Kapitel 17

309 6 8
                                    

Martinus pov

"Vi sover i våra rum inatt eller?" frågade jag och Marcus nickade. Vi stängde av tv'n och satt kvar i soffan och pratade om allt möjligt.
"Ska vi gå hem och fixa kläder?" frågade Felicia efter en stund och Nattis nickade och så gick de den 10 minuters promenaden hem till Felicia.
"Sover du med Nattis i ditt rum?" frågade Marcus.
"Om hon vill så ja det gör vi väll, hon kan ju inte sova här och det kanske blir tråkigt att sova i gästrummet" sa jag och Marcus nickade.
"Ska vi göra en musical.ly?" frågade jag och Marcus nickade så jag gick in på mobilen och så gick jag in på musical.ly appen och så bestämde vi en låt och så bestämde vi vem som skulle börja och vart vi skulle byta och så innan vi började filma den.

Emmas pov (haha ville göra något oväntat)

Jag gick ut från mitt rum och då såg jag att Marcus och Martinus satt i soffan och filmade så jag gick ner till pappa som satt nere i köket. Jag satte mig på en stol mittemot honom vid köksbordet.
"Vad gör du pappa?" frågade jag och han kollade upp från datorn.
"Jag pratar med Jon som ska komma hit imorgon" sa han och jag nickade lite.
"Kan jag få mitt godis?" frågade jag och han nickade innan han reste sig och gick fram till skåpet och tog ner godispåsen som jag och mamma hade köpt när vi var i mataffären igår.
"Vet du vart mamma är?" frågade jag och kollade på pappa som satt ner framför datorn igen.
"I vardagsrummet på nedervåningen tror jag" sa han och jag nickade och så gick jag dit och där satt mamma och kollade på nyheterna. Jag satte mig i soffan bredvid mamma och började äta mitt godis.
"Ska Felicia och Nattis sova här?" frågade jag och kollade på mamma som vände blicken från tv'n på mig.
"Jag tror det men du kan gå upp till Marcus och Martinus och fråga" sa mamma och jag nickade och så lämnade jag skålen med godis på soffbordet och så sprang jag upp för trappan och till vardagsrummet på övervåningen.
"Ska Nattis och Felicia sova här inatt?" frågade jag och de nickade. Jag sprang ner igen och satte mig bredvid mamma.
"Felicia och Nattis skulle sova här" sa jag och mamma nickade.

Felicias pov

Vi packade ihop lite kläder innan vi gick tillbaka till Marcus och Martinus. När vi kom in på gatan de bor på så såg vi fans som stod på trappan så jag ringde Kjell eftersom jag hade fått hand nummer tidigare ifall nåt skulle hända om vi var iväg på konsert eller liknande.
"Hej Felicia, är allt okej?" frågade Kjell.
"Ja men det står fans utanför dörren" sa jag och han suckade.
"Gå till baksidan utan att de ser er och så ringer du Marcus eller Martinus så de kan öppna och så pratar jag med fansen om att det inte är okej att åka hem till oss" sa han.
"Okej, hejdå" sa jag och fick ett hejdå tillbaka innan jag la på.
"Vi går till baksidan och så ringer jag Marcus eller Martinus och så får de öppna så var tyst nu" sa jag och Nattis nickade och så gick vi till baksidan och när vi kommit en liten bit så går både jag och Nattis på en gren så den knakar till och alla fans tittar på oss och vi bara springer därifrån och då springer några fans efter oss.
"Vad ska vi göra?" frågade Nattis.
"Jag ringer Marcus och så säger jag att de måste öppna så vi kan springa in för vi har lite försprång" sa jag och hon nickade. Jag tog upp mobilen och ringde Marcus.
"Hej, när kommer ni?" frågade han.
"Nu, öppna dörren till baksidan för vi har fans som jagar oss och vi vet inte vart vi ska komma in för det står kvar fans vid framsidan också" sa jag och jag hörde att han sa det till Martinus och sedan hörde jag dörren öppnas. Jag la på och så tog jag Nattis hand och så sprang jag med henne efter mig till dörren och när vi kom in så stängde Marcus och Martinus dörren och alla fans kom upp på verandan och bankade på dörren och skrek för att de skulle öppna och ta kort med de. Jag och Nattis tog av oss skorna och så lämnade vi de i hallen innan vi gick upp för trappan till Marcus och Martinus rum så vi kunde lämna väskorna och så satte vi oss i soffan med Marcus och Martinus.
"Ingen vet ju att vilka jag och Nattis är så alla måste ju undra vad vi håller på med" sa jag och alla började skratta. Jag satt bredvid Marcus med huvudet mot hans axel och han satt med armen runt mig och när jag tog upp mobilen så började han skratta.
"Populär" sa han och jag nickade lite. Jag hade fått 10 snaps från olika kompisar/personer jag bara har på snap och alla hade sett bilder som fp's hade lagt ut på insta på mig och Nattis när vi precis kommit in i huset.
"OMG är du med Marcus och Martinus nu?" stod det i de flesta snapsen. Jag orkade inte svara alla så jag öppnade bara alla och så la jag ner mobilen igen.

"Ska vi lägga oss?" frågade Marcus och jag tog upp mobilen för att kolla på klockan som var 23.45.
"Visst" sa jag och reste mig upp och gick in i Marcus rum för att hämta min tandborste och så gick jag in i badrummet där Marcus redan var. Alla borstade tänderna och så gick vi till rummen vi skulle sova i och la oss.

Nattis pov

"Får jag sova med dig?" frågade jag och kollade på Martinus som drog ner persiennerna.
"Visst om du vill det" sa han och jag nickade och så tog jag min pyjamas och gick in på toan för att byta om och tvätta bort sminket. När jag kom in igen så låg Martinus längst ut i sängen.
"Jag antog att du vill sova längst in" sa han och jag nickade och så la jag mig längst in mot väggen. Vi kollade på mobilerna en liten stund och sen släckte vi och då la jag mig med huvudet mot väggen och han la sig bakom och så la han en hand över min midja/höft och så skedade vi.
"Godnatt Nattis" sa han.
"Godnatt Martinus" sa jag och sedan somnade vi båda två.

----------------
Asså förlåt till alla som läser för det händer ju inget!! Jaja men i nästa kapitel kommer iallafall Jon!!

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu