4

1.1K 207 74
                                    

Είχαν περάσει δύο μέρες. Το βράδυ ήταν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ο Τάιλερ αποφάσισε να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στην έπαυλη του. Δεν τον είχα συνηθίσει να ανοίγεται τόσο πολύ με ανθρώπους, πόσο μάλλον να διοργανώνει εκείνος ένα πάρτι. Ωστόσο ήξερα γιατί είχε πάρει αυτή την απόφαση. Την τελευταία εβδομάδα κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε. Είχα απομακρυνθεί πολύ από εκείνον και εμφανώς φερόμουν περίεργα. Η διάθεσή μου ήταν χάλια. Δεν είχα όρεξη για τίποτα και το καταλάβαινε. Ωστόσο προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μου φτιάξει τη διάθεση. Στην αρχή προσπάθησα να δείξω ότι όλα ήταν καλά, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες όλο και πιο πολύ βυθιζόμουν στις τύψεις μου. Η ανακοίνωση του όμως για το πάρτι ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Το ανακοίνωσε εντελώς αυθόρμητα, καθώς παίρναμε πρωινό με τον Ματ. Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα και χάρηκα για τα πρώτα δευτερόλεπτα. Μετά όμως άφησα πάλι τις τύψεις μου να με κυριεύσουν. Πλέον ανησυχούσα ότι δεν θα μπορούσα να χαρώ με τίποτα. Δεν άφηνα τον εαυτό μου να απολαύσει τις μικρές χαρές που μου εμφανίζονταν και αυτό με επηρέαζε όλο και πιο πολύ.

Όμως πλέον υπήρχε και ένα άλλο θέμα που με προβλημάτιζε. Όταν ο Τάιλερ μας ανακοίνωσε για το πάρτι στην έπαυλη ο Ματ έδειξε ξαφνιασμένος και προβληματισμένος. Ο Τάιλερ είχε φερθεί εντελώς αυθόρμητα με αποτέλεσμα να μην είχε βρει μία δικαιολογία για την έπαυλη. Όταν ο Ματ ρώτησε τον Τάιλερ πως θα έκανε το πάρτι στην έπαυλη εκείνος είχε χάσει τα λόγια του και ο Ματ προβληματίστηκε ακόμα πιο πολύ. Δεν του είχε δώσει σαφή απάντηση, παρά μόνο απέφυγε να του εξηγήσει. Ωστόσο δεν μπορούσε να τον ψυχαναγκάσει σχετικά με αυτό το θέμα, γιατί από την πρώτη μέρα κιόλας που ήρθε ο Ματ στο Φροστ Βάλλευ, ο Τάιλερ έβαλε στο ρολόι του ορζέον, πράγμα που δεν αποχωριζόταν ποτέ. Έτσι η υποβολή πάνω του δεν είχε καμία επίδραση.

Εκείνο το πρωινό είχε περάσει πολύ γρήγορα. Ο Ματ είχε βγει για τα τελευταία ψώνια του χρόνου και ο Τάιλερ βρισκόταν στην έπαυλη για τις προετοιμασίες. Εγώ είχα μείνει σπίτι. Αν δεν βρισκόμουν σε αυτή την κατάσταση όμως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Κάθε χρόνο όταν είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ετοιμάζω τα πάντα εγώ. Μου αρέσει να επιβλέπω τις προετοιμασίες για το ρεβεγιόν και το after πάρτι. Ωστόσο αυτή η χρονιά θα είναι άκρως διαφορετική. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Δεν έχω όρεξη να ετοιμαστώ, ούτε να βρω ένα ωραίο φόρεμα, ούτε να μιλήσω με τους καλεσμένους που θα έρθουν, ούτε τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να κλειστώ στο δωμάτιο μου και να μη βγω από εκεί μέσα καθόλου.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now