THIRTY NINE

184 28 21
                                    

'Καλή συνέχεια Scarlett' μου εύχεται ο κύριος Wilson καθώς φεύγω από το γραφείο του με ένα σημειωματάριο για παρατηρήσεις. Είναι πολύ καλός διευθυντής. Ίσως ο καλύτερος από όσους είχα σε όλα τα παλιά μου σχολεία.

Έπρεπε να είχα ρωτήσει τον Louis για τον πατέρα του. Η συνάντηση μου με εκείνον ήταν κάτι που με τρόμαξε και με αγχωσε. Αν ο πατέρας του Louis είναι εδώ, κοντά είναι και η Denise. Η συνάντηση μου με την Denise  κι αν δεν θα είναι ξαφνική. Ελπίζω όμως να καταφέρω να αποσπασω πληροφορίες χωρίς να καταλάβει πως έχω κάποια σχέση με το νεκρό αγόρι. Όπως έκανα με τον Benjamin. Βέβαια καλό θα ήταν να ξέρω πως είναι η Denise πριν ανοίξω οποιαδήποτε συζήτηση μαζί της.

Το κουδούνι χτυπά και υποθέτω πως είναι ώρα για το πρώτο μου μάθημα εδώ. Λογοτεχνία. Κάτι εύκολο και ξεκούραστο για να αρχίσω την μέρα μου. Μια ήδη περίεργη και μάλλον δύσκολη ημέρα.

(Λίγες ώρες μετά)

Loui's POV

'Επέστρεψα. Ο διευθυντής είπε πως μπορούσαμε να φύγουμε διότι έλειπε ο χημικός. Ελπίζω να μην πειράζει κύριε Thomas'φωναζει με την τσιριχτη φωνή της η ξανθιά κοπέλα καθώς ο κροτος της πόρτας που κλείνει ακούγεται. Η Nicole είναι σωστός πονοκέφαλος. Είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσεις την παρουσία της στο σπίτι.

Η μικρή αδεξια πετάει την τσάντα της και τρέχει μέσα στο καθιστικό καθώς εγώ κρυβομαι πίσω από την κουπαστη της σκαλας για να μην με δει. Η διαπεραστικη φωνή της ίσως να είναι ο μεγαλύτερος θόρυβος σε όλο το σπίτι.

'Δεν υπάρχει πρόβλημα Nicole, και γω είχα λίγη δουλειά σήμερα. Μπορείς να πας επάνω να διαβάσεις' της απαντά ο μεγάλος άνδρας και η ενθουσιωδης κοπέλα γνεφει. Τρέχοντας φεύγω από τις σκάλες και μπαίνω στο γραφείο.

Είναι μια υπερκινητικη, θορυβωδης και αδεξια. Δεν το σαν την Scarlett. Η Scarlett θα έμπαινε ήσυχα στο σπίτι και θα ανακοινωνε την παρουσία της μόνο αν την έβλεπαν οι γονείς της. Δεν έχει τις κινήσεις της. Οι κινήσεις της Nicole είναι βιαστικες και επιθετικες. Η Scarlett ήταν πάντα προσεκτική και έπαιρνε τον χρόνο της σε ότι και αν έκανε.

'Νicole αν έχεις την ευγενη καλοσύνη φέρε μου το συραπτικο από το γραφείο μου' ο Thomas την φωνάζει και ακούω το ενοχλητικό τρέξιμο της στις σκάλες. Με μια κίνηση μπαίνω στο κρυστάλλινο κελί μου.

Αυτή η εβδομάδα θα περάσει αργά και βασανιστικά.

Μου λείπει πολύ.

Mirror MirrorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα