{Hoofdstuk 17}

1.7K 109 15
                                    

P.o.v. Shy:

Oké, ik weet dat ik het zelf heb uitgelokt, maar wilde dat ik het terug kon draaien, WANT ik zit nog steeds opgesloten in de badkamer. 'Shy, doe die deur open' zegt hij met zijn zoetste stem. 'Je klinkt als een pedo' mopper ik en rol met mijn ogen, wat hij helaas niet kan zien. 'Doe die deur open, of ik open hem' 'Doe je best' zucht ik, zet een stap bij de deur vandaan en ga op de badrand zitten.

Na een paar minuten hoor ik een knal, wat bevestigd dat de deur, als het goed is, op de grond moet liggen, dus ik hijs me op vanuit het bad, waar ik inmiddels in was gaan liggen en bekijk de schade. 'Verdomme' hoor ik iemand vloeken aan de andere kant van de deur, waardoor ik begin te grijnzen. 'Kan een vampier niet tegen een houten deur?' 'Hou je mond' sist hij. 'Prima, ik wacht hier nog wel even, zeg je even als het gelukt is?' vraag ik en ga weer in de badkuip liggen.

'Kenneth, denk je niet dat die deur er allang uit had moeten zijn?' mopper ik, als ik over de badrand kijk naar de houten deur, die er nog in zit. Jeez, wat doet deze jongen sloom over een deur eruit trappen en hij is nog wel een vampier. Echt ongelofelijk dit. 'Kenneth?' vraag ik nog eens, niks.

Ik stap uit het bad en loop naar de deur, die ik open. 'NU ZAL IK JE KRIJGEN DEUR' schreeuwt Kenneth, die met volle vaart de badkamer in rent en tegen de muur aan knalt. 'Kijk zo open je een deur' grijns ik triomfantelijk en loop de badkamer uit. Achter me hoor ik wat gemopper en gevloek, maar reageer er niet meer op. Ik loop de trap af, de woonkamer in en ga op de bank zitten, waar Ryan en Mick in een discussie verwikkeld zitten over badeenden. Ja, badeenden, van die plastic dingen die je in een bad kan doen.

Hoe ze in deze discussie zijn gekomen, geen idee, maar het is behoorlijk grapig om naar te luisteren. 'NEE, DIE BADEENDEN ZIJN NIET VOOR KLEINE KINDEREN' schreeuwt Ryan hard, waardoor Mick lacht. 'Ryan, die badeenden zijn gemaakt voor kleine kinderen, dan hebben ze wat te doen in bad' 'Echt niet, volwassenen gebruiken ze ook nog' 'Nee' antwoord Mick streng. 'Volwassenen lezen een boek in bad' 'Echt niet' 'Ryan, jij bent nog niet volwassen, dat weet je?' zucht Mick, waardoor Ryan een wenkbrauw op trekt. 'Dus dat betekend dat ik een badeend mag hebben?' 'Ga je gang, kleuter' moppert Mick die opstaat.

Ryan begint als een klein kind te stuiteren en rent het huis uit. Even later is hij weer terug met een badeend. Ik trek een wenkbrauw op. 'Wat doe je met een badeend?' 'Gekocht' antwoord hij simpel en gaat naast me op de bank zitten. 'Je weet dat een badeend voor een bad is?' 'Ja' 'Dus niet voor op de bank' 'Waarom niet?' 'Het is geen bankeend' mopper ik en rol met mijn ogen.

S h y - ✔️Where stories live. Discover now