-38-

5.6K 253 5
                                    

''Kouslo ho něco do prdele, že tak vyběhl z klubu?'' pozvedl překvapeně Shadow obočí.

''Vím já?'' pokrčila jsem rameny.

''Mě to nezajímá'' doplnila jsem ještě. Bohužel lež. Zbytek večera jsem toho měla plnou hlavu. Pořád jsem viděla, jak Harry rychle odchází z klubu a nechává tu slečnu sedět na baru samotnou. Během další hodiny už byla nalepená na někom jiném, takže jí to moc netrápilo.

''Asi už půjdu'' naklonila jsem se ke Smile, která už jen skoro vnímala okolí.

''Hmm'' zabručela a opřela si hlavu o stůl.

''Nechceš hodit domu?'' zeptala jsem se jí.

''Hmm'' zvedla hlavu a podívala se na mě. Jestli se tomu tedy dá tak říkat.

''Tak pojď'' pomohla jsem jí se zvednout.

''Počkat. Kam ji mi ji odvádíš?'' zbystřil Louis.

''Domu. Do postele'' usmála jsem se na něj.

''Ta smí jenom se mnou do postele'' zavtipkoval Louis.

''Asi není dobrý nápad, abys ji takhle odvezla domů'' zamračil se Louis a měl pravdu.

''Pojedu taky a odvezeš nás ke mě'' mrkl na mě.

''Už jedete?'' postavil se přede mě Shadow.

''Jop'' dala jsem mu pusu na tvář a on mě ještě poplácal po zadku. Zachichotala jsem se a pak jsem vzala Smile spolu s Louisem okolo ramen a přidržovali jsem ji, aby nespadla.

''Shadow je stále pořád stejný, ale možná víc hezčí'' drmolila Smile na sedadle u spolujezdce. Byla nejspíše asi tak namol, že mi dokonce padla hlavou do klína. Ta se tedy zřídila.

''Radši budu dělat, že jsem tohle neslyšel'' ozval se Louis zezadu.

''Připoutejte se radši'' zvedla jsem Smile zpátky a pomohla jsem jí se připoutat. Během chvilky usnula a tak jsem se plně mohla soustředit na jízdu.

''Ty znáš Harryho?'' začala jsem. Tohle mě zajímá už pěkně dlouho a teď mám příležitost se na to zeptat Louise.

''To je ten kluk, jak u vás bydlí ne?'' zeptal se mě Louis.

''Jo to je on. Neděl blbého. Vím, že jste se spolu bavili'' podívala jsem se do zpětného zrcátka a díky světlu z pouličních lamp jsem mu viděla do obličeje. Ale tvářil se naprosto normálně.

''Tak vím, že je od tebe a on mě asi viděl se Smile. Prohodili jsme jen pár slov'' usmál se na mě Louis do zrcátka a mě tohle muselo stačit. Očividně ani z jednoho nic nedostanu. Tedy jestli je vůbec co z nich dostat.

''Teď doleva'' radil mi Louis kam mám přesně jet a než jsem se nadála, tak jsme stáli před menším domem. Louis vytáhl Smile z auta a odvedl ji dovnitř domu. Ode dveří mi ještě zamával a já jsem potom odjela. Cesta mi znovu utekla a já už jsem stála ve svém pokoji a svlékala jsem si oblečení, abych se mohla jít vysprchovat. Všechno by bylo v pohodě, kdybych neslyšela hudbu z Harryho pokoji a nepřimělo by mě to nad tím nesmyslně přemýšlet. Ještě ke všemu to bylo moje oblíbená od Arctic Monkeys.

''Prdele'' vypnula jsem vztekle vodu a rychle jsem své mokré tělo začala utírat. Vzala jsem si na sebe pyžamo a zalezla jsem do postele. Hudba ale byla stále víc a víc slyšet. To je ten Harry tak debilní? Jediná smůla je, že doma není ani Paul a ani Jarred. Ti by mu třeba řekli, aby to ztlumil a on by mě nemusel vytáčet. Už to asi nevydržím. Vystřelila jsem z postele a s dupotem jsem přešla před Harryho pokoj. V tuhle chvíli nevím, co klepání znamená a tak prostě vtrhnu do jeho pokoje.

Deadly races! 1. [H.S.]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora