9

1.1K 200 74
                                    

Είχαν περάσει τρεις μέρες και προς το παρόν δεν υπήρχε κάποια καινούρια επίθεση. Ο Τάιλερ μαζί με τον Ίαν, την Κάθριν και τον Λούκας έλεγχαν κάθε βράδυ την περιοχή, μήπως τυχόν βρουν τα ίχνη του Λίαμ, αλλά δυστυχώς τίποτα. Ο Λούκας έκανε ξόρκι εντοπισμού και δεν μπορούσε να τον βρει, ωστόσο δεν μας σταματούσε τίποτα. Κάθε μέρα σχεδόν από την μέρα που έγιναν οι δολοφονίες, ο καθένας έλεγχε και από μία περιοχή. Ο Ίαν και ο Λούκας είχαν τη βάση τους στην περιοχή γύρω από το σχολείο. Η Κάθριν μαζί με τον Μάλκομ Σλέθροου βρισκόταν στην περιοχή γύρω από την πλατεία του δημαρχείου. Ο Τάιλερ έλεγχε την περιοχή του δάσους. Όσο για τον Έρικ Λίβλοου είχε ξεκινήσει ήδη να εκπαιδεύει την Κατ στο σπίτι των Χεμς. Αν και η επιλογή αυτή είχε κάνει τον Ίαν πολύ νευρικό, ήξερε ότι κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει αυτό. Η Κατ χρειαζόταν τη βοήθεια του Έρικ και έπρεπε να αντιμετωπίσει την αμηχανία που βρισκόταν ανάμεσά τους.

Είχα άλλη μία ώρα μάθημα στο σχολείο. Ο καιρός είχε αρχίσει και χαλούσε πάλι. Έκανε πάρα πολύ κρύο και είχε ξεκινήσει και χιόνιζε. Το πρόγραμμα της εβδομάδας ήταν πολύ βαρύ. Όσο περνούσε ο καιρός τα μαθήματα γινόντουσαν όλο και πιο πολλά. Σε λίγους μήνες θα γινόταν η αποφοίτηση μας και οι εργασίες που μας είχαν βάλει είχαν πάρει φωτιά. Με την Κάθριν δεν είχαμε τελειώσει την τελευταία εργασία μας, βασικά δεν την είχαμε ξεκινήσει καν. Με όλα αυτά που είχαν συμβεί, δεν περνούσε μία μέρα που να ήταν ήρεμη. Συνέχεια κίνδυνοι, φασαρίες και πολύπλοκες καταστάσεις υπήρχαν. Ωστόσο είχα πάρει απόφαση ότι από σήμερα και ως το Σαββατοκύριακο θα τελείωνα όλες τις εργασίες μου. Στη σκέψη ότι η αποφοίτηση μου μπορεί να μην γινόταν με έπιανε πανικός. Ήθελα να φύγω από το Φροστ Βάλλευ. Ήθελα να έχω μία φυσιολογική ζωή. Αργά ή γρήγορα αυτό θα γινόταν. Και είχα πάρει απόφαση να τα καταφέρω.

Είχε ξεκινήσει ήδη το μάθημα. Διαβάζαμε ένα καινούριο βιβλίο για το οποίο έπρεπε μέσα στο Σαββατοκύριακο να γράψουμε μία έκθεση για την υπόθεση του αλλά και σημειώσεις για την άποψη μας ως κριτικοί. Είχαμε ήδη ξεκινήσει να το διαβάζουμε και να κρατάμε σημειώσεις. Χαιρόμουν που αυτή η ώρα θα περνούσε τόσο ήσυχα. Κοίταξα γύρω μου και όλα τα κεφάλια των ατόμων μέσα στην αίθουσα ήταν κατεβασμένα στο βιβλίο. Ωστόσο πίσω μου η Κάθριν ήταν ανήσυχη. Γύρισα στην καρέκλα μου χωρίς να με πάρει είδηση η καθηγήτρια και όταν την κοίταξα, εκείνη είχε μία περίεργη έκφραση στο πρόσωπό της. Ήταν αγχωμένη και ανήσυχη. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί γιατί αν μιλούσα, το πιο πιθανό ήταν να μου έκαναν παρατήρηση. Έτσι έβγαλα το κινητό μου και αμέσως έγραψα ένα μήνυμα σε εκείνη.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang