Přečtěte si to prosím❤️

3.5K 170 35
                                    

*Moc moc vás prosím o to, abyste si tohle celé přečetli. Prosím.

Pozor lidi, připravte si kapesníčky. Jdu si vylívat city. Ale kde ksakru začít? Nejsem na tyhle ty osobní věci. Tedy dokážu je dát dohromady v příběhu. Ale pokud jde o popsání mých skutečných pocitů, tak je to složité. Něco jako když se v první třídě snažíte napsat velké psací H. Je to složité jako psát rovně na nelinkovaný papír. Někomu to prostě jde a jiným ne. Ježiš, zase melu z cesty a ještě ke všemu blbosti. Zkrátka a jednoduše. Pročítala jsem si všechny komentáře na tomhle příběhu. A musím říct, že tak široký úsměv jste ještě nikdy neviděli. Já nebrečím ani u filmů (s vyjímkou Titaniku) a ani u knížek (s vyjímkou Než jsem tě poznala). A u těch komentářů jsem se hodně držela, abych neuronila slzu. Zbytečně. Pane bože. Pojďte mi někdo jednu plácnout, protože se nedokážu vymáčknout. Jak to mám říct, aby to bylo stručné a zároveň vystihující.

Co třeba takhle: Říkáte/píšete, že jste se do příběhu zamilovali. Jste na něm závislé. A já se ptám jak to? Jak to že zrovna do toho mého. Je tolik příběhů. Lepších než je tenhle. Ale vy jste si tenhle vybrali jako jeden z těch oblíbených. Páni. Nejsem vůbec hrdá na sebe. Ale na vás. Ale tak jo. Trochu hrdá jsem. Hrdá na to, že vás mám. (Má to výhodu. Vylijete si srdíčko a vždycky vám na to alespoň jeden osoba odpoví). Co dál. Je tolik věcí, ale to bych o nich rovnou mohla napsat další příběh. Nemyslíte?

Nikdy nevím jak poděkovat. Docházejí mi často i slova a tak jsem se snažila v poslední době odpovídat na komentáře. Nikdy nebude dostatek slov na to, abych vám poděkovala za podporu. Ale také přeci za to, že příběh čtete, hvězdičkujete a píšete božské komentáře. Ale snad asi jako každý kdo píše příběh, touží po komentářích. Buďme upřímní. Komentář zajistí větší vzpomínku. Tedy alespoň u mě.

Plus. Doprkýnka! Já už mám 500 followers? Sorry, ale kurva co že? Páni! MOC VÁM DĚKUJI. A teď už fakt brečím. Sakra.

Asi už to ukončíme ne? :D

Šíleně moc děkuji. A gratuluji vám k titulu nejlepší čtenáři. Moji nejlepší čtenáři!! ❤️

Pokud by měl na mě někdo nějaké otázky (i osobní, ale ne příliš osobní :D), tak buď jako komentář a nebo jako zprávu. Uvítám to s radostí. Už se totiž zase nudím :D

Tímto se s vámi loučím.
Vaše Dom❤️*

Deadly races! 1. [H.S.]Where stories live. Discover now