Kapitel 14

294 6 3
                                    

Marcus pov

När vi kom till Trofors så väckte jag Felicia och sen åkte vi till hennes hus. När vi kom fram till hennes hus så hoppade jag, Felicia, Nattis och Martinus ur bilen för att hjälpa de och säga hejdå.

Felicias pov

"Jag tänkte visa Nattis runt i Trofors imorgon, vill ni vara med?" frågade jag och kollade på Marcus som flackade med blicken mellan Martinus och mig.
"Vi ska ju till studion imorgon mellan 10 och 16" sa Martinus och alla nickade.
"Vi kan hämta er vid studion imorgon vid 16 och så kan vi laga mat tillsammans hemma hos er" sa jag och alla nickade. Vi sa hejdå och sedan gick jag och Nattis in i mitt hus för att äta flingor och pannkakor som mamma hade gjort åt oss.

"Vill du kolla på film?" frågade jag när jag hade visat mitt hus för henne.
"Visst vilken ska vi se?" frågade jag och visade henne alla filmer vi hade. Hon tog fram en film och när jag såg framsidan och namnet på filmen så nickade jag. Vi tog filmen och gick upp till mitt rum för att ta fram min dator så vi kunde se på den.
"Ska vi fixa popcorn innan vi börjar kolla?" frågade jag och hon nickade så vi gick ner för att fixa det.
"Jag måste bara gå på toa" sa hon.
"Första dörren till höger i korridoren där" sa jag och pekade för att visa och hon nickade innan hon gick iväg. Jag tog upp min mobil och gick in på snap och kollade på alla mina snaps jag hade fått. När jag hade sett alla så plingade det till i mobilen.

Skickat 21.37
Från: Marcus 🍍💘
Jag tänkte bara säga godnatt innan jag lägger mig för att åka till studion vid 08.10 imorgon, älskar dig jättemycket och sov så gott💕💋
P.S Martinus hälsar till er💕

Skickat 21.39
Till: Marcus 🍍💘
Naaw älskling❤️ godnatt och sov jättegott (båda två) och så ses vi imorgon. Älskar dig jättemycket också😘💕
P.S Nattis hälsar tillbaka💕

Jag la ner mobilen och tog ur popcorns som var klara och hällde upp de och när jag började gå upp till mitt rum så kom Nattis ut så hon följde med upp och så började vi kolla på filmen. När vi hade sett lite av filmen så tog jag upp min mobil och gick in på snap för att ta en bild på datorn och popcornen och skriva "the notebook med bästa vännen💞" och så la jag ut det på my story.

När filmen var slut så gick vi och borstade tänderna och städade bort glasen och skålarna innan jag kröp ner i sängen med Nattis, vi kollade mobilerna lite och sedan la vi de på laddningen och så släkte vi lamporna och sa godnatt.

---------------
Nästa kapitel blir ganska långt och ett helt Marcus pov (point of view = perspektiv) om någon inte visste vad det betyder!!

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu