Kapitel 20

340 9 4
                                    

Marcus pov

Jag vaknade av att klockan ringde 08.45 så jag stängde av det och sedan la jag mig och tittade på Felicia som höll på att vakna.
"Godmorgon gumman" sa jag och hon log och rullade så hon låg mot mig och så kramade hon mig.
"Godmorgon älskling" gäspade hon och jag skrattade till lite. Vi bestämde oss tillslut för att gå upp så jag tog på mig mina kläder jag skulle ha idag och fixade mitt hår lite innan jag satte mig på sängen och väntade på att Felicia skulle bli klar så hon kunde fixa mitt hår och sedan gick vi ner tillsammans och åt frukost,
"Är du trött Nattis?" frågade Felicia och hon nickade och gäspade.
"HAHAHA då var det som jag trodde" sa hon och Nattis bara tittade på henne.
"Vad menar du?" frågade Martinus som kom ut från toaletten precis.
"Jag sa till Nattis att sätta klockan på 08.30 men jag och Marcus gick upp 08.45 men jag ville se om nattis var trött idag för jag vet att hon ändå lägger sig sent även om hon ska upp tidigt och jag hade rätt" sa Felicia och Martinus nickade och sedan satte vi oss och började äta frukost. När alla hade ätit upp och var klara så gick vi upp och Felicia packade ner lite kläder som hon skulle ha med hem till sig och jag packade det sista inför att åka sen.
"Är det okej om jag låter några tröjor vara kvar här?" frågade hon och jag nickade och så la vi det i en hög på en stol så jag kunde lägga in det i min garderob när jag är hemma igen. Vi gick ner till hallen och tog på oss våra kläder och gick ut för att säga hejdå.
"Hejdå Marcus" sa Nattis och jag svarade och så gav jag henne en kram och sedan gick hon bort till Martinus.
"Hejdå älskling" sa Felicia och kramade mig.
"Hejdå hjärtat" sa jag och så kysste jag henne innan jag kramade henne igen och sedan var vi tvungna att gå till bilen för att åka ner till Oslo. När vi började backa ut från uppfarten så stod Felicia och Nattis kvar och när vi började köra ner mot vägen som sen skulle gå till motorvägen så började de gå ner på trottoaren. När vi hade kommit ut på motorvägen bestämde sig jag, Martinus och Emma oss att spela "är vi inte framme snart?".

"Klockan är 12.20, vill ni äta något?" frågade mamma och alla nickade. Vi svängde av motorvägen och gick in på Ikea för att äta för alla ville ha mer "riktig" mat. Jag och Martinus var tvungna att ta på oss luvan på tröjorna innan vi gick ur bilen för att gå in till Ikea. Jag och Martinus bestämde vad vi skulle ha för något och efterrätt och sedan gick vi och satte oss vid ett bord. Jag hade fått en snap av Jennie Sofie för jag snapade henne imorse och skrev att vi skulle till Oslo över helgen. "Åh vad kul. Kan vi träffas då?🙈".
"Jag skrev till Jennie imorse att vi skulle åka till Oslo över helgen och hon frågade om vi ville träffas" sa jag och Martinus nickade.
"Visst, vi kan väll prata med Jon och se?" frågade Martinus och jag nickade. Vi satte oss med mobilerna och väntade på att pappa, mamma, Emma och Jon skulle komma med all mat. När vi sitter där med våra mobiler så kommer Emma utan mamma och pappa.
"Kommer mamma, pappa och Jon snart?" frågade Martinus och hon nickade.
"De stod vid efterrätterna när jag gick så de betalar väll snart" sa hon och vi nickade och sedan började jag kolla insta. När mamma, pappa och Jon kom med maten så började vi äta direkt och så passade jag på att fota mina köttbullar och så skrev jag "du missar världens godaste köttbullar och chokladmousse" och så skickade jag det till Felicia.
"Jon, Jennie frågade om vi kunde träffas när vi är i Oslo" sa jag och han nickade och svalde sin tugga.
"Jennie som var med i elektrisk?" frågade han och jag nickade.
"Visst, funkar söndagkväll?" frågade han och jag ryckte på axlarna.
"Jag kan kolla med henne" sa jag så tog jag upp mobilen och smsade henne. När jag hade smsat henne så såg jag att jag hade fått svar av Felicia så jag gick in på snap och kollade. Det var en bild på henne när hon gjorde en sur min och på bilden stod det "men fubb, jag och Nattis ska dock äta pizza i min säng och se på serier hela kvällen💞" jag tog en bild på Martinus som satt mittemot mig och så skrev jag "vart är min inbjudan till er myskväll?💞" och så skickade jag den och så la jag ner mobilen och fortsatte äta min mat. När vi hade ätit klart så gick vi till Ikeas typ "mataffär" och kollade om det kanske fanns någon choklad som man kunde äta i bilen.

"Vi är framme om 20 minuter" sa pappa och vi nickade och då la jag ner mina saker förutom hörlurarna i min ryggsäck. Vi bestämde oss för att ta vägen förbi Spektrum och Rådhusplatsen innan vi körde till hotellet som låg lite i utkanten på stan och inte mitt i.
"Juste jag fick svar av Jennie förut och hon skrev att söndagkväll blev jättebra och så frågade hon om vi kunde komma runt 18.30" sa jag och Jon nickade.
"Det blir jättebra" sa han och jag smsade Jennie. När vi kom till hotellet så checkade vi in och då fick jag och Martinus ett rum, Jon ett rum och mamma, pappa och Emma ett rum.

-------------
Gud förlåt jag trodde det skulle komma upp ett kapitel i lördags eller igår (söndag) men det blev ändrade planer i lördags och i söndags så var jag upptagen hela dagen!! Men jag tänker skriva kapitel 21 nu så ni får det senare ikväll eller imorgon på morgonen!

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu