3.3

11.5K 521 185
                                    

"Wie heeft er 2 duimen en is morgen jarig?" schreeuw ik naar Roos als ik de school binnen loop. "Uhm, Niall Horan?" ik sla op haar hoofd en grinnik "deze meid!" ik glimlach en Roos schud haar hoofd "pff al gewoon 19 jaar word je maat, dat is oud!" ik glimlach "ik weet het nu alleen nog dit laatste jaar school overleven en dan ben ik een vrije vrouw!" Roos schud lachend haar hoofd en ik pak mijn sleutel van mijn kluisje om het te openen. "Hoe was het zaterdag nog met Casey?" ik slik "ja goed, ik ben blijven slapen" dat laatste zeg ik wat zachter en ik zie Roos schrikken "hebben jullie 'het' gedaan?" "huh? bedoel je hebben we eten gehaald? ja zeker!" grinnik ik waardoor Roos me boos aankijkt "je bent ontmaagd tjees Em!" "wow wow nee nee nee" stotter ik "ik heb niks gedaan met Casey! in onze relatie was ik niet eens zover laat staan als we gewoon vrienden zijn" Roos zucht opgelucht "ik word nu al wel 19 dus het word wel tijd" zeg ik als ik Roos aankijk "je moet gewoon wachten op de perfecte jongen Em" zegt Roos nog voordat ze naar Jason rent en ik zucht, alleen Casey is de perfecte jongen....

Ik loop de school uit en spring op Casey als ik hem zie staan. "Hallo daar, 19 jarige jongen wat ik morgen ook ben maar dan in een vrouwelijke versie" zeg ik en hoor Casey grinniken "wat zijn je plannen voor morgen? verassings feest? eten? koeien? Niall Horan?" "wow stop" onderbreekt Casey me grinnikend.

"Het is een verassing" hij knipoogt naar me en ik zucht "ik hou niet van verassingen" zeg ik met een pruillip waardoor Casey glimlacht "weet ik" ik steek mijn tong uit en hij slaat een arm om me heen "ik hoop dat je het leuk vind" ik glimlach "is Niall er? dan is het altijd leuk" hij rolt zijn ogen en ik grinnik "ik maak een grapje! jij bent genoeg hoor" ik glimlach en ren naar mijn auto "zie je morgen handsome" schreeuw ik voordat ik instap.

Ik rijd glimlachend naar huis en zie een envelop op mijn stoel liggen waardoor ik verbaasd de envelop pak. Ik rijd met mijn auto naar een parkeerplaats en open de envelop.

Lieve Emma,
its me. Ik ga niet zeggen wie, ga maar lekker raden! en nee dit is niet Niall Horan.... er zit hier wat geld in die ik heb gekregen van je vader (hij is geweldig, hij kwam met dit idee) je mag hier mee een jurk kopen. Rij zo snel mogelijk naar Roos en Thomas huis, haal hun op en koop samen een jurk als je dat hebt gedaan wacht je morgen maar af ;)
heb een leuke middag!
xoxo je handsome ;)

Verbaasd kijk ik naar de brief, ik weet zeker dat dit Casey is maar als ik het hem ga vragen zegt hij zowieso nee. Ik glimlach en draai mijn auto opweg naar Thomas.

"Oke eerst eten" zegt Thomas als we net de stad in zijn. "Nee eerst vertellen jullie me wie dit heeft geregelt!" Thomas zucht "dat gaat je niks aan" Roos knikt "klopt, en nee het is niet Casey!"
meteen slaat Thomas Roos in haar gezicht "moest je dat zeggen! dan weet ze toch al meteen dat het Casey is" Roos kijkt me aan "het is Casey"
Thomas kreunt en slaat Roos nog eens waardoor ik grinnik "ik wist het" glimlach ik.

Zuchtend kijk ik Roos aan "ik ga niet die gele jurk passen" "jawel please voor mij!" ik schud mijn hoofd "na ah, Thomas help" Thomas kijkt op en kijkt de gele jurk met een vies gezicht aan "het lijkt op kots" zegt hij waardoor Roos haar hand op haar hart legt "dat is niet waar dit i-" "volgende" zegt Thomas gewoon waardoor ik grinnik en wat jurken pak en de paskamer inloop. Ik loop de paskamer uit en draag een zwart jurkje ik kijk Roos aan die vies kijkt "iew" zegt ze waardoor ik zucht en een andere aantrek. Ik loop de paskamer weer uit, nu met een blauw jurkje waardoor Thomas vies kijkt en ik meteen weer naar binnen loop. Ik zie een mint groen jurkje hangen met bovenop kant, ik trek het meteen aan en als ik uit de kleedkamer loop zie ik Roos en Thomas blij kijken "dahum girl ur hot" zegt Thomas die me bekijkt "Niall wil je" grinnikt Roos waardoor ik glimlach "het is deze" zeg ik als ik de kleedkamer weer inloop en mijn kleren weer aan doe.

Ik betaal het jurkje en loop glimlachend de winkel uit.

Als ik thuis aankom loop ik snel naar boven en verstop ik mijn jurkje achter in mijn kast. Ik pak mijn telefoon en glimlach.

aan Casey
dankjewel voor het geld ik heb een leuk jurkje!

aan Emma:
waar heb je het over?

aan Casey:
Casey dankjewel je bent geweldig

aan Emma:
;)

Ik glimlach naar mijn telefoon ik kan nu al niet wachten tot morgen.
---
AAAAAH
ik kan niks leuks schrijven god damn it
het stukje is weer niet zo leuk im sorry!
ik ben moe en de laatste tijd heb ik nergens zin in en ik heb geen idee waarom... ik wil gewoon vakantie!
jullie ook?
heeft iemand al plannen voor vakantie? ik ga op vakantie en ga alles vol plannen met vrienden :)
als iemand morgen naar little mix gaat HEEEL VEEL PLEZIER IM SO JEALOUS!!
love you all
xoxo me

goodnight :)

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now