Kapitel 6

463 11 3
                                    

Felicias pov

Två veckor senare (4 juli)

"MAMMA VAKNA! VI SKA JU FLYTTA IDAG!!" Ställde jag mig och skrek rakt ut vid halv 9 för jag hade satt klockan på 8 så jag kunde fixa mig och så vi kunde åka vid halv 10 för att hinna fixa i huset innan klockan blev försent.
"MEN FELICIA TA DET LUGNT!" skrek mamma. 20 minuter senare kom mamma ner för att äta frukost. Jag packade ner det sista i en väska och så hade jag en liten väska packad med en bok, laddare, solglasögon och hörlurar bla.

"Fixar vi norska telefonnummer direkt när vi åker dit?" frågade jag när vi hade satt oss i bilen efter att ha lämnat nycklarna till våra grannar som vi hyrde huset av.
"Jag tänkte det och så fixar vi det när vi är hemma i det nya huset" sa mamma och jag nickade innan jag gick in på instagram och bestämde mig för att skicka till Marcus och Martinus att jag flyttar idag.

Skickat 10.00
Till: marcusandmartinus
Hej! Idag flyttar jag till Norge och Trofors!! Mamma pratade om att hon ville bjuda över er på middag till oss imorgon (fredag) vid 19.00. Vi ska fixa norskt nummer nu när vi kommer in i Norge så jag återkommer senare idag med numret! /Felicia❤️

Skickat 10.15
Från: marcusandmartinus
Hei! Vi vil veldig gjerne og spise middag med deg imorgen. Så bra, trenger du hjälp til å pakke ut alt imorgen? /Martinus❤️

"Martinus skrev att de gärna kom över på middag vid 19.00 imorgon och så frågade han om vi behöver hjälp med att packa upp allt imorgon" sa jag och mamma nickade.
"Ja, det kan vi behöva" sa mamma.
"Jag kan kolla med Marcus och Martinus om du kan få Annes och Kjells nummer" sa jag och mamma nickade och gjorde tummen upp. Jag tog upp min bok för att ha något att göra för jag orkade inte kolla på mobilen i 3 timmar.

"Felicia. Ska du med in och fixa ett nytt nummer till dig?" frågade pappa och jag nickade innan jag la ner boken i väskan igen och hoppade ur bilen med mobilen i handen. Vi fixade ett nytt mobilnummer till mig som vi skulle fixa när vi kom hem och nu var det ca. 1 timme kvar till vi var framme vid huset i Trofors.

Skickat 12.30
Från: Nattis 💞
HEEJ! Hur går det med att flytta? Kommer sakna dig här på ön men hoppas du kommer och hälsar på snart! Looveyooou❤️❤️

Skickat 12.32
Till: Nattis 💞
HEEJ! Det går jättebra, flyttbilen me alla möbler åkte vid 9.00 imorse och vi åkte vid 9.30 så vi är framme i nya huset om ca. 1 timme. Kommer sakna dig och alla våra konstiga sleepovers men vi får fixa nya rolig minnen med mina nya vänner här i nya "staden/samhället" och absolut kommer jag hälsa på! Looveyooou2❤️❤️

"Felicia vi är framme nu" sa mamma och jag nickade innan jag tog mina saker och gick in i huset. Jag tog av mig skorna i hallen och gick upp för trappan till övervåningen där alla sovrum låg. Jag öppnade ena dörren och där hade vi bestämt innan att det skulle bli mitt. Jag gick in och där stod min säng mitt i rummet och bokhyllan mot ena väggen och några flyttlådor på golvet.

 Jag gick in och där stod min säng mitt i rummet och bokhyllan mot ena väggen och några flyttlådor på golvet

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

LIKNANDE SÅHÄR

"Mamma och pappa!! Kan ni hjälpa mig med sängen?" ropade jag och 2 minuter senare kom både mamma och pappa upp för att flytta sängen som jag ville ha den och sen gick de igen. Jag började packa upp alla saker som skulle stå i bokhyllan som mina favoritböcker och lite andra fina saker. Jag öppnade dörren till min WIC (walk in closet) och där hade de ställt min byrå på vänster sida av rummet och mittemot den stod min klädställning med mina favoritkläder på och rakt in stod två flyttlådor med alla mina skor i så jag ska be pappa åka och köpa hyllplan så jag kan sätta mina skor på de. Jag bestämde mig för att be pappa fixa det direkt så jag kunde sätta upp de imorgon med Marcus och Martinus.

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu