Kapitel 26

245 3 2
                                    

Felicias pov

Jag vaknade några minuter innan halv 8 så jag bestämde mig för att stänga av alarmet och kolla snap lite snabbt innan jag gick in på spotify och satte på me too ganska högt för att väcka alla. Så jag reste mig ur sängen lite försiktigt och så tog jag min hårborste och började sjunga framför spegeln och höjde lite allt eftersom låten kom närmare refrängen. 

"IF I WAS YOU, I'D WANNA BE ME TOO" sjöng jag ganska högt och då började Martinus röra på sig. Jag sänkte lite och så hoppade jag på Martinus för att han skulle vakna vilket han gjorde. 

"ÄNTLIGEN" skrek jag och då vaknade Nattis och kollade på oss precis som att vi var dumma i huvudet eller mest mig. 

"Väck Marcus nu" sa Nattis och pekade på Marcus som fortfarande sov. 

"Bara för att du ska hångla med Tinus eller?"  frågade jag och Nattis bara tittade på mig och sen slog hon till mig på armen. Jag hoppade över henne och la mig bredvid Marcus och låtsas grät. 

"Vad har hänt?" frågade Marcus oroligt när han hade vaknat. 

"Nattis slog mig" sa jag och Nattis bara pekade fuck you mot mig och jag blängde på henne snabbt innan Martinus började skratta åt oss. 

"Niee vad jobbigt, stackars lilla Felicia" sa Marcus och skrattade och jag nickade. Vi bestämde oss för att gå upp och ta på oss innan vi var tvungna att åka till Skansen och hämta ut våra backstage-pass klockan 10.00 och det tog en liten stund till Skansen från hotellet. Jag sminkade mig efter att jag hade bestämt mina kläder och tagit på mig de. 

"Vilka skor ska du ha?" frågade Nattis och tittade på mig när vi stod i hallen och skulle ta på oss skorna. 

"Jag ska ta på mig mina ballerina nu och så tar jag mina adidas superstar efteråt när vi åker till Skansen" sa jag och hon nickade och så tog hon också på sig sina ballerina som hon hade packat med när hon åkte till Norge. 

"Ska vi möta Kjell-Erik och Petter utanför deras hotellrum eller ska vi gå in till de?" frågade jag och Martinus började kolla efter Marcus. 

"Pappa sa att vi kunde gå in till de nu" sa Marcus som kom ut från toaletten. Vi nickade och så gick vi bort till dörren för att komma in till Kjell-Erik och Petter. 

"Vi är klara så vi kan gå och äta nu" sa Martinus och Petter nickade och så tog han på sig skorna och en av sina kepsar innan vi gick ner till frukosten. 

*

Vi hade precis hämtat ut våra backstage-pass med dansarna så nu satt vi i logen och chillade lite innan alla intervjuer och genrep. 

"Ni ska ha en intervju om 20 minuter här i logen" sa Nina samtidigt som hon kollade igenom schemat med alla tider när de skulle vara och göra olika saker. Vi snackade en stund till och en kvart senare kom kameramän och andra personer in så jag och Nattis satte oss i soffan bredvid så vi inte syntes i bild och så började de prata lite om vad de skulle filma och de skulle tydligen filma till "Hampus gör sommaren" så han tog fram massa olika glassar och så började de filma. 

*

"Var det gott och doppa glassen i Rhode Island dressing?" frågade jag när Hampus och de andra hade gått och Marcus skakade på huvudet. 

"Du åt ju inte ens dressingen Martinus" sa Marcus och tittade på Martinus och Martinus bara skakade på huvudet. 

"Men det såg ju vidrigt ut och ketchup med glass var vidrigt verkligen" sa han. 

"Äter ni verkligen sånt på midsommar i Sverige?" frågade Marcus och jag och Nattis skakade på huvudet. Vi snackade om intervjun till de var tvungna att ha genrep på Allsång på Skansen så jag, Nattis och Kjell-Erik gick ut till publiken typ och satte oss på stolarna som är framför det bandet för att alla fans inte skulle komma och börja hoppa på oss. (Om ni sett Allsång på Skansens snapchat eller vart där under dagen så vet ni att raderna längst fram är framför ett band och bakom bandet typ så får alla typ i publiken stå).   

De sjöng "elektisk" och så sjöng de "här känslorna på en och samma gång" som allsång och på flyget till Sverige och igår på hotellrummet så hade jag och Nattis hjälpt de med låten så de vet hur låten går och hur de ska uttala allt rätt. När de var klara så gick de ner till oss och satte sig bredvid oss och kollade när resten av artisterna sjöng och så. 

*

När alla var färdiga 20 minuter senare så gick vi backstage igen och då mötte vi Vilfred så Marcus och Martinus tog lite bilder med honom. Vi fortsatte bort till logen och då kom någon mer intervjuare dit och så hade de en intervju och jag och Nattis ville inte vara kvar där så vi gick iväg till den parkbänken som finns och så tog jag lite kort på Nattis och Nattis tog lite kort på mig och så la jag ut en av bilderna på instagram. 

"Ska vi gå tillbaka till Marcus och Martinus och se om de är klara med intervjun?" frågade Nattis och jag nickade. Vi gick tillbaka till deras loge och då började de som hade intervjuat de packa ihop så jag gick och satte mig bredvid Marcus i soffan och så började vi snacka allihopa. 

*

"Marcus och Martinus ni ska på scenen om 5 minuter" kom en medhjälpare på Skansen och sa snabbt innan hon gick igen.  Marcus och Martinus gjorde de sista små sakerna i sin rutin innan de ska på scenen innan de gick till kanten på scenen där dansarna stod och så fick de sina mikrofoner och så kramade jag och Nattis de och önskade de lycka till innan de gick ut på scenen med dansarna och så ställde de upp sig allihopa. Jag, Nattis, Kjell-Erik och Nina stod bredvid scenen och tittade på deras framträdande och flera gånger under låtarna så tittar Marcus på mig och Petter kollade också på mig några gånger för att se att jag var okej. 

*

"Vad duktiga ni var" sa jag och de andra nickade instämmande när de kom tillbaka och då följde även Petter med som hade stått på ett annat ställe innan han gick in på scenen.  Vi gick tillbaka till logen och satte oss och vänta till de skulle gå ut igen och sjunga girls under webbsändningen. När de gick ungefär 15 minuter senare så satt jag och Nattis kvar och pratade om allt möjligt och när de kom tillbaka så fixade de sig lite innan de började med intervjuer i ungefär 30 minuter innan vi kunde åka till hotellet och sova. 


----------

Det kanske inte blir superbra kapitlet för jag har skrivit lite under hela helgen men jag ska skriva kapitel 27 direkt och jag hoppas det blir bättre. 

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu