15

960 188 69
                                    

Η ώρα ήταν δώδεκα και μισή το βράδυ. Στην έπαυλη είχαν μαζευτεί όλοι όπως είχαμε κανονίσει. Με βάση το σχέδιο ο Ντέιβιντ θα ειδοποιούσε τον Λίαμ ότι κάτι συμβαίνει στο δάσος. Εκεί ο Λούκας μαζί με την Κατ, τον Νίκολας, τον Έρικ και τον Μάλκομ θα παγίδευαν τον Λίαμ με ξόρκι εγκλωβισμού. Τότε ο Τάιλερ με τον Ίαν και την Κάθριν θα τον έπιαναν. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Δεν έχω ιδέα. Πάντως ήμουν προετοιμασμένη για όλα. Κοίταζα έξω από το παράθυρο και σκεφτόμουν ότι λίγο πολύ ο νέος χρόνος θα ήταν ο ίδιος με τον προηγούμενο. Ήλπιζα ότι κάτι θα άλλαζε αλλά τα σημάδια έδειχναν ακριβώς το αντίθετο. Τίποτα δεν θα άλλαζε. Όλα θα ήταν τα ίδια και κάτι μου έλεγε και χειρότερα. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην το βάλω κάτω. Κάτι θα άλλαζε. Κάτι θα γινόταν και θα ήμασταν όπως παλιά, φυσιολογικά. Αλλά πλέον όταν λέω αυτή τη λέξη μου έρχεται να γελάσω. Τίποτα δεν είναι φυσιολογικό.

- Πως είσαι;

	Η φωνή του Λούκας ήχησε στα αφτιά μου ήρεμη

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Η φωνή του Λούκας ήχησε στα αφτιά μου ήρεμη. Εκείνος στάθηκε δίπλα μου κοιτάζοντας έξω.

- Δεν ξέρω. Από τη μία πλέον έχω συνηθίσει όλη αυτή την κατάσταση. Από την άλλη όμως νιώθω την ανάγκη να νιώσω λίγο φυσιολογικά. Κατάλαβες τι θέλω να πω.

Ο Λούκας έστρεψε το βλέμμα του σε εμένα.

- Ξέρεις όλο αυτό που ζούμε είναι το φυσιολογικό

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

- Ξέρεις όλο αυτό που ζούμε είναι το φυσιολογικό. Αν συνέχιζες να ζεις μέσα στα ψέματα μη γνωρίζοντας ότι υπάρχει και αυτός ο κόσμος θα ήταν λάθος. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Kde žijí příběhy. Začni objevovat