33

953 170 78
                                    

Είχε ξημερώσει και το σκοτεινό στενό δίπλα από το Spell είχε αρχίσει και φώτιζε τις χθεσινές αμαρτίες

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Είχε ξημερώσει και το σκοτεινό στενό δίπλα από το Spell είχε αρχίσει και φώτιζε τις χθεσινές αμαρτίες. Νωρίτερα η Κίρα είχε ειδοποιήσει το Νοσφέρους για τους νεκρούς Σαμ και Ντιν. Εκείνη μαζί με άλλα δύο τσιράκια του Νοσφέρους είχαν κάψει ήδη τα σώματα τους και το απαλό αεράκι σκόρπιζε τις στάχτες τους στο δρόμο. Με εντολή του Νοσφέρους η Κίρα και οι άλλοι δύο είχαν αρχίσει ήδη να αναζητούν τον Στέφαν. Ο Νοσφέρους είχε καταλάβει ότι εκείνος τον είχε προδώσει. Γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εκείνον. Η συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει πολύ, αλλά η εμμονή του με το σχέδιο που ετοίμαζε μαζί με την Μπίατριξ, δεν του άφηνε περιθώρια για να ασχοληθεί μαζί του.

Εκείνος βγήκε από ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια. Ο οδηγός του περίμενε με ανοιχτή τη μηχανή. Προχώρησε και μπήκε μέσα στο Spell. Δεν υπήρχε ψυχή τριγύρω και τα φώτα ήταν σβηστά. Η Μπίατριξ βρισκόταν πίσω από την μπάρα και μόλις τον είδε να την πλησιάζει, όλο το σώμα της σφίχτηκε. Τον φοβόταν. Δεν ήξερε τίποτα για εκείνον. Το μόνο που της είχε υποσχεθεί ήταν ότι αν τον βοηθήσει δεν θα κάνει κακό στην Αλένα. Φυσικά η υπόσχεση αυτή έκρυβε και μία μεγάλη απειλή. Η Μπίατριξ έχει την Αλένα σαν κόρη της. Εκείνη την μεγάλωσε, όταν οι γονείς ένα βράδυ εξαφανίστηκαν και την άφησαν πίσω από το μπαρ μέσα σε ένα καλάθι. Η Μπίατριξ είχε αναθεματίσει τον αδερφό της για αυτό που έκανε και για το γεγονός ότι εκείνη δεν είχε ιδέα για το πως να μεγαλώσει ένα παιδί. Με τον καιρό όμως καθώς μεγάλωναν και οι δύο, έμαθε η μία την άλλη και δέθηκαν. Έτσι αυτό το δέσιμο έγινε τόσο ισχυρό που η Μπίατριξ δεν θα θυσίαζε τίποτα για τη ζωή της πολυαγαπημένης της Αλένας.

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.
Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora