TWENTY ONE

241 34 25
                                    


LOUI'S POV

'Μαλακα'μου φωνάζω μόλις μπω στον καθρέφτη. Γιατί είπα τελευταία μαλακεια; Δεν μπορούσα να το καταπιω και να μείνουμε στον καυγά περί Bellas μόνο;

Αυτή η κοπέλα μς τρελαίνει. Μπορεί να γινει πεισματαρα, όμως δεν περίμενα τόση επιμονή.Δεν είμαι πολύ υπομονετικος άνθρωπος, αντίθετα είμαι ιδιαίτερα κυκλοθυμικος. Όμως μετανιώνω γι αυτό που της είπα.

Η Bella ήταν μια εγωιστρια και πάντα θα είναι. Την ξέρω τόσα χρόνια. Όσο ήμουν ζωντανός περίμενα να αλλάξει. Η αλλαγή ποτέ δεν έγινε. Δεξ θα γίνει ούτε τώρα. Η Scarlett θα φάει τα μούτρα της και λυπάμαι τον Harry που θα είναι οι παραπλευρες απώλειες.

Όσο και αν με εκνευρισε, η βλακεια που πέταξα στο τέλος δεν δικαιολογειται με τίποτα. Φυσικά ήταν ψέματα. Την αγαπώ. Την αγαπώ και δεν θέλω να την χάσω. Φοβάμαι όμως πως μόλις την έδιωξα.

Απλά δεν ήθελα να πληγωθει. Ούτε εκείνη, ούτε ο Harry. Προσπάθησα για μια φορά να μην κοιτάξω μόνο τον εαυτό μου και, διαολε, είχε καταστροφικες συνέπειες. Τι τις θέλω εγώ τις καλοσυνες;

Δεν με αγαπάει πια. Δεν θέλει να με βοηθήσει. Αμφιβάλλω αν ενδιαφέρεται πλέον για το αν εξαφανιστηκα για πάντα. Δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι γαμωτο, δεν έπρεπε..

Η σοφοτερη επιλογή τώρα είναι να μείνω εδώ. Θα κάνω αρκετο καιρό να εμφανιστω ξανά, αν το κανω. Ήταν εξαγριωμένη και πληγωμενη. Νομίζω η αποσταση θα είναι ο καλύτερος τρόπος να ηρεμισει.

Απλώς ελπίζω να τα βρούμε μετά από όλο αυτό.

(Δευτέρα)

'Scarlett!Σχολείο!' φωνάζει η μητέρα μου και την ακούω ξεκάθαρα. Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τρεις ημέρες. Ο μόνος λόγος που ξαπλωνω στο κρεβάτι είναι για να κλαψω. Πονάει πολύ. Ο Louis δεν έχει εμφανιστεί από προχτές. Ο καθρέφτης είναι θολός. Με ανυσηχει αυτό. Συνήθως είναι αστραφτερος. Αυτό αποκλείεται να είναι καλό.

Διαλεγω μια κόκκινη αερινη μπλούζα και ένα μαύρο στενό παντελόνι τα οποία συνδυάζω με μαύρες μπαλαρίνες. Αφού πάω στο μπάνιο και χτενισω τα μαλλιά μου πηγαίνω στην κουζίνα. Τρώω βιαστικά και αποφεύγω οποιαδήποτε συζήτηση με την μητέρα μου. Δεν φέρομαι καλά όμως η συζήτηση με την μητέρα μου είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή.

Περπατω ως το σχολείο και μόλις φτάσω έξω από το προαύλιο τοποθετω τα λευκά ακουστικά και το μαύρο κινητό μου στην τσάντα μου. Μπαίνω μέσα στο προαύλιο. Ο Zayn και ο Liam είναι τα πρώτα άτομα που αντικριζω.

Mirror MirrorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα