-84-

3.8K 242 16
                                    

"Stále nepiješ vodku?" nakláněl se ke mě Mike.

''Stále'' zakřičela jsem na něj přes hudbu svou odpověď.

''Jsi divná'' podal mi panáka světlé zlatější barvy. Stačilo, abych si přičichla a poznala jsem tequilu.

''Pro zlato se hodí jen tequila gold'' mrkl na mě Mike a já se začala usmívat. Už od první možné chvilky mi lichotí. Samozřejmě se snaží, aby to nikdy neslyšel Harry. Mimochodem. Harry si s ním i chvilku povídal a nevypadal už ani tak, že by ho chtěl zabít. Dokonce se i smál. Páni! V tu chvíli jsem Harrymu propadla ještě víc. Netušila jsem, že by to mohlo být ještě vůbec možné.

''Kolikátý panák už to je?'' položila jsem prázdnou skleničku na stůl.

''Moc moc moc'' začal Adam počítat na prstech, ale nakonec to vzdal.

''Smile? Kdybychom vrátili čas a byli jsme zase volné. Do jakého anglána bys šla?'' začala jsem se rozhlížet se Smile po klubu. Je docela veliký a tak je tu i dost veliký výběr.

''Hej hej'' vstoupil mi do mého zorného pole Harry.

''Já mám vybráno'' přitáhla jsem si k sobě Harryho. Mám v sobě příliš moc alkoholu. Nejsem schopná zadržovat smích. Sama od sebe jsem se začala nahlas smát. Smile se přidala ke mě a později i Adam.

''Kamarádi se poznají'' zavrtěl Mike hlavou.

"Všichni jsou na stejné úrovni inteligence. Pokud se tomu tak dá říkat" vznesl Luke moudro večera.

"Nemluv a pij" šťouchl do něj Adam a Luke se konečně začal smát taky.

♦♦♦

O pár panáku tequily později, jsem odvážně tancovala na parketě. Mike byl stále po mém boku, ale přeci jen se snažil udržet co největší odsud. Harry nám ale nevěnoval ani kousek své pozornosti a tak jsem si to mohla užívat podle svých představ. Minuty utíkaly a já stále měla dostatek síly. Okolo mě už se prostřídalo spousty lidí, ale já tancovala dál a dál. Jediný kdo se mnou držel krok, byla Amy. Ale ta si spíše něco dala a proto takhle dlouho drží. Jindy bych jí vynadala, že si vzala něco navíc, ale v tomhle stavu je mi to úplně jedno.

"Musím odejít" chytil mě někdo za boky a přitáhl si mě k sobě. Byl to Harry a tak jsem mohla být v klidu a nebát se že jsou to cizí ruce. Očekávala jsme spíš nějakého nadržence, co to na mě bude zkoušet. Ale nakonec to byl jen můj roztomilý Hazza.

"Hazzoušek mi odchází" stáhla jsem koutky rtů dolů.

"Jo" usmál se. Má ze mě normální srandu, šibálek jeden.

"Je čas udělat pá pá" objala jsem ho a pevně stiskla.

"Jay ty máš dost" smál se mi teď už na sto procent.

"Mám dost energie a v Anglii se mi líbí. A ty se mi líbíš kudrnáčku" skoro jsem ho praštila, když jsem se snažila mu prohrábnout vlasy.

"Je jedna hodina ráno" oznámil mi a chvilku se mnou stál uprostřed parketu. Jaká to romantika.

"Jsi šukézní Stylesi" začala jsem se zase vrtět bokama.

Deadly races! 1. [H.S.]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن