Hoofdstuk 8

18.2K 736 59
                                    

Ik lig op de bank met mijn voeten op de tafel. Het is 8 uur en Jason en Casey zitten aan de tafel het werkstuk te maken. "Emma!!" hoor ik Jason schreeuwen "houd je mond Jayden slaapt!!" schreeuw ik
terug waardoor ik Casey hoor grinnikken. Jason en Casey komen naast me op de bank zitten en Jason slaat een arm om me heen waardoor ik verbaasd kijk. "Zullen we trouwen?" fluistert hij in mijn oor waardoor ik hem raar aankijk net zoals Casey die het ook hoorde.

"Je hebt een mooi huis" grijnst hij waardoor ik meteen op zijn borst sla. Man die gast is gespierd! "nou wat is je antwoord?" vraagt hij en grijnst. Ik zucht "ik trouw nog liever met Casey" en als die woorden mijn mond uit zijn ga ik meteen rechtop zitten. Casey grijnst en ik voel mijn wangen branden.

"Ik bedoel als het dan echt moet!" zeg ik er nog snel achterna. Jason trekt een pruillip en Casey blijft grijnzen. "Heb je nog een nicht?" vraagt Jason hoopvol. Ik rol mijn ogen en schud mijn hoofd "een zus?" ik schud weer mijn hoofd "en Roos dan? die voelt als famillie toch?" ik trek mijn wenkbrauwen op "Roos?" hij knikt waardoor ik in lachen lachen uitbarst "zolang je geen Zac Efron bent word het hem niet".
-
"JE WAT?!" schreeuwt Roos als we samen met Thomas op het gras zitten in de pauze. "Ja wat? hij vroeg of je iemand wilde en ik zei alleen als je Zac Efron bent!" Roos kijkt me met grote ogen aan. "Wat wil je Jason ofzo?" zeg ik als ik haar verbaasde gezicht zie.

Ze kleurt rood. "N-nee hij is wel schattig maar nee!" stotterd ze waardoor Thomas en ik grijnzen. "Je vind hem leuk meid!" zegt Thomas enthousiast waardoor Roos nog roder wordt. Ik proest het uit "je vind hem leuk? hahahahah" "n-nee" stottert Roos waardoor ik nog harder lach en Thomas me dodelijke aankijkt.

Ik grinnik nog even en kijk Roos serieus aan "hij is wel knap oke?!" zegt ze uiteindelijk "ja Casey is ook wel knap maar hem wil ik ook niet!" meteen kijken Thomas en Roos me met een opgetrokken wenkbrauw en een grijns aan. "Wat?" zeg ik verbaasd waardoor hun lachen. "Het gaat niet over mij maar over Roos!" snauw ik waardoor Thomas grijnst.
"Wat gaat over Roos?" hoor ik een stem zeggen en draai me om. Ik rol mijn ogen als ik Casey en Jason zie staan. "Gaat je niks aan Waters" Casey grinnikt "gister wilde je nog met me trouwen!" Thomas en Roos kijken me verbaasd aan. "Nietes, ik zei alleen dat ik liever met jou trouw dan Jason!" Casey grinnikt "en toch is het een compliment lieve Emma!" "weet je wat ook een compliment is lieve Casey?!" Casey grijnst "vertel" "dat je vandaag op een zwerver lijkt die 2 weken rond zwerft inplaats van 6 weken!" ik geef hem een van mijn liefste knipogen en loop weg.

Sukkel.
-------------
HEEL KORT I KNOW
ik MOEST update want guys ik sta op 68 in romantiek OMG I AM SO HAPPY!!! thank you thank you THANK YOUUUUUU
vandaag ken ik Chilzz_ 3 maanden en we gaan 7 Feb meette!!!! omg ik heb er zo veel zin in Iloveyou❤️
Slaap lekker guys
xxx Ies :)

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu