Hoofdstuk 20

17K 711 111
                                    

Verveeld zit ik in de biologie les. Ik speel wat met mijn pen en mijn lerares kucht "mevrouw Star let u op?" ik knik "jep" "okay mooizo!" ik grinnik en Thomas kijkt me boos aan. Mevrouw Janssen had altijd al een zwak voor me. Als ik niet oplette vroeg ze altijd of ik luisterde en zei ik altijd 'ja' terwijl ik geen idee had waar het over ging. Ze hielp me met alles en als ik een keer mijn huiswerk niet af had glimlachte ze alleen en hoefde ik niet na te blijven. Ook zegt ze vaak dat ze een hele klas vol met kideren als mij wil. Wat ik natuurlijk snap ik bedoel kijk naar me. Ik word door Casey op mijn hoofd geslagen en snel kijk ik op. Casey grijnst "wel op lette he sterretje!" "mevrouw, Casey sloeg me op mijn hoofd!" zeg ik met een puppystem en wrijf zogenaamd over mijn opkomende bult. "Casey ga je maar even melden wat dit vind ik niet kunnen!" Casey kijkt met grote ogen naar mevrouw Janssen en daarna naar mij ik grijns en geef hem een kus handje. "Wacht maar Star die krijg je terug!" ik glimlach "liever niet." Casey pakt zijn tas en loopt weg.

-

Ik kom thuis aan en Casey zit met een grijns op de bank. "En hoe was nablijven?" zeg ik poeslief en grijns naar hem. Hij grijnst "geweldig" ik kijk verbaasd. "Emma?" zegt Casey en grijnst naar me terwijl ik naar de keuken loop. Hij loopt me achterna en ik draai me om "ja?" "je zei toch dat ik was gevallen gister?" ik knik "ja ja" hij grijnst "aw okay en ik was niet toevallig geslagen toen ik jou werkkamer had gezien?" ik slik verdomme! ik schud mijn hoofd. "Nee, nee hoe kom je daar nou bij?" Casey grijnst nog meer. "Nou ik herriner me jouw werkkamer! en volgensmij wil jij helemaal geen advocaat worden of wel!" ik ren op Casey af en leg mijn hand op zijn mond "hoe weet jij dit?" sis ik naar hem. Hij mompeld wat onder mijn hand en meteen haal ik mijm hand weg. "Nou, jouw vriend kan niet zo goed zijn mond houden!" "THOMAS!" sis ik kwaad "echt Casey je houd je mond!" hij grinnikt. "Ik vind het wel sexy zo'n geheim voor je ouders!" ik rol mijn ogen. "Ik ben sexy" hij grijnst "daar heb je gelijk in."

Ik sla hem op zijn borst maar bloos toch zacht. Hij grinnikt "bloos je nou?" hij prikt in mijn wang maar ik duw hem weg. "Nee ga weg Casey!!" hij grinnikt "owh mevrouw Emma kan niet tegen complimentjes!" hij loopt naar me toe terwijl ik na achter loop. "Die broek staat je zo goed fuck!" ik bloos weer "HOU OP CASEY!" schreeuw ik en ren weg mijn rode wangen verbergent. "Emma als we allemaal frikandellen waren was jij frikandel speciaal!!" schreeuwt Casey achter me aan. Ik voel mijn gezicht nog roder worden en snel ren ik de bibliotheek in. "Emma is jou moeder een kraan? want je bent echt een spetter!!" Casey heeft mijn hand te pakken en met 1 beweging duwt hij me tegen een boekenkast aan. Hij grijnst "Emma is jou moeder ee-" ik duw mijn hand tegen Casey's mond. "Niet doen Casey!" hij duwt me dichter tegen de boekenkast aan en ik voel zijn warme adem op mijn hand. Ik haal mijn hand weg omdat ik een tong voel. "Ah bah Casey!"

"is jou moeder een taart want jij bent echt een stuk!" meteen voel ik mijn wangen rood worden en grijnst Casey vermakelijk. Zijn adem is nu op mijn lippen en we kijken in elkaars ogen. Zijn hand gaat naar mijn wang en voorzichtig legt hij zijn hand daar neer. Ik slik als ik zijn lippen dichter bij voel komen. "I-is jou moeder de zon? want jij bent echt een zonnestraal! je doet pijn aan mijn ogen!" snel sprint ik onder Caseys arm en ren ik lachend weg. Ik ren weer terug naar de keuken en grinnik als Casey aankomt lopen. Ik grijns en drink ondertussen uit mijn glas water. Casey rolt alleen met zijn ogen hij loopt op me af en mijn adem stokt in mijn keel. "W-wat doe je?" breng ik er zacht uit. "Iets wat ik al langer had moeten doen!" zegt hij en gaat recht voor me staan. Zijn handen gaan naar mijn nek en hij blijft in mijn ogen kijken. Mijn lippen raken bijna die van hem maar dan voel ik dat hij mij kettinkje los maakt. Snel rent Casey weg en voel ik aan mijn nek.
Die mislukte aap.

Ik ren als een gek naar boven en zie Casey net mijn werkkamer binnen lopen. "CASEY WATERS!" schreeuw ik en ren mijn werkkamer ook in. Casey bekijkt mijn tekeningen die zijn opgehangen en ik trek mijn ketting uit zijn handen. "Wauw" zegt hij als hij een tekening bekijkt die ik een paar weken geleden heb gemaakt. "Waarom verberg je dit voor je ouders?" vraagt Casey die zijn ogen even van het papier haalt. "Waarom steel jij mij ketting?" hij grinnikt "omdat het kan" ik knik "precies" ik loop naar mijn bureau en verstop snel de tekening waar ik nu mee bezig ben. "Emma?" zegt Casey en ik kijk op. Hij wijst naar een tekening waar een meisje en jongen staan te kussen daar boven staat met sierlijke letters 'can I have my first kiss?' ik bloos. En Casey grijnst.

"Die had je net kunnen hebben als je me niet had gestopt, owh wacht die heb ik je al gegeven."

--------
IK HEB BIJNA 10k OMG
ik ben zo blij!!! bijna 10k GOSH
zal ik wat doen als we 10k gehaald hebben? wat dachten jullie van een Q&A? nou ja, jullie mogen kiezen:)
echt super bedankt voor alles!!
ik moet maandag weer naar school:(
maar ik ben wel jarig! :)
mijn moeder heeft al een cadeau en ze is zo enthousiast omg!
ik ben zo benieuwd! misschien is het wel Niall Horan? :)
that would be awsome.....
maar ik zal jullie maandag vertellen wat het was;)

ik had een vraag!
willen jullie een planning van wanneer ik update? want ik update meestal en dan 2 of 3 dagen erna weer! maar als jullie een planning willen maak ik die wel:)
love you all
xoxo

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now