Kapitel 24

262 6 4
                                    


Felicias pov

Jag och Nattis satt på min säng och pratade lite om hur det skulle bli på Allsång på Skansen. 

"Vi kanske måste packa nu iallafall jag" sa jag och hon nickade och så började hon med att ta fram sin resväska som vi hade ställt in i min WIC. Jag gick ner till hallen och tog på mig mina flip-flop för att jag skulle hämta resväskan i garaget. När jag kom upp igen med min resväska så började jag packa kläder och ett par extra skor. 

"Ska jag ha dessa eller dessa?" frågade jag och höll upp 2 olika par skor i händerna så Nattis kunde se. 

"De svarta, de vita kommer bli så smutsiga annars" sa Nattis. 

"Haha sant jag är inte den bästa på att hålla skor rena och vita" sa jag och Nattis kollade på mig precis som att jag var dum som inte kommit på det tidigare. Jag packade ner de svarta i en påse så de inte skulle smutsa ner allt annat och så började jag packa ner kläderna jag hade lagt fram och vikt innan. 

*

"Jag är klar nu och din mamma kom precis och sa att det var mat" sa Nattis och jag stängde av musiken och la ner den sista sminkborsten innan jag stängde necessären och la den överst i resväskan innan jag gick ner till köket med Nattis. 

"Vi packar klart och så går vi till Marcus och Martinus och så sover vi där inatt för att åka till Stockholm imorgon" sa jag och mamma nickade. 

"Vill ni att vi kör er för det kommer stå fans där och de kommer kanske känna igen er" sa mamma och vi nickade. 

"Om du vill så visst" sa jag och skrapade upp det sista av pastan på gaffeln. Vi tog tallrikarna och glasen när vi var klara och så gick vi upp så jag kunde lägga ner det sista och så packade jag en mindre väska att ha på flyget. Vi sa till mamma att vi var klara och så tog vi ner väskorna för trappan för att gå till hallen med de och ta på oss skorna och jackorna. 

*

"Vi kanske ska gå och lägga oss?" frågade Martinus efter att vi hade suttit i Marcus rum och spelat en stund. 

"Visst, när ska vi gå upp imorgon?" frågade Nattis som tog upp sin telefon för att kolla på klockan. 

"Pappa sa att vi skulle gå upp 07.50 för vi skulle åka 08.30 ungefär" sa Martinus och vi nickade och så gick hon och Martinus in till Martinus rum och jag och Marcus gick till badrummet för att borsta tänderna. 

*

Jag låg med mobilen bredvid Marcus och kollade på instagram samtidigt som han hade datorn i knät där han kollade på någon video som någon norsk youtuber hade gjort. 

"Godnatt älskling" sa jag och låste min mobil och kramade honom lite. 

"Godnatt hjärtat" sa han och lutade kinden lite mot mitt huvud. 

"Ska jag ta mobilen och lägga på laddning?" frågade han och jag nickade. 

"Är det okej om jag kollar lite mer youtube innan jag ska sova?" frågade han och jag nickade. 

"Jag har fått göra det ibland så det är klart" sa jag och han pussade mig på huvudet innan han tog mobilen och la på laddning och jag la mig så jag kunde somna. 

-------------- 

Förlåt för att det inte kommit något kapitel men jag hade massa annat att göra i veckan och jag hade inte inspiration men nu hade jag en stund jag kunde döda. 

Jag vet inte hur uppdateringen blir när skolan börjar (för mig börjar den 22/8) men jag ska försöka få upp några kapitel på veckan. 

Snabb fråga också: Vill ni att jag ska ha mina kapitel som jag haft innan där allt blir ihopsatt eller när det är mellanrum såhär? 

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu