{Hoofdstuk 16}

1.6K 107 6
                                    

P.o.v. Shy:

'U bent geslaagd' zegt Kenneth, die aan komt zetten met een taart. 'Waarvoor?' 'Voor het luiste persoon zijn van de wereld' lacht hij en duwt de taart in mijn gezicht. 'WAT THE FUCK KENNETH' gil ik hysterisch en haal de taart uit mijn gezicht. 'WAT IS ER MIS MET JOU?' krijs ik. 'Niks, maar met jouw duidelijk wel. Maak jezelf school, je ziet er niet uit'. Woedend kijk ik hem aan en zet een paar stappen dichterbij. 'Jij bent nog niet van mij af' sis ik, wat hem een stap naar achter laat zetten. 'Je ogen' zegt hij nonchalant en wijst naar mijn ogen. 'Zijn rood' vervolgt hij, waardoor ik hem vragend aankijk. 'JE OGEN ZIJN ROOD' schreeuwt hij in mijn oor, waardoor ik naar mijn oor grijp. 'JEEZ KENNETH, JIJ VERDOMDE EZEL! WEET JIJ WEL HOE JE EEN VROUW MOET BEHANDELEN?' 'Ja,' grijnst hij en zet een stap dichterbij.

'Kenneth, jij hebt geen verstand van hoe je vrouwen moet behandelen' mopper ik en zet voor de zoveelste keer een stap achteruit. 'Want het enigste wat je doet is bij mij op mijn schoot kruipen' 'Dat kan niet, want we zitten niet' grijnst hij en zet een stap naar voren. 'Kenneth, een persoon heeft minimaal 2 meter nodig voor zijn eigen privé ruimte' zeg ik en steek mijn handen uit. 'En jij staat DIK in die 2 meter, dus afstand' zeg ik en wijs naar achter'

Hij zet nog een stap dichterbij, waardoor ik de muur al snel achter me voel. 'Wauw, jij weet wel hoe je een vrouw in een hoekje moet drukken of niet?' 'Ik ben een expert' grijnst hij. Ik knik. 'Ik merk het, want ik sta nu in een hoekje' mopper ik en probeer hem van me af te duwen. 'Kenneth, vrouwen houden van afstand' 'En van aandacht' 'Nee, daar hou jij van' zucht ik. 'Klopt' grinnikt hij. 'En die wil ik van een vrouw' 'Ik ben een meisje' 'Als jij jezelf zo ziet, wil ik die van een meisje' 'NEE!' schreeuw ik.

'Zo behandel je een vrouw niet' zeg ik, happend naar adem als ik zijn sidderende adem over mijn hals voel glijden. 'Echt niet!' probeer ik. 'O nee, zo wel dan?' vraagt hij en begint er kusjes in te geven. 'Fout' zeg ik. 'Zo?' vraagt hij en begint in mijn hals te zuigen. 'NEE' krijs ik, wat hem erin laat bijten. 'Zo?' 'VERDOMME DIT IS EEN VROUW MISBRUIKEN' krijs ik. 'Meisje' verbeterd Kenneth mij, waardoor ik hem een dodelijke blik zend. 'Rot een end op' sis ik. 'Lukt niet' 'Hoezo?' 'Jouw schoonheid houd mij vast' 'Is dit serieus, Kenneth?' 'Zie je me lachen?' vraagt hij, waardoor ik hem goed bekijk. 'Ja' antwoord ik, waardoor hij zijn wenkbrauw op trekt. 'Je bent hopeloos' 'Je bedoelt dat jij hopeloos bent' 'Ben ik niet' protesteert hij en zet zijn handen in zijn zei. 'Dat doen echte mannen niet' zeg ik wijzend op zijn handen in zijn zei, die hij daar snel weg haalt. 'Of moet je wat opbiechten?' vraag ik grijnzend.

'Wat opbiechten?' 'Dat je eigenlijk een meisje bent' 'Ben ik niet!' sist hij. 'Bewijs het' grijns ik. 'Bewijzen.. hoe.. NEE, BEN JE GEK?' 'Ach, doe niet zo onschuldig, dat doen jullie toch iedere dag, meerdere keren' 'O als je het zo wil, dan..' 'NEE' krijs ik en ren naar boven, waar ik snel de badkamer in ren en achter me sluit.

S h y - ✔️Where stories live. Discover now