Hoofdstuk 11

15.9K 715 128
                                    

"Weet je wat jij bent?" hij grinnikt weer "jij bent fucking hot als je boos bent!" en met die woorden pakt hij me vast en drukt hij zijn lippen op die van mij.

Ik voel zijn bloten lichaam tegen me aan en de waterdruppels vallen op mijn kleren. Zijn handen liggen op mijn heupen en ik verplaats mijn handen langzaam naar zijn borst. Dit is niet hoe ik mijn eerste kus had voorgestelt maar het voelt zo goed. Ik geef het toe dit is beter dan chocolade. Mijn handen tintelen mijn buik lijkt wel te ontploffen en ik weet niet meer wat ik doe. Ik voel zijn tong tegen mijn onderlip en dat is het moment dat ik weet waar ik mee bezig ben en hem van mij afduw.

Pov. Casey
"Weet je wat jij bent?" ik grinnik "jij bent fucking hot als je boos bent!" Ik pak haar heupen vast en druk mijn lippen op die van haar. Ik voel dat ze zich weg wil duwen maar ik pak haar steviger vast. Ze laat haar handen langzaam naar mijn borst gaan en kippenvel verspreid zich daar. Mijn hart klopt als een gek en dit is denk ik de eerste keer dat ik niet meteen mijn tong in iemand steek. Ik ga toch met mijn tong langs haar onderlip hopend dat ze er in mee gaat. Ze duwt me weg en verslagen kijken we elkaar aan. Meestal weet ik precies wat ik moet zeggen maar ik heb het idee dat ik al mijn woorden kwijt ben. Ze kijkt me aan en haar lippen zijn opgezwollen ze zoekt naar woorden en ik ook. We blijven een tijdje naar elkaar kijken maar Jennifer verstoort het moment of was haar naam Jennie? "Casey lieverd kom je nog?" ze drukt haar lippen hard tegen die van mij en gek genoeg denk ik aan Emma.
"I-ik ga naar boven" hoor ik Emmas stem. Ik trek terug en kijk naar Emma die naar boven rent.
Goed gedaan Casey.........

pov. Emma
Met tranen in mijn ogen ren ik naar boven. Ik loop naar mijn werkkamer en pak mijn ketting ik maak de deur open en gooi het achter me dicht. Ik doe mijn deur meteen op slot en loop naar mijn spiegel. Ik kijk naar mijn lippen die wat opgezwollen zijn. Zijn lippen hebben die van mij geraakt ik voel nog steeds zijn huid tegen die van mij en zijn warme tong die naar binnen wilden. Mijn ogen glinsteren maar dat wil ik helemaal niet. "Niet huilen Em, hij is een domme koe" fluister ik naar mezelf. Toch loopt er een kleine traan over mijn wang. Ik had hem moeten slaan vol in zijn gezicht. En moeten zeggen dat hij met zijn poten van me af moest blijven! Ik had hem moeten schoppen in zijn lu- in zijn geldachtsdeel. Maar dat deed ik niet. Het deed me pijn toen ik hem dat meisje zag kussen. Ik hoopte dat ik mijn eerste kus kreeg van iemand van wie ik echt hield maar ik hou niet van Casey. Ik ga nooit van hem houden en ik heb nooit van hem gehouden.
---------
het is slecht I know....
het spijt me echt ik heb echt zoo geen inspiratie... 
het word hopelijk snel beter!
het spijt me dat ik jullie teleur stel!
:(
ik hoop dat jullie het nog een kans geven!
en succes morgen op school :(😫
ik hou van jullie x

p.s Chilzz_ nog 2 fucking weken en ik sta oog in oog met je. Ik hou je vast, en kan je eindelijk vertellen hoe blij ik ben dat ik jou heb. I love you so much x
:)

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now