Kapitel 10

356 10 7
                                    

Felicias pov

När jag vaknade så kollade jag runt mig och bakom mig låg Marcus och kollade på mig och nere på två madrasser på golvet låg Martinus och Petter och sov.
"Godmorgon" sa jag och skämdes typ för hur min röst lät men jag orkade inte tänka på det utan tog min mobil och la mig på Marcus kudde med huvudet precis bredvid honom.
"Godmorgon gumman" sa han och pussade mig på kinden och sen kollade han på min mobil.

Skickat 02.30
Från: Nattis 💞
OMG KÄNNER DU MARCUS, MARTINUS OCH KATASTROFE? HUR FAN KAN DU?

Skickat 10.00
Till: Nattis 💞
HAHAHA aa flyttade till Trofors (sorry för att jag inte skrev det men ville inte att du eller nån annan skulle veta) och sen är Petter (Katastrofe) min kusin också!!

"Varför ville du inte säga något till dina kompisar?" frågade Marcus och jag vände mitt ansikte mot hans.
"Ville inte att de skulle veta eftersom de är fans till er och ville inte att de skulle utnyttja mig bara för att träffa er" sa jag och jag kände att en tår rann ner för min kind.
"Men gumman då" viskade han och kramade mig och sen kysste han mig.
"MEN EUWWW" skrek Martinus och Marcus började skratta. Petter vaknade och kollade på oss.
"Vad skriker du åt?" sa Petter och satte sig på sängen bredvid Martinus.
"Felicia och Marcus hånglar typ" sa Martinus och Petter bara skrattade.
"Du kommer fatta också när du skaffar tjej" sa Marcus. Vi pratade lite och sen gjorde vi frukost innan vi bestämde oss för att gå ut på min baksida för att sola. Jag bestämde mig för att sätta på sangen du hater och så satte jag på den på högsta volym när refrängen kom och ställde jag mig och dansade.
"WOOOW Felicia du är ju bra" sa Petter och alla tre applåderade och jag skrattade och tackade för mig.

Jag tog upp mobilen och kollade och då var klockan redan 15.00.
"Ska vi gå in snart och äta lunch/middag typ?" frågade jag och alla nickade. Jag började gå in och gick upp på mitt rum för att lämna mina saker. När jag kom ner igen så såg jag att Martinus stod och pratade i telefon.
"Marcus, vi ska åka till Trondheim med Petter för att göra några intervjuer" sa Martinus och Marcus nickade och så gick de in för att byta kläder och äta mat. Jag visste inte om jag skulle vara kvar i Trofors när de skulle iväg så jag mådde jätteilla för att jag var nervös och rädd så jag åt nästan inget. När jag hade ätit upp det lilla jag hade fått i mig så skulle jag lägga mig i soffan för att jag inte alls mådde bra.
"Felicia hur mår du?" frågade Marcus när jag gick från köket men det lät avlägset precis som att jag var i en liten glasboll helt ensam. Jag kände hur allt började snurra och jag hör långt borta hur en stol dras ut och det sista jag hör är att Martinus skulle ringa deras pappa.

Marcus pov

Jag märkte på Felicia att något var fel för hon åt typ ingen mat och sen när hon skulle gå så var hon helt borta och jätteblek och när Felicia föll så drog Petter ut stolen för att han var närmst Felicia och jag sa till Martinus att ringa pappa och fråga om Felicia fick åka med för jag tror det var därför hon inte åt något. Vi bar Felicia till soffan och Martinus kom in och satte sig bredvid och sa att hon fick åka med för pappa. När Felicia vaknade så hade vi vatten redo om hon ville ha.
"Du får åka med till Trondheim om du vill" sa jag och hon nickade.
"Vill du ha lite vatten?" frågade jag och hon skakade på huvudet.
"När ska vi åka?" frågade hon och kollade på oss.
"Pappa sa vid 18.00 typ men vi måste packa lite kläder till dig och sen åka hem till oss och packa" sa Martinus och jag nickade. Vi reste oss upp och Petter fixade en vattenflaska och lite mackor till mig som jag kunde äta i bilen och Marcus följde med mig till mitt rum för att hjälpa mig packa.

-----------------
Sorry för ett jättetråkigt och händelselöst kapitel men det kommer bättre kapitel snart.
Jag skriver alla kapitel i pages så jag skriver kapitel 15 nu så jag hoppas ni gillar det för jag tror det kommer bli ett jättebra kapitel!

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu