Kapitel 25

257 7 0
                                    


Marcus pov

Jag vaknade av att Felicias alarm ringde så jag stängde av det och så la jag mig i sängen igen och blundade för att jag var så himla trött. 

"Godmorgon" sa Felicia och vände sig mot mig. 

"Godmorgon" mumlade jag och vände mig för att hitta en bekväm position. Efter några minuter så gav jag upp så jag gick upp och tog på mig kläder för att kunna gå ner och äta frukost. 

"Kommer du?" frågade jag och Felicia nickade innan hon reste sig upp och gick till sin resväska för att ta på sig. När hon hade gjort det så tog hon sin borste för att borsta sitt hår. När vi började gå ut från mitt rum så stoppade hon mig och så hoppade hon upp på min rygg innan jag började gå igen ner till köket. 

"Godmorgon ungdomar" sa pappa och ställde fram osten på bänken. 

"Oj vad mycket du tagit fram" sa Felicia när hon hade hoppat ner från min rygg. 

"Men jag vet inte vad alla vill ha och jag vaknade vid 07.00 så jag hade lite tid att döda" sa pappa. När Martinus och Nattis hade kommit ner så började alla ta frukost. 

*

När vi hade kommit fram till Oslo så gick vi av privatflyget vi hade fått åka med och så mötte vi upp Petter som skulle med också och så hoppade vi på privatflyget igen för att flyga till Stockholm. 

"Hur har nu haft det då under dessa veckorna?" frågade Petter. 

"Bra, väldigt mycket ledig tid hemma vilket är skönt" sa Martinus och jag nickade instämmande. 

"Hur är det med Annelie och Peter då Felicia?" frågade Petter och alla vände blickarna mot Felicia. 

"De mår bra, det är dock ganska mycket som måste packas upp men det kommer nog bli lugnare och mer ett hem när de är klara med allt" sa hon och Petter nickade. 

"Hur mår du då?" frågade han. Felicia ryckte på axlarna och skakade på huvudet. 

"Jag är bara rädd för att få allt hat som jag kommer få nu i Sverige och sen hur det blir i den nya klassen men annars mår jag ganska bra faktiskt" sa hon och jag tog hennes hand som låg i hennes knä. Hon kollade ner på handen lite och sedan vände hon upp huvudet mot mig igen och jag gav henne ett leende. 

"Det kommer bli jättebra och vi kommer vara med de första dagarna så du kan lära känna klasskompisarna och vara med oss också om du vill någon rast" sa jag och Felicia log och vände huvudet mot Martinus och han nickade instämmande. 

När vi hade landat på Bromma så tog vi väskorna och så satte vi oss direkt i en stor svart bil med tonade rutor innan vi åkte från landningsbanan och ut mot motorvägen för att komma till hotellet ganska nära Skansen men inte bredvid för det hade blivit ganska självklart. 

"Delar Marcus, Felicia, Nattis och Martinus på ett rum och jag och Petter på rummet bredvid?" frågade pappa och alla nickade och så fick vi vårt rum. 

"Oj, vad stort" sa jag och alla nickade. Jag la min och Felicia väskor bredvid varandra vid en soffa som stod i rummet. 

"Kolla här" sa Nattis och öppnade en dörr och på andra sidan stod Petter och pappa. Alla stannade upp och kollade på varandra. 

"Vem kommer på detta på ett hotell? Tänk om det hade vart en främmande människa på andra sidan" sa Felicia och alla började skratta åt tanken och nickade. Vi packade upp lite och sedan fixade vi room service som kom till båda rummen och så gick alla in i pappa och Petters rum för att äta mat. 


När vi åt så gick vi igenom schemat för morgondagen innan vi gick för att borsta tänderna och lägga oss och prata i sängen. 

"Godnatt, glöm inte att ni ska upp halv 8 imorgon" sa pappa och alla nickade innan vi pratade en liten stund innan vi släckte och somnade. 

------------

Hoppas ni förstår att uppdateringen kommer bli sämre när skolan börjat och man får alla läxor men jag ska försöka skriva lite då och då när jag har en ledig stund över för att ni ska få minst ett kapitel i veckan men jag går i 8an nu och ska konfirmera mig så det blir mycket läxor och sedan kommer konfirmationen också och mopedutbildning så då kommer Wattpad kommer lite på efterkälken. 

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu