-47-

5.1K 269 6
                                    

''Mám se bát?'' jeho výraz byl naprosto nepopsatelný. Takový směsice arogance, nadrženosti a i kousek roztomilosti. Nevím jestli je to vším tím pitím, ale mám pocit, že jediný Harry je tady ze všech nejvíc neodolatelný. Také mi přijde, že po něm všechny čubky koukají, ale teď jasně vidí, že je to moje zboží.

''Já na tebe mluvím'' zmáčkl mi Harry zase zadek a já začala vnímat pouze jen jeho.

''Sorry, ale všechny ty káči tady po tobě neustále pokukují'' zamračila jsem se trochu.

''Tak jim ukaž, že jsem jenom tvůj kotě. Dokaž to i mě'' provokoval mě a já se skutečně nechala tak snadno vyprovokovat. Chytila jsem ho rukou na zátylku a tvrdě jsem se přisála na jeho rty. Líbala jsem ho před zraky všech a líbala jsem ho bez jakýkoliv zábran. Ať ty ostatní závidí, že jsem já dostala tohohle krasavce. Tohohle neodolatelného kudrnáče. V ten samý moment mi něco došlo. Podlehla jsem mu na maximum procent. Dostal mě tam, kam chtěl od začátku. Nedokázala jsem se ovládnout a teď po něm toužím. Jak jsem to dělala takovou dobu, že jsem po něm netoužila, tak jako po něm toužím teď? Chci ho se vším všudy. Hned!

''Dokázala jsem ti to dostatečně?'' odtáhla jsem se od něj celá udýchaná.

''Trochu jo'' olízl si rty a já pozorovala jen jeho jazyk, jak přejíždí po jeho naběhlých zarudlých rtech. Do prdele!

Myslím si, že už to tady nezvládnu. Jen tak vedle něj neustále stát.

''Jsem už unavená'' zahrála jsem malé zívnutí a Harry si mě podivně prohlédl. Zajímalo by mě, na co právě asi tak myslel.

''Tak chceš k sobě na kolej, ke mě na kolej, do tvého pokoje doma a nebo do mého pokoje u vás doma?'' položil mi otázku s více možnostmi.

''K nám domů a k tobě do pokoje'' usmívala jsem se. Harry mě chytl za ruku a vláčel mě za sebou přes zahradu do vnitřku domu a přes už opilé lidi ven z domu. Zastavili jsme se až u jeho auta. Otevřel mi dveře jako správný gentleman a pak nasedl sám. Celou cestu jsme byli zticha a jen jsme po sobě pokukovali. Nakonec jsem se odvážila pustit písničky dost nahlas a nakonec jsem otevřela i okno a vystrčila z něj nohu. Příjemný studený vzduch mi chladil nohu a i zbytek mého těla. Dneska snad byl zase ten nejteplejší den. A na noc se také zrovna moc neochladilo. Jak dlouho jsem nezávodila? Měla bych dojít za

Po chvilce už jsem ale měla studeného vzduchu dost a tak jsem okno zase zavřela. Pozorovala jsem cestu před sebou a cítila jsem jak mě Harryho ruka hladí po stehně. Příjemný pocit ukolébal moje tělo ke spánku.

Harryho ruce mě chytily a já se tak dostala do jeho náruče. Nesl mě jako princeznu. Jsem tak moc unavená, že nedokážu ani udržet oči otevřené. Proto je znovu zavírám.

Ještě studená peřina přikryje moje skoro nahé tělo. Okamžitě si ji přitáhnu co nejvíce k bradě a zachumlám se do ní. Nejspíše Harryho ruce se mi omotají okolo pasu. Dokážu reagovat tím, že se hned na něho otáčím čelem a schovám se v jeho náruči.

"Dobrou" zamumlala jsem do jeho hrudi.

"Dobrou kotě" dostala jsem od něho polibek do vlasů a znovu jsem usnula.

♦♦♦

To sucho v mé puse je naprosto neúnosné. Do toho je m hrozné horko. Sucho v puse mám díky alkoholu. A horko mi je díky Harrymu. Je na mě přilepený a drží mě pevně u sebe.

Pokud ale zůstanu ležet, tak umřu žízní. Začala jsem se pomalu dostávat z jeho sevření a když jsem konečně stála vedle postele a on dál klidně spal, tak jsem si oddechla. Na sobě jsem měla svoje vytahané tričko na spaní a kalhotky. Kde mám sakra podprsenku? Harry ty prase! Střelila jsem po něm vražedný pohled, ale on dál spokojen oddychoval.

Deadly races! 1. [H.S.]Where stories live. Discover now