SEVEN

258 40 8
                                    

'H κοπέλα του Louis;' τσιριζω σχεδόν και ο Zayn φέρνει τον δείκτη του στα ροζουλι του χείλη, κάνοντας με να καταλάβω πως πρέπει να χαμηλωσω τον τόνο της φωνής μου.'Η κοπέλα του Louis;'ψυθιριζω με τρεμαμενα χέρια.

'Ναι η Bella ήταν η κοπέλα του Louis. Πίστευε πως είχε αύρα 'πιο μυστήρια από κάθε κορίτσι σε αυτήν την πόλη'. Την αγαπούσε πολύ. Όμως δεν μπορούσα να καταλάβω τι τον τραβουσε σε αυτή την κοπέλα-ήταν πονηρη κι όμως όχι πολύ έξυπνη. Δεν έδειχνε να συμπαθεί κανέναν από την παρέα μας, όμως τον Louis δεν τον ένοιαζε. Ο Louis θεωρούσε πως η Bella 'ήταν μοναδική και ο χαρακτήρας της μια σύνθεση μοναχηκοτητας και μοναδικότητας''το μελαχρινο αγόρι μεταφέρει τα λόγια του Louis και κοιτάει εξεταστικα την κοπέλα.

Είναι αρκετά όμορφη. Τα ξανθα μαλλιά της έχουν χαλκινες ανταυγες που ξεχωρίζουν στις ξανθές μπουκλες. Τα μάτια της βγάζουν γαλάζιες σπιθες. Ο κορμός της μια ευθεία γραμμή και το κεφάλι ψηλά. Καμαρωτο βήμα. Όμορφο πρόσωπο. Σωστή πριγκίπισσα. Μπορω να καταλάβω γιατί άρεσε στον Louis.

'Την αγαπούσε...πολυ'συμπεραινω δυνατά και νιώθω ένα σφιξιμο στο στήθος μου. Περίεργο αυτό. Δεν το παθαίνω όταν ζηλεύω, παρά μόνο όταν....

Ωωω όχι.

Scarlett μην σκέφτεσαι βλακειες.

Όχι ούτε να το σκέφτεσαι.

'Φαινόταν να την λατρευε'συμπληρωνει το μελαχρινο αγόρι και το σφιξιμο είναι αβάσταχτο. Το αγνοώ και παίρνω μια ανάσα. Ισιωνω την πλάτη. Δένω τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου. Είναι απλά μια όμορφη κοπέλα Scarlett, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Ναι αλλά είναι η κοπέλα του Louis.

Το αγνοω αυτό.

Πρώτου προλάβω να χαλαρωσω, πανικός γεμίζει την μικρή καρδιά μου καθώς η όμορφη Bella πλησιάζει προς το μέρος μας. Τα όμορφα χαρακτηριστικά της έχουν αγριεψει.

'Συγγνώμη Zayn, αλλά γιατί με κοιτάτε τόσο επίμονα;Έχω κάτι λεπτά που σας βλέπω να το κάνετε αυτό και με ενοχλεί πολύ. Δεν είναι και ότι πιο άνετο για εμένα. Και..ποια είσαι εσύ;'η φωνή της είναι τσιριχτη και η ένταση της κάνουν τα αυτιά μου να πίνουν.

'Scarlett Caldwell'λεω μηχανικά και η κοπέλα φαίνεται να εκνευρίζεταο περισσότερο. Προσπαθώντας να γινω φιλική τινω το χέρι μου για χειραψία, όμως η κοπέλα δεν φαίνεται να ικανοποοειται. Αντίθετα σταυρωνει τα χέρια της και σηκώνει το ενα της φρύδι.

Mirror MirrorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα