Haat...

14.7K 639 845
                                    

Lieve lezers,
bedankt als je de moeite doet om dit te lezen. Vandaag kreeg ik een best gemeen berichtje binnen.. een meisje/jongen zei dat mijn boek slecht was, dat ik beter kon stoppen en dat ik mijn boek te goed vond enzo...
Luister, ik ben een meisje die niet goed tegen kritiek kan. Als je me zou zien en bijv zegt wow jij hebt een lelijk truitje aan dan kan ik er 1 jaar last van hebben, je ziet het niet aan me me maar ik kan er echt om huilen. Het is jou smaak ja dat weet ik, maar het trekt me gewoon zo aan. Ja sommigen denken misschien waarom heb je dan een boek geschreven? maar dat komt omdat ik het leuk vind. Ik kan me er in kwijt en eerlijk, ik vind het GEWELDIG als ik van die leuke reacties krijg. Het maakt me zo zo zo blij en dan is heel mijn dag goed. Natuurlijk krijg ik soms kritiek maar dat is anders dan haat. Ik vind het prima als je zegt misschien kan je dit doen om het beter te maken. Maar als je gaat zeggen het is slecht of je moet stoppen dat kwetst me. Het is misschien gemeen om te zeggen maar als je mijn boek haat lees je het toch niet...  het klinkt gemeen maar het is wel zo. Ik heb dat meisje/jongen meteen geblockt en ook niet meer gerageerd maar omg het kwetste me zo erg. Een meisje heeft mijn boek in haar leeslijsten gezet waar 'saai' boven stond. Ik heb haar een bericht gestuurd waarom ze het saai vond want echt ik wil er graag aan werken. Ik weet echt wel dat ik geen goede schrijfster ben. Ik weet echt wel dat mijn boek niet de leukste is op wattpad, maar ik doe mijn best. Dat doe ik echt.
Sorry dat jullie naar dit verhaal moeten luisteren maar ik wilde het even kwijt!
Ik weet niet of ik dit hoofdstuk ga verwijderen ja of nee. Ik vind het eigenlijk wel goed hoe jullie weten hoe ik over haat denk. Want je kan mensen kwetsen niet alleen mij nee iedereen! en misschien is het raar dat ik hier een speciaal hoofdstuk van maak maar ik vind het fijn. Ik hoop dat jullie het snappen en je mag gerust zeggen wat je van mijn boek vind. Maar alsjeblieft blijf aardig, tegen mij ,tegen anderen, je kan mensen zo kwetsen. Als we allemaal aardig tegen elkaar zijn daar word iedereen gelukkiger van, en geloof me jij word er ook gelukkiger van. Want iemand blij maken is een van de mooiste dingen die je kan doen, geloof me.
Ik hou van jullie
bedankt voor het luisteren
xoxo mij

Am I in Love with my Nanny?|| Dutch || ✔️Where stories live. Discover now