardoor Casey me met een glimlach aankijkt "weet je zeker dat je moeder niet komt?" ik knik "hoelang zou ze weg zijn?" "lang genoeg" zeg ik en glimlach.
"Daar zou ik niet zo zeker van zijn!" hoor ik een stem bij de deur.
----
KORT KORT KORT
I KNOW DON'T KILL ME!
hierna komt nog 1 hoofdstuk en dan komt deel 2! ik weet echt niet wat ik moet doen HELP ME zal ik deel 2 in dit boek maken? of in een ander boek?
ik weet het echt niet! ik wil het in dit boek maar een ander boek lijkt me ook wel heel leuk dus omg STRUGGLE!
en guys OH MY GOD gewoon over de 200k ik danste als een gekke zeehond in het rond (hehehe hond rond BADOEM TSSSS)  en omg jullie zijn de beste!
i love you, stay as beautiful as you are.
xoxo me x

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu