3.4

11.1K 513 162
                                    

"Happy Birthday to you" hoor ik 2 stemmen zacht zingen waardoor ik kreun. Ik open mijn ogen en zie mijn vader en broertje naar mij glimlachen "gefeliciteerd Em!" roept Jayden die een klein pakketje op mijn schoot legt "gefeliciteerd lieverd!" zegt mijn vader die mijn hoofd kust. Ik glimlach "dankjewel, is mama al weg?" mijn vader knikt "ja ze is er vandaag de hele dag niet sorry" zegt mijn vader met spijt in zijn ogen waardoor ik glimlach "het is oke, jullie zijn er!" ik glimlach en maak het pakketje open. Er liggen 6 vlieg kaarten in en meteen ontstaat er een mega glimlach op mijn gezicht. "Pap" zeg ik zacht waardoor hij glimlacht "het zijn 6 tickets naar London, daar wilde je altijd zo graag heen en je kan Casey meenemen en al die andere" ik kijk mijn vader verbaasd aan "Casey?" mijn vader knikt "ik weet wel dat jullie nog vrienden zijn" grinnikt hij waardoor ik bloos "je moeder denkt dat je alleen gaat met Roos" ik zucht "pap je bent de beste" ik druk een kus op zijn wang en op die van Jayden en loop naar mijn kast om kleren aan te trekken.

Glimlachend loop ik de school binnen alles is vol geplakt met foto's van mij, Niall en koeien. Ik grinnik als ik Roos en Thomas zie staan met een koeien taart "happy birthday!!" roepen ze waardoor ik op ze af spring "jullie zijn de beste!" ik kijk naar de taart en glimlach "red velvet? omg guys dat is mijn lievelings!!" Thomas grinnikt en geeft me een knuffel "ik hoop dat je een leuke dag hebt" hij geeft een kus op mijn wang en ik glimlach. Roos knuffelt me meteen daarna "ik hou van je Em" ik grinnik "ik ook van jou Rosie!" ze geeft me een klein doosje en ik maak het open met een glimlach. Er ligt een hart en een sleutel, de sleutel past precies in het hart en ik glimlach. "Hij past ook in je werkkamer" knipoogt Roos waardoor ik meteen in haar armen vlieg "je bent de beste, jullie zijn de best oh god" Thomas lacht "niet emotioneel worden Em" ik grinnik "ik hou me in".

Dit is het laatste uur en dan kan ik eindelijk Casey zoeken. Ik ga naast Janet in de klas zitten en ze glimlacht naar me.

"Gefelicteerd" zegt ze waardoor ik glimlach "dankjewel je wist dat ik jarig was?" ze grinnikt "ja, dat kon ik wel zien aan de foto's en koeien oh en Niall Horan natuurlijk!" ze knipoogt en ik grinnik. "Jammer dat er geen foto bij zat met Louis" ze grinnikt en ik kijk verbaasd "waaaaat?" zeg ik en kijk haar nog steeds verbaasd aan. "Louis is babe" zegt ze heel serieus waardoor ik in de lach schiet "oh my god je bent ook een fan? ik mag je nu al" Janet lacht weer "ik mag jou ook hoor en ja ik ben een fan" ze knipoogt en ik glimlach.

Het laatste uur vloog voor bij en samen met Janet loop ik naar mijn kluisje "weet jij misschien waar Casey is?" vraag ik als ik Janet aankijk "ja, en ik zal je erheen brengen" ze knipoogt en ik kijk geshockt "je bent ingehuurd?" Janet lacht "ik kreeg gratis eten van Casey dus ja ik help" ik grinnik en samen met Janet loop ik naar buiten.

We lopen naar haar auto en we gaan zitten. "Ik moet je naar mijn huis brengen en we moeten ons omkleden en dan pas mag je naar Casey" ik grinnik "en hoe weet ik dat je geen pedofiel bent je zit nog pas net bij ons op school!" Janet grinnikt "ik heb veel met Casey gedaan de laatste tijd hij vertrouwd me" een jaloerse steek gaat door me heen maar ik negeer het. "Oh en wat hebben jullie gedaan dan?" Janet glimlacht "gewoon elkaar beter leren kennen" ze start de auto op weg naar haar huis.

In mijn mint groene jurk kijk ik naar Janet. Ze draagt een rood jurkje dat strak zit bij haar heupen, er zitte wat glittertjes op de onderkant van het jurkje en haar lange bruine haren heeft ze gekrult. Ze ziet er prachtig uit en ik glimlach "je ziet er mooi uit Janet" glimlach ik waardoor Janet bloost "jij ziet er mooier uit Emma" zegt ze als ze nog wat rode lippenstift op doet.

"Dat is niet waar" zeg ik als ik naar mezelf kijk "mag ik?" zegt Janet als ze naar mijn haar kijkt waardoor ik knik.

Samen met Janet sta ik voor het gebouw, mijn haar heeft Janet opgestoken en het ziet er super leuk uit. "Klaar?" zegt Janet waardoor ik glimlach "zeker".

Lets do this.
----
hoe cool is deze koeien taart even serieus? goals I want that!
hoe is het met jullie?
gosh ik heb een Niall Horan sweater besteld en ik ben zo blij :)
ik ben moe dus ik hou het kort ;)
slaap lekker allemaal!
dikke kus van mij x

p.s nog een fijn weekend :)

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu