-78-

3.8K 222 9
                                    

S Harrym jsme dorazili do hotelu přesně hodinu před příjezdem Benneta. Nemusím mít strach, že se potkáme na chodbě a budeme mít průšvih.

Ve výtahu se k nám připojilo dalších několik lidí. Vypadá to, jak kdyby najednou všichni potřebovali využit výtah. Namáčkla jsem se zády na Harryho. Dal mi ruce na boky s držel si mě tak co nejvíce u sebe. Mě v tuhle chvíli napadá jen jedno. Pomalu a hlavně nenápadně jsem se začala zadkem otírat o jeho rozkrok. Harryho dech se trochu zadrhl.

"Nemuč mě prosím" zašeptal mi do ucha, ale já jako kdybych ho neslyšela. Pokračovala jsem dál v provokaci.

"Jay" znovu se pokusil o to, aby mě zastavil. Pokusil se mě i udržet rukama. Ale moc síly do toho nevkládal. Proto nebyl žádný problém se mu vzepřít.

Cítila jsem, že mě něco začíná na zadku tlačit. Myslím, že to co jsem chtěla se povedlo. Stále jsem se chovala jakoby nic. Svou levou ruku jsem si střcila za záda a sjela jsem na jeho rozkrok, kde jsem chytila jeho přirození.

"Sakra" opřel se čelem o mojí hlavu. Cítila jsem, jak zatíná svaly na břiše. Snaží se chudák udržet. Ale marně. Má smůlu. Vysvobodilo ho až cinknutí výtahu v našem patře. Okamžitě mě chytil za ruku a táhl mě z výtahu.

"Táhneš mě jako malého haranta" zasmála jsem se. Přijde mi to komické.

"Který potřebuje, abych mu naplácal za jeho chování" odemykal rychle náš pokoj a pak mě táhl zase dál, až do ložnice.

"Naplácat?" vypískla jsem.

"Jo a to hodně tvrdě" Harryho oči se mi zdáli tmavší, než obvykle. Že bych ho naštvala? Vždyť to mělo mít jiný účinek.

"Pojď sem" přitáhl si mě k sobě a spojil tak i naše rty. Naše jazyky si spolu pohrávaly a já se cítila jak omámená. Elektřina mezi námi se zvyšovala a já už jen čekala, kdy dostanu pořádnou šlupku.

"Jsi krásná" usmíval se na mě Harry a přitom mi pomáhal sundat tričko.

"A ty sexy" sundala jsem mu také jeho tričko.

"A ty moje" ke konci věty rozepl knoflík na mých kalhotech.

"Ty zase můj" přitáhla jsem si ho za opasek k sobě. Trochu jsem ztratila rovnováhu a on místo toho, aby mě chytl, mě ještě strčil. Dopadla jsem na postel a tiše se zachichotala.

Líně mi začal stahovat kalhoty. On si snad myslí, že na to máme celý zbytek dne.

"Přestaň mě trápit a už" zasekla jsem se, protože jsem najednou nevěděla jak to říct. Přijdu si trapně při vyslovení věty "Strč ho do mě".

"A už co Jay?" usmál se ďábelsky a konečně stáhl mé kalhoty.

"Nemuč mě" zakňourala jsem.

"Já chci slyšet, co s tebou mám dělat kotě" při posledním slově se mi udělala husí kůže. Miluju, když mě oslovuje kotě. A to jsem to nenáviděla.

"Všechno" snažila jsem se vyhnout nějaké úchylné prosbě.

"Chceš, abych už byl v tobě" odpověděl za mě. Tohle jsem mu také mohla říct, ale v tu chvíli mě to nenapadlo.

"A chtěla bys to tvrdě?" provokoval mě dál. Díky bohu už byl svlečený a jeho penis v pozoru. Líbí se mu to stejně jako mě. Mezi prsty si pohrával ještě se zabaleným kondomem. Tohle vážně velká provokace.

"Ano" polkla jsem. V puse mám najednou přebytečné množství slin. Za to může on a jeho dokonalé tělo. Harry chytl balíček lépe a zuby kondom rozbalil.

Deadly races! 1. [H.S.]Where stories live. Discover now