TWENTY TWO

217 32 14
                                    

'Γεια σας' τους λέω ευγενικά και μαζί με τον Niall χαιρεταμε χαμογελωντας. Η Bella με χαιρετα κάπως ανεκφραστη, κουνωντας το χέρι της.

'Γεια σου Scarlett'μου λέει προσχαρα ο Harry και του χαμογελω. Επικρατεί σιωπή. Ο Liam κινεί το πόδι του νευρικα, ο Niall ρίχνει κλεφτες ματιές σε όλο το δωμάτιο, ενώ εγώ και ο Zayn κοιτάμε την Bella με τον Harry που φαίνονται ασηνιθιστα κοντά. Δεν μιλουν, όμως τα σώματα τους σχεδόν ακουμπουν το ένα το άλλο και κάνουν νευρικες κινήσεις.

Το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι ψυχρό και αβολο, όμως δεν καταλαβαίνω γιατί.Περιμενα ιδιαίτερη φιλικοτητα από όλους, και κυρίως από την Bella και τον Harry. Και οι δύο μου έχουν πει προσωπικά τους, γιατί τώρα τέτοια ψυχρότητα;

'Μπορώ να σου μιλήσω;Ιδιαιτέρως'με ρωτά ο Harry χαμογελαστός και γνεφω μπερδεμένη. Η Bella σηκώνει το ένα της φρύδι και με κοιτα υποτιμητικα. Εντάξει μπορεί να ζηλεύει. Όμως δεν έχει λογο, θέλω να την βοηθήσω.

Ο Harry μς τραβά από τον καρπό και με ξεμοναχιαζει. Βλέπω τον Niall και τον Liam να κοιτούν περίεργα προς το μέρος μας, ενώ ο Zayn προσπαθεί μάταια να τραβήξει την προσοχή της Bellas η οποία μας κοίτα καθώς έχει σταυρωσει τα χέρια της και χτυπά το πόδι της νευρικα στο δάπεδο. Η συμπεριφορά της σήμερα είναι περίεργη και όχι με την καλή έννοια.

'Τι με θες Harry;'ρωτω τον προσχαρω νεαρό παίρνοντας βαθιές ανάσες γιατί τρεξαμε ως εδώ.

'Έχω νέα με την Bella'σχεδον τσιριζει και ένα μικρό νευρικό γέλιο ξεφεύγει από τα χείλη του.

'Σε ακούω'του λέω χαμογελωντας. Προσπαθώ όσο μπορώ να φαινομαι χαρούμενη αν και πιστεύω φαίνεται η υπερενταση που με διακατεχει.

'Τα φτιαξαμε'σχεδον φωνάζει και ανοίγω το στόμα μου για να φωνάξω όμως το καλύπτει με την παλάμη του'Ηρεμα είναι κόσμος εδώ'

'Ούτε εσύ ήσουν αθόρυβος..Μπράβο ρε. Πως έγινε; Ποτε;'τα ερωτήματα πέφτουν σωρό και πριν τι καταλάβω το χέρι του Harry βρίσκεται πάνω στο στόμα μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και μόλις δει πως η ένταση έχει φύγει με αφηνει να μιλήσω.

'Έγινε χτες..Την συνάντησα στο πάρκο και αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα. Εκεί την φιλησα και της είπα ότι νιώθω..Μου εξομολογηθηκε πως και εκείνη με αγαπά.. Και ναι έτσι έγινε'μου λέει νευρικα καθώς παίζει με τις καστανες του μπουκλες. Το πρόσωπο του έχει πάρει μια ροζ απόχρωση, ενώ το χαμόγελο του είναι τόσο μεγάλο που μικρά λακκακια εμφανίζονται στο πρόσωπο του.

Mirror MirrorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα