Kapitel 18

281 9 7
                                    

Marcus pov

Det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla på mobilen. Klockan var 10.08 så Felicia hade redan gått upp så jag kollade igenom snap och insta lite snabbt innan jag gick upp och tog på mig lite kläder innan jag gick ner till köket för att äta frukost med alla.
"Godmorgon sömntuta" sa Martinus när jag hade satt mig vid bordet.
"Godmorgon" mumlade jag och tog en macka.
"Kan jag få osten Felicia?" frågade jag när jag hade smörat mackan. Hon släppte sin macka och så  tog hon osten och ställde den mellan oss.
"Jon kommer till Trondheim vid 15.00 så jag åker vid 11.00. Vill någon åka med?" frågade pappa.
"Jag vill" sa jag och Felicia och Emma räckte upp händerna lite för att visa att de också ville med. Vi åt upp och när jag och Felicia var klara så gick vi upp till mitt rum för att byta om och fixa oss lite. När vi var klara så var klockan 10.48 så vi gick ner och i hallen stod Emma och pappa redan klara så jag och Felicia tog på oss skorna och så tog vi med oss varsin jacka ifall det skulle vara kallt där. Jag tog mina hörlurar och satte på musik och kollade ut genom fönstret precis samtidigt som vi körde ut på motorvägen ner mot Trondheim och flygplatsen.

Vi svängde av motorvägen och körde till parkeringen vid flygplatsen och hoppade ur bilen och gick in till vänthallen och såg att flyget Jon kom med höll på att få sina väskor så vi ställde oss ganska långt fram och väntade på honom och när alla människor hade kommit så ser vi att Jon kommer genom dörren med piloterna bakom sig.
"Hej" sa Jon när han kom fram till oss och så skakade han hand med pappa och så kramade han mig och Emma.
"Hej, Jon" sa han och sträckte fram sin hand till Felicia.
"Hej, Felicia" sa hon och sträckte fram sin hand för att skaka hand med honom. Vi tog hans saker och så gick vi till bilen och började åka tillbaka till Trofors igen.
"Ska vi stanna på McDonald's?" frågade pappa och vi nickade och så körde vi till närmsta McDonald's för att köpa mat. När vi hade köpt maten så åkte vi ut på motorvägen igen och hem mot Marcus och Martinus hus igen.
"Felicia du kan ringa din mamma eller pappa och säga att vi är hemma i Trofors runt 19.00 ikväll och då kan de vara där så kan vi prata om ert förhållande direkt när vi kommer hem" sa pappa och Felicia nickade och tog upp sin mobil för att ringa.

Felicias pov

Jag tog upp mobilen och ringde mamma.
"Hej gumman" sa mamma.
"Hej, är du med pappa nu?" frågade jag.
"Ja eller han lagar mat och jag är i vardagsrummet" sa hon och jag nickade lite.
"Okej, vi är påväg från Trondheim för vi har hämtat Jon, Marcus och Martinus maneger för vi ska prata om hur vi ska göra med mitt och Marcus förhållande och vi är i Trofors vid 19.00 igen så Kjell sa att jag skulle ringa dig så ni kan vara hos Marcus och Martinus lagom till 19.00" sa jag.
"Okej, jag pratar med pappa så han också vet" sa hon.
"Toppen, det kan stå fans utanför dörren men gå bara förbi fansen och knacka lite på dörren och öppna direkt så Martinus eller de som är kvar i huset tror att det är fans" sa jag.
"Okej, hejdå" sa hon och så la vi på.
"Står det fans utanför ert hus?" frågade Jon och tittade mot Kjell och han nickade.
"Igår när jag skulle gå hem till Marcus och Martinus med min kompis så stod det fans utanför huset och vi råkade trampa på en gren som låg på gräset så den knäcktes och då började fans jaga oss så jag fick ringa Marcus så de skulle öppna" sa jag och Jon nickade.
"Men det är ju inte okej att de står utanför ert hus, vilken tid var det Felicia?" frågade Jon och vände sig om mot mig.
"Vid 22.00 tror jag" sa jag och Marcus nickade.
"Va? De kan ju inte stå utanför ert hus så sent" sa Jon. Vi pratade lite till om fansen och vad vi skulle göra åt det.

--------------
Nästa kapitel kommer bli längre och roligare och jag tänkte att jag sparar "samtalet" om Marcus och Felicia till nästa kapitel också!

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu