Kapitel 21

306 5 2
                                    

Martinus pov

Nu var klockan 18.00 och vi var påväg till Jennie som bor 40 minuter från Oslo.
"Ska du eller jag skicka en snap till Jennie och skriva att vi är påväg?" frågade jag och han pekade bara på mig så jag tog upp mobilen och skickade en snap till Jennie och skrev "vi är påväg till dig nu, har typ 25 minuter kvar så vi kanske kommer lite innan halv" skrev jag och efter det så tog jag en bild på vägen och så la jag ut på instagram.

"Vi är framme nu" sa pappa och jag nickade och så hoppade vi ur bilen för att gå in till Jennie.
"Hej" sa hon och vinkade ute på trappan.
"Hej, hur mår du?" frågade vi och gick upp på trappan och kramade henne.
"Jag mår jättebra, hur mår ni?" sa Jennie.
"Jag mår bra, lite trött efter alla intervjuer under dagen" sa jag och hon nickade och så kollade hon på Marcus.
"Jag mår bra, saknar dock Felicia" sa Marcus. Vi gick in till Jennie och direkt in till hennes rum. Vi satte oss på sängen och bara pratade en stund om alla möjligt.

"Ska vi göra en musical.ly och lägga ut på min?" frågade Jennie när vi hade snackat en ganska lång stund.
"Visst, ska vi köra girls?" frågar Marcus och vi nickar. Vi kommer överens om hur vi ska göra den och så gör vi det en gång och filmar samtidigt för att "öva". Vi filmade den och så la hon upp den och så började vi snacka och helt plötsligt kom vi in på hur det var mellan Marcus och Felicia.

Marcus pov

"Felicia har nämnt att hon läser din blogg och tycker din klädstil är jättesnygg" sa jag och Jennie log och nickade.
"Om hon vill så kan du gärna ge min privata snap och så kan du bara snapa mig och skriva vad hon heter" sa hon och jag nickade. Vi fortsatte prata om hur det går för Jennie och om hennes klädkollektioner.
"Asså det är sjukt att de sålde slut på 3 veckor" sa hon och vi nickade. Jag kom ihåg att Felicia hade kollat på Jennies kläder en gång och då hade jag frågat om hon hade kläderna och hon hade blivit lite deppig och skakat på huvudet.
"Felicia kollade på dina kläder i veckan och jag frågade on hon hade några kläder och då skakade hon på huvudet och sa att hon hade kollat när hon var uppe i Norge dagen efter konserten men att de inte hittade" sa jag och Jennie sken upp i ett leende och så gick hon till garderoben och tog fram en påse från WOW med kläder i.
"Jag var där på en signering och då fick jag de populäraste klädesplaggen och jag hade ju redan alla och mina kompisar ville inte ha så de har legat i min garderob i en månad så Felicia kan få de, de är helt oanvända och lapparna sitter kvar" sa Jennie och jag nickade och så fick jag påsen av henne.

"Hejdå, vi får träffas snart igen" sa Jennie och Martinus nickade och kramade henne.
"Du kanske kan komma till Trofors och bo hos oss och så kan du få träffa Felicia" sa jag och hon nickade och så kramade jag henne innan vi gick till bilen. När vi hade åkt från Jennie så skickade jag en snap till Felicia och skrev "gissa vem jag har träffat och fått en sak till dig från?💞".
"Hur ser dagen ut imorgon?" frågade Martinus.
"Ni ska filma 3 videos med FRUKTno och sedan är det en liten snabb intervju med Juliabladet och sedan ska vi åka hem" sa Jon och vi nickade och när jag tog upp mobilen igen så såg jag att Felicia hade svarat "omg har du träffat Jennie Sofie?!💞jag tog en bild på mig och Martinus och skrev "haha ja älskling och jag fick lite saker du kommer bli jätteglad över💞". Jag kollade instagram lite och då såg jag att Felicia hade lagt ut en bild på henne och Nattis myskväll och under hade hon skrivit "myskväll med näst bästa 🍍💘" jag gillade bilden och precis efter svarade Felicia så jag öppnade den och det var en bild på henne och Nattis. "OMG kläder från hennes kollektion?💞" jag tog en bild på påsen som låg mellan mig och Martinus och skrev "japp, du fick hennes privata snap också: jenniesofie01 💞" jag skickade den och sedan var vi redan vid hotellet. När vi stod i badrummet och borstade tänderna så tog jag min mobil och kollade snap eftersom Felicia hade svarat när vi stod i hissen så först skickade jag en snap till Jennie och skrev att Felicia hade fått hennes snap och vad hon hette. "Tack så jättemycket, du hade verkligen inte behövt det💞" jag skickade en bild genom spegeln och skrev "Men du är värd det gumman, jag och Martinus ska sova nu så godnatt till dig och Nattis💞". Jag spottade ut tandkrämen och så gick jag och la mig i sängen och kollade snap och då hade Felicia svarat "Tack, du är världens sötaste och underbaraste pojkvän💘 Nattis hälsar godnatt och jag längtar tills du kommer hem men än så får jag väll nöja mig med att säga godnatt över snap😂💞" jag skrattade lite åt hennes kommentar och så la jag undan mobilen och så sa jag godnatt till Martinus snabbt innan jag somnade.

----------
Vet inte om det snapnamnet finns och orkade inte kolla upp det och jag vet att man inte kan skriva så långt på snap som jag skrev längst ner.

Träffen & flytten som förändrade alltDär berättelser lever. Upptäck nu