-35-

5.8K 285 6
                                    

Nadmíra alkoholu dělá svoje. Jsem naprosto nahá a pozoruji Harry, který se zbavuje posledního kusu látky. A nakonec i Harryho boxerky leží na podlaze.

"Páni" prohlédla jsem Harryho. Tedy spíš jeho rozkrok.

"Vážně to chceš udělat?" podíval se na mě Harry a byl mírně zadýchaný.

"Vážně se mě ptáš teď? Jasně že chci" usmívala jsem se a on si začal s něčím hrát mezi prsty.

"Nasadíš ho ty a nebo mám já?" ukázal mi kondom, se kterým si hrál.

"Radši ty" vykulila jsem trochu oči a neovladatelně jsem zrudla. Vážně je mi teď trochu trapně. Vzchop se Jay.

"Jak to chceš?" skenoval mě pohledem.

"Tak jak to děláš se všemi. Chci vědět jestli jsou drby o tobě pravda" sevřela jsem v dlaních prostěradlo a byla jsem připravená naprosto na všechno.

''Kurva'' vydechl Harry a rychle ze mě zase slezl.

''Co je?'' otevřela jsem trochu pusu, protože jsem nevěděla co se děje.

''Jay tohle nejde. Jsme oba přiopilý a prostě. Kruci, kruci, kruci. Nechci, aby jsi si myslela, že to všechno dělám jen kvůli tomu, abys mi dala. Takže to prostě nejde'' začal rychle sbírat věci ze země. Posadila jsem se na posteli a trochu jsem se překryla rukama. Potřebuji se obléknout. Už jsem asi naprosto vystřízlivěla a necítím se před Harrym nahá moc dobře.

''Na'' podal mi najednou Harry moje tričko ze země a já ho přes sebe přetáhla. Hned na to mi Harry podal i moje kalhotky a já si je také poslušně na sebe oblékla.

''Tak a jak to bude dál?'' postavila jsem se.

''Já si pustím asi nějaký film'' pokrčil Harry rameny.

''Tak já asi půjdu dolu si udělat něco k jídlu'' vstala jsem z postele. Nevím proč, ale myslím si, že se Harry se mnou na ten film dívat nechce a tak se mu nebudu zbytečně vnucovat. Nechápu, co se to teď tady právě stalo a jsem z toho trochu zmatená. Vážně se právě stalo to, že mi Harry řekl, že se mnou nechce spát? Ach můj bože, co je tohle za debilní komedii? Nelíbila jsem se mu snad?

''Ty se nebudeš dívat se mnou? Já myslel, že budeš zase spát u mě'' vzhlédl ke mě Harry a já přiznávám, že mi spadl kámen ze srdce.

''Tak dobře. Jen si dojdu pro jiné oblečení. Tohle smrdí cigaretami a alkoholem'' čichla jsem si ještě ke tričku a málem jsem se pozvracela z toho smradu.

''Tak dělej'' usmál se roztomile.

''A nejspíše se ještě půjdu umýt, protože mi smrdí i vlasy a je to nechutný'' hrála jsem si s pramínkem vlasů.

''Budeš chtít s něčím pomoc?'' otevřel mírně ústa a jeho výraz byl provokativní.

''Ne děkuji. Zvládnu to sama'' zavrtěla jsem hlavou a vypadla jsem z Harryho pokoje. Okamžitě jsem rychle zaběhla do svého pokoje, aby mě náhodou někdo neviděl.

''Neříkala si, že je to idiot?'' vyděsil mě najednou hlas za mnou.

''Paule, vyděsil si mě'' chytila jsem se za srdce a cítila jsem, jak mi bije o něco rychleji.

''Máš černý svědomí?'' usmál se.

''Každý z naší rodiny ho má bráško'' mrkla jsem na něj a začala jsem se přehrabovat ve skříni s oblečením. Potřebuji něco voňavého a příjemného na spaní.

''Nemůžu uvěřit tomu, že ještě před chvílí jsi byla moje malá sestřička, které se všechno hroutí a já ji zachraňuji a teď vycházíš z Harryho pokoje jen v kalhotkách a tričku'' prohlížel si mě Paul od hlavy až k patě. Můj obličej zrudl a já jsem na něj koukala jako vůl.

Deadly races! 1. [H.S.]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora