48

911 165 77
                                    

Μέιν Καστλ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μέιν Καστλ

Ο Νοσφέρους μόλις βγήκε από το προσωπικό του ασανσέρ και πέταξε τον Ίαν στο πάτωμα. Κάθισε στο σαλόνι και κοίταξε έξω την πόλη του Μέιν. Ένα χαμόγελο ήταν κολλημένο μόνιμα στα χείλη του. Η Σερένα προσπέρασε τον πεσμένο στο χαλί Ίαν και κάθισε απέναντι από το Νοσφέρους. Το σχέδιο της πήγαινε κανονικά με βάση τα στάδια που υπολόγιζε.

- Λοιπόν πιστεύω ότι η εμφάνιση μου εδώ τελικά σε βοήθησε αρκετά.

Εκείνος χωρίς να την κοιτάξει καν, την αγνόησε.

- Ω, έλα αφού το ίδιο πιστεύεις και εσύ αδερφέ.

- Ίσως να ήταν μία πολύ καλή ιδέα να πάψεις να μιλάς. Το ότι βρίσκεσαι ακόμα όρθια μπροστά μου μη σου δίνει ελπίδες.

Εκείνη σηκώθηκε πάνω στις ψηλές μαύρες γόβες της και πήγε πίσω από το Νοσφέρους. Έβαλε τα χέρια της στους ώμους του και ξεκίνησε να του κάνει ένα ωραίο μασάζ.

- Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν με θες εδώ; Ω, Νοσφέρους ξέρω τις αδυναμίες σου. Με χρειάζεσαι και σε χρειάζομαι, αποδέξου το επιτέλους.

Εκείνος χαλαρωμένος από το μασάζ της αδερφής του, την άφησε να πιστεύει ότι είχε την τελευταία κουβέντα. Ποτέ δεν είχε αφήσει κανέναν να διαβάσει το μυαλό του, τις κινήσεις του, τις επιθυμίες του, πόσο μάλλον της αδυναμίες του. Με μία κίνηση την έριξε κάτω στο πάτωμα και στάθηκε από πάνω της. Το γέλιο της, του προκαλούσε πονοκέφαλο.

- Δεν θα μου κάνεις κακό. Το ξέρουμε και οι δύο αυτό.

Ο Νοσφέρους πάλευε μέσα του. Όλοι έχουμε μέσα μας δαίμονες. Και εκείνος δεν τους είχε αφήσει ποτέ να βγουν στην επιφάνεια. Όμως τώρα ένιωθε ευάλωτος. Ήταν η δεύτερη φορά που τον προκαλούσε έτσι. Την πρώτη, από αντίδραση είχε κάνει κακό στον αδερφό του αγαπημένου της. Τώρα όμως σε ποιον θα έκανε κακό;

Εκείνη με κινήσεις γρήγορες τον έσπρωξε και τον κόλλησε στον τοίχο κρατώντας τον από τον λαιμό.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now