{Hoofdstuk 15}

1.6K 103 13
                                    

P.o.v. Shy:

'ZET HET UIT!' krijs ik. 'VERDOMME, ZET HET UIT' krijs ik nog eens, als er geen beweging in de jongens blijft. 'GODVERDOMME' schreeuw ik, waardoor ze me allemaal met grote ogen aankijken. Jup, ik heb zonet het volledige woord gebruikt. HAPPY ME. 'He he, en bedankt voor jullie aandacht' zucht ik. 'Zet hem uit' beveel ik en wijs naar de tv, waardoor de jongens hun hoofden schudden. 'UIT' krijs ik, waardoor ze snel de afstandsbediening pakken en de tv uitzetten. 'Dankje' zeg ik met een scheve grijns en loop de keuken in.

'DRINKEN?' 'BLOED!' schreeuw Kenneth. Ik pak de fles met bloed en pak appelsap, en schenk voor ieder wat in. 'KAN IEMAND EVEN HELPEN?' vraag ik, als ik me omdraai en bijna tegen Kenneth op bots. 'Jeez Kenneth, kan je niet uitkijken waar je rent?' zucht ik. Hij schud zijn hoofd, pakt de andere 2 glazen en loopt me achterna de woonkamer in. 'BLOED IN DE AANBIEDING, WIE WIL BLOED?' schreeuw ik door het huis, waardoor de 2 jongens mij hongerig aankijken. 'Is dat serieus?' vraag Mick met een scheve grijns en staat op.

Hij rent in vampier snelheid op mij af en duwt me tegen de muur. 'Weet je zeker dat je bloed in de aanbieding is?' vraagt hij en strijkt met zijn hand over mijn hals, waardoor ik hem met samengeknepen ogen aankijk. 'Waag het' sis ik. Hij grijns en komt langzaam dichterbij met zijn hoofd. Hij laat zijn hoektanden zien en strijkt ermee langs mijn hals.

'WEG DAAR!' sist Kenneth, die Mick ruw van me aftrekt. 'En bedankt Kenneth, ben je toch ergens goed voor' knipoog ik, geef hem een schouderklopje en loop terug naar de bank, om aan mijn appelsap te beginnen.

S h y - ✔️Where stories live. Discover now